Emrah Özşahin
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.645
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Cyclocross
2 hafta kadar önce safra kesesinden ameliyat oldum. Ondan dolayı gayet iyiyim. Dikişlerim alındı ve iyileştim. Ancak ameliyat anında bir aleti sanırım ayağımın üstüne koydular. O da bayağı derin yanık oluşturdu. 3. derece yanık var 3 günde bir pansuman yapıp doktor deriyi kazıyor çok acı çekiyorum. Normal ameliyat yarasını çekmedim ayakla uğraşıyorum şimdi. Şikayetçi olup olmama konusunda kararsız kaldım. Doktorun bunda suçu olduğunu düşünmüyorum muhtemelen yanındaki görevlilerden birisi bunu yaptı ama tabi sorumluluk ona da doğar bu durumda. Bir de iş yapmama engel bir durum değil. Bugüne kadar pek düşünmedim şikayetçi olmayı ama arkadaşlar git şikayetçi ol diyince kararsız kaldım. Doktor annemi de beni de ameliyat etti şimdi bu husustan dolayı onun sorumlu tutulmasını da pek istemiyorum açıkçası. Bu tip durumla karşılaşan oldu mu hiç. Mahkemelerle uğraşmaya değer mi bilmiyorum.
Direk foto koymayım şimdi omlet gibi deri yanığı var. İnsanlar görmek istemeyebilir
Direk foto koymayım şimdi omlet gibi deri yanığı var. İnsanlar görmek istemeyebilir