Scudo Sports

Sağlıklı saçlar

sevgili arkadaşlar şimdi kendimie peruk arıyorum.
küt bir model olacak
saçlarımı kazıtacağım
perukta işe gelirken kullanmaK için
iş dışı banda yakışacağını umut ediyorum.

Scudo
@Şevket Şahin

o zamanlar böyle hava kirliliği hormonlu yiyecekelr onca hastalık yoktu ve bu kadar sitreste yoktu saçı en çok sitres etkiliyor

@Şevket Şahin

ben kararımı verdim zaten onun için hiç böyle şeylere yönelmiyorum

1 yıl önce saçlarım bellerimdeydi
düz saçlıyımdır ben fön çekilmiş gibi hep güzel duruyordu sonra stret uzun saç sürekli taramak derken azalmaya başladı saçlarım gittim kırptırdım sonra birazdaha derken
küt oldu
şimdi kışa doğru kızyacağım bahara doğru kazımayı bırakıp uzatacağım faydasının olacağını tahmin ediyorum.

bu arada saçlarıma hep zeytinyağlı kalıp sabunla yıkayacağım aktarda sepet içinde olanlardan

gelişmeleri size yazarım.

Benimde saçlarım baya dökülüyordu, geçen gün 1 numaraya kestirdim :) Acaip rahatladım.. Hem bu sıcak yaz aylarında mis gibi oldu hem de sanırım pek dökülmüyor.. Bunun yanında yaptığım uzun araştırmalar sonucunda Minoxil etken maddeli şampuanlar ve serumlar çok etkiliymiş.. Bende yakın bir zaman da minoxidil alıp deneyeceğim..

sitenin birinde bu adresi buldum hairnatural@hotmail.com
saç sorununuzu anlattınız mı size bi karışşımmı yolluyormuş 80 lira vicarında bişey
ben mail attım saç sorunumu anlattım
şu karışımı kullanacaksınız dedi peki dedim garantiyi veriyormusunuz
dediki sürekli kullanımda etki ediyor istediniz saçlara kavuşuyorsunuz hiç müşteri şikayeti almadık dedi
peki para iadelimi hayır dedi
bilginizi olsun

selam arkadaşlar,

şimdi benim saçlar da dökülme var. ama normal olarak gün de 100-200 tel saç dküldüğünü duydum. bir insan da da 100000-200000 tel saç varmış.

yaşım 27 alnım azcık açıldı (yaşa göre normaldir diye düşünüyorum???)

şimdi saçımı uzatmaya da başladım. şampuan hiç kullanmamalımıyım? elidor un şampuan ve saç kremini kullanıyorum. kullandığımız sabun zeytinyağı sabunu öyle markası falan yok, pazardan alıyoruz. önceleri biz yapardık (ninemler yapar dı şimdi yapamıyorlar)

şimdi saçlarımı gün aşırı kullandığımız zeytinyağlı sabunla yıkayıp sadece saç uçlarına saç kremimi uygulamalıyım, yoksa bir dermatoloğa gidip onamı danışmalımıyım?

gerçi doktorlar da şimdi para tuzağı olmuş seni insan olarak görmüyor üzerinden nasıl çok para kazanabilirim diye bakıyorlar. dermotoloğun dediklerine nasıl güvenebilirim? bana basit bir tedavi uygulayacağı yerde anlaştığı firmaların ilaçlarını almamı söylerse?

saygılar

@galipulusoy

ah kardeşim sen napıyorsun alnında açılma varsa saçlarını uzattıkça daha da çok olacaktır vede gün aşırı yıkarsan saçlarında azalma olcak

saçlarını uzattıkça daha da çok olacaktır vede gün aşırı yıkarsan saçlarında azalma olcak

saç kısa da olsa da uzun da olsa dökülme olacaksa oluyor bence

açılan başlık nedeni ile pek önemsemediğim konuyu önemser oldum. vakit bulduğum da dermotoloğa gideceğim, bu konu da hastane doktor tavisyelerinizi bekliyorum. dişlerim de başıma gelenin saçlarım da başıma gelmesini istemiyorum :)))
bu günden itibaren şampuanı bıraktım, sabun ve saç kremi kullanıyorum. bakalım bi değişiklik olacak mı?

@galipulusoy

saç kısa da olsa da uzun da olsa dökülme olacaksa oluyor bence

açılan başlık nedeni ile pek önemsemediğim konuyu önemser oldum. vakit bulduğum da dermotoloğa gideceğim, bu konu da hastane doktor tavisyelerinizi bekliyorum. dişlerim de başıma gelenin saçlarım da başıma gelmesini istemiyorum :)))
bu günden itibaren şampuanı bıraktım, sabun ve saç kremi kullanıyorum. bakalım bi değişiklik olacak mı?

şimdi uzun saç daha çok dölükür çünkü taradıkça saçı çekiştiriyorsun vede saç ağırlık yapıyor kısa saç daha iyi bundan emin olmasaydım belimdeki saçlarımı kırptırımıydım:(

badem yağı,susam yağı,hint yağı,1 ampul e vitamini,1 ampul bepanten
ılıtıp saça sürüyoruz. 1 saat kadar bekletiyoruz.

Geri