Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sahte ilandır şikayet edelim

"Benim dolandırdığım insanlar dolandırıcıydı aslında. Yani bana yaklaşma sebepleri beni dolandırmaktı. On tane bilezikle geliyorum adamın önüne akşam vakti. Kuyumcunun kapısındayız. Ve dükkân kapalı. Karımın hastalığını anlatıyorum, acilen bilezikleri bozdurmam gerektiğini, o an nöbetçi eczaneye gidip hastaneden istedikleri ilaçları almamın şart olduğunu söylüyorum falan. Hakiki olsalar bileziklerin fiyatı bin lira. Diyorum ki 300 liraya ihtiyacım var. Paranın gerisi umurumda değil, yeter ki karım ameliyat masasında kalmasın... Adam sabah kuyumcuya gidip bilezikleri bin liraya bozdurabileceğini ve birkaç saat içinde havadan 700 lira kazanacağını düşünüyor. O arada benim ayakçım da ortaya çıkıyor ve o almak istiyor bilezikleri. Telaşlanıyor adam kazanç imkânı kaybolacak diye. 300 lirayı verip alıyor bilezikleri, be de kayboluyorum ortalıktan. Adam ertesi sabah kuyumcuya gidip de bileziklerin sahte olduğunu öğrenince, dolandırıldım, diye karakola gidiyor. Ben aranıyorum. Demiyorlar ki ona, be adam 1000 liralık bileziği 300 liraya almayı düşünürken aklında ne vardı, diye. Gayet açık ki, beni dolandırmayı planlamıştı. Ben
hayatım boyunca beni dolandırmaya kalkışmamış tek bir kişiyi dolandırmadım."
Sülün OSMAN

Scudo
herşeyi anlarım adam dolandırıcı hayatı bu şekilde para kazanarak geçiyor,her türlü çakallık onda ok,yapacak birşey yok,iyide kardeşim kaporayı yollayan kişilere inanamıyorum bu ne cahil cesareti,varmı abi 5 liralık malı 3 liraya almak! kaldıki tanımazsın etmezsin tabiri caizse babana güvenmeyeceğin şu devirde neyin kafası bu? büyük konuşmayalım ama hala bu devirde kaporacıya para kaptıran adam varsa haketmiştir.tabiki bu dolandırıcının yaptığını meşru kılmaz ama ucuz mal almaya çalışan çakallara böyle şeyler müstehak.;)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
herşeyi anlarım adam dolandırıcı hayatı bu şekilde para kazanarak geçiyor,her türlü çakallık onda ok,yapacak birşey yok,iyide kardeşim kaporayı yollayan kişilere inanamıyorum bu ne cahil cesareti,varmı abi 5 liralık malı 3 liraya almak! kaldıki tanımazsın etmezsin tabiri caizse babana güvenmeyeceğin şu devirde neyin kafası bu? büyük konuşmayalım ama hala bu devirde kaporacıya para kaptıran adam varsa haketmiştir.tabiki bu dolandırıcının yaptığını meşru kılmaz ama ucuz mal almaya çalışan çakallara böyle şeyler müstehak.;)
Yanlış düşünüyorsunuz kimse kimseye zorla sattırmıyor ucuza. Eğer acil ihtiyaç varsa paraya çabuk satabilmek için fiyatı uygun olmalı ki hemen satılsın. Şuanki bisikletimi 3 te 2 fiyatına aldım eski sahibi iyi bi insandı bisikleti aldıktan sonra bile yardımcı oldu bana sağolsun. O da borcunu kapatmış oldu burda yanlış olan şey ne ?

Not:Uygun almak derken 10 bin liralık bisikleti 2 bine almaktan bahsetmiyorum kimse böyle bişe yapmaz bu dolandırıcılara kanmayın. 300-500 tl piyasa altına olur en fazla

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Geçen burada olay oldu hatta 5000 TL ye Trek Domane SL5 satıyordu facebook ta birisi dolandırıcı diye yazdı bende salaklık yapıp konuyu bisikletforuma taşımıştım. Arkadaş gerçekten bisikleti satıyormuş. Olayın bir de bu boyutu var tabi.

Geçen burada olay oldu hatta 5000 TL ye Trek Domane SL5 satıyordu facebook ta birisi dolandırıcı diye yazdı bende salaklık yapıp konuyu bisikletforuma taşımıştım. Arkadaş gerçekten bisikleti satıyormuş. Olayın bir de bu boyutu var tabi.
Niye bu kadar uygunmuş

@m.klcts Beyefendi doktor bir hevesle almış sonra da satmak istemiş hemen elden çıksın diye o fiyat koymuş hatta 1 sene yada 2 sene önce o fiyata almış aldığı fiyata koymuş. Türkiye de hiçbirşey yerinde durmadığı için 5000 TL uygun fiyat olarak kalmış.

@m.klcts Beyefendi doktor bir hevesle almış sonra da satmak istemiş hemen elden çıksın diye o fiyat koymuş hatta 1 sene yada 2 sene önce o fiyata almış aldığı fiyata koymuş. Türkiye de hiçbirşey yerinde durmadığı için 5000 TL uygun fiyat olarak kalmış.

Tüh görseydim alırdım yav :)

m.klcts
o kişi size özel bi şey yapmış o ayrı,belki istese bedavayada verebilir,ben zaten acayip rakamlara balıklama dalanlar için söylemiştim müstehak lafını.ha ekstrem bi vaziyet vardır adam gerçekten acil satmak isterse zaten o rakamları bisikletçilerde veriyor,ben geçen yıl 2500tl den satılığa çıkardığım bisikletime bisikletçi 1800tl verdi,bende ona vereceğime 2000e genç bir arkadaşa sattım,ha çok acil olsaydı,kargoyla,eftyle uğraşmaz veriri geçerdim bisikletçiye.

Lan çalmıştır belki bi görüşseydik

Geri