Scudo Sports

Sağlık Bakanının bisikletlilerden talebi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
3

Bu konuda kamu spotu neden önemli. Lütfen videoyu izleyiniz. Teşekkürler.

Scudo
Park yasağı olmayan yolda sırf yolun devamında İspark haraç kestiği için "Trafik Vakfı" araç çekerken, bunlara dokunan yoksa YAZIKLAR OLSUN.

Bi de 'Noldu problem mi var?' diyen var videoyu çeken bisikletliye, ben daima haksız olduğu halde bu cümleyi sarf edene 'Olmasını mı istiyosun?' şeklinde karşı soru yöneltiyorum, susup kalıyolar.

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
@clubber

Haber eski bende biliyorum verdiği mesajdan kaç bisikletli haberdar :)

Tutmak için söz vermezler... Oyalamak için çok konuşurlar...
Bu iki cümle hangi meslek gurubunu tanımlıyor?

@ÇAMKOMLU BU PLATFORM SİYASET PLATFORMU DEĞİLDİR AKSİNE BİSİKLET FORUMUDUR !!!!

@bacobaba39
biran siyasete kaçtı ortam sandım

Bisiklet yoluna park etmişler. Savunma? "-Herkes park etmiş." Akşam akşam sinirlendim. Biraz medeniyet.

@@AKTÜRK ALİ@ Büyük harf kullanmak bağırmak demektir, siyaset ve yönetimler arasında ince bi çizgi vardır, ayrıca varsa bi kural ihlali uyarmak sana düşmez, şikayet edersin yönetim gereğini yapar.

Yaşın küçük, bilmediğin konuda 49 yaşındaki birine foruma yakışmayacak şekilde hitap etme.

@@AKTÜRK ALİ@ he gülüm siyaset var ne olacak? siyaset her yerde senin bisiklet yolu istemen,köprüden geçiş hakkı istemen,otobüslerde bisiklet taşınmasını istemen hep siyaset dir.Siyasetden değil hakkını vermeyenden kork.

@Carcass06
link? neyin linki?

Bisiklet yolu yönetmeliği resmi gazetede yayınlanalı 1 yıl oluyor. Konya da bisiklet yolları ve diğer bir kaç ilde bisiklet yolları ilerliyor. İstanbul da ağır ilerliyor. Bu ağırlığı hızlandırmak için bu yolları talep etmek ve konuyu gündemde tutmak gerekiyor. 100 er bisikletli ayda 1 kaç gün toplanıp yasal bir şekilde bu yollar için girişim de bulunsa ? Mesela bisikletli ulaşım platformu zaman zaman , sağ şerit yasal hakkımız eylemleri yapıyor. Pişmesini beklediğimiz armut pişip ağzımıza düşmedi. Düşmeyecekte. Düşseydi zaten çoktan düşmüştü : )

Geri