Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sahibinden Sitesindeki İlanlar

Scudo
Benim bisikletteki jantların sıfırı 13 bin olmuş. komple bisikleti 20 bine koydum yüzüne bakan yok.

(link)
Kadro boyu olsa ben kaçırmazdım bu bisikleti. Şöyle bir gerçek var ki bisiklet satmak çok zor. Ne ilanlar var internette tertemiz mis gibi bisikletler ama alan yok hem de kelepir fiyata. Ekonominin durumuyla ilgili olduğunu düşünüyorum insanlar bisiklete para harcamak yerine değerlenecek şeylere yöneliyorlar.

Kadro boyu olsa ben kaçırmazdım bu bisikleti. Şöyle bir gerçek var ki bisiklet satmak çok zor. Ne ilanlar var internette tertemiz mis gibi bisikletler ama alan yok hem de kelepir fiyata. Ekonominin durumuyla ilgili olduğunu düşünüyorum insanlar bisiklete para harcamak yerine değerlenecek şeylere yöneliyorlar.
Durum tamda bu geçen sene 1 haftada satmıştım şimdi kimsede ses yok. Anca favori ekleyip geçiyorlar 😅

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
MTB düşünsem olabilirdi :)

• Üzgün
Tepkiler: İsa DEMİRKOL
Benim bisikletteki jantların sıfırı 13 bin olmuş. komple bisikleti 20 bine koydum yüzüne bakan yok.

(link)
Bence çok güzel bir bisiklet. Biraz ilanı öne çıkaracak reklamlardan yararlanilsa nasıl olur.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Bu arada bu benim bisiklet fiyat olarak fazla yada azmi 500 km anca kullanıldı.
(link)

(link)
Sıfırının iki katı nerdeyse 🧐

Ben 105 5700 grup setli bisikletimi 16 bine satıyorum sanırım . Uzun zamandır bakmadım ilana. Belki disk frenli bir bisiklet alırım diye de artık satmam sanırım. Her esnafın argümanı burda da karşımıza çıkıyor ;

- Çok pahallı değil mi ?
- Ucuz ne galdı ki abi.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Sahibinden çok acayip bir yer dün sinir harbi geçirip ilanı kaldırdım. Diğer ilanlardaki satışları 3000-3500 lira olan süspansiyonu gidip 2200e ilana koydum 100e yakın insanla muhatap oldum 1500 veren de çıktı saçma salak yorum yazan da çıktı en son birisi 100 lira düşmedim diye hakaret et edince ilanı kaldırdım. Pazarlık yok diyorum pazarlık ediyor, konik alın borusu sokma mil diyorum bana "kron xc100 e uyar mı" yazıyor araştırmaya bile gerek duymuyor tek istediği aklındaki fiyattan alıp kullanmak. Adresi ver getireyim montajını yapayım bir de ben sana para vereyim dememi falan istiyorlar galiba.

Bir de üst örnekte göründüğü üzere ilan altına yazanlar hep kadın adı, wpden konuşuyoruz erkek çıkıyor. Soruyorum neden böyle diye birisi en son kadın ismi olunca indirim yapıyorlar dedi.

Ben 105 5700 grup setli bisikletimi 16 bine satıyorum sanırım . Uzun zamandır bakmadım ilana. Belki disk frenli bir bisiklet alırım diye de artık satmam sanırım. Her esnafın argümanı burda da karşımıza çıkıyor ;

- Çok pahallı değil mi ?
- Ucuz ne galdı ki abi.

Benzeri durumda bir yol bisikleti de ben satıyorum aynı modelden satılık olan ilanlara baktım arka janttaki akort kaçması ve lastik raf ömrünü bitmeye yaklaşması nedeni ile 15000 yazdığım ilan için bir ara eve kadar getirirseniz 13bin lira veririm diye yazan oldu. Uygun fiyatlı jant seti bulsam bende satmayacağım artık o noktaya gelmeye başladım
Alur 700 ve ultra 700/900 modelleri 20-25bin bandında satışta.
(link)

Dosyalar

• IMG_20230703_155406.jpg
    IMG_20230703_155406.jpg
    76,5 KB · Okunma: 40
  • İnanılmaz
Tepkiler: Atasoy
Ederini yazarsanız hemen satılıyor.

Ben bi ara, inciğine cinciğine kadar özelliklerini yazdığım, bir arka göbek koydum ilana, göbeğin fiyatı sıfır 7x diyelim, ben 2xe koydum ilanı, fakat şöyle bir durumu vardı. 1x lik bir yedek parça alıp 1x işçilik( kendin de yaparsın ama örmesi vs diyelim) toplamda 4xe topluyorsun. Yani sıfırın yarı fiyatından azcık pahalıydı. Deli gibi mesaj geldi. Hepsine bak ilanı okudun mu? Diye sordum bak içerisinde parçası yok alıp yaptırırsan kullanırsın diye açıklamada vs yazdım sorulara da sorarak yazdım. Neyse birisi aldı benden yine 2x-100 TL indirmle sattım. 3 gün sonra bana dönüş yaptı abi bu göbek çalışmıyor. Dedim arkadaşım sen psikolojik olarak sorunlu musun sana ilanda sordum geldiğinde söyledim içerisindeki parçasının olmadığını. E abi işte ben onu başka bir şey zannettim dedi. Direkt silip engelledim yani parçayı geri vermeye çalıştı direkt silip engelledim çocuğu artık uğraşamıyorum insanlara tahammülüm kalmadı.

Geri