Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano 2014 modelleri çıkmış !

Scudo
@BF Okuru

biliyorum, direkt axman sitesine bakıp model karşılaştırması yaptım zaten... kadro hakkında axman sitesinde biraz daha fazla bilgi bulunduğundan buraya yazdım modelini.

tasarımlar çok güzel olmuş. fiyatı da diğer markalardan ucuz, daha ne olsun

I love this bike,teşekkürler Salcano

@BF Okuru

aslında bi yenilik var. gidon boğaz seti ritchey comp tan wcs ye yükselmiş

Piyasanın ve dövizin büyümesiyle fiyatlar da çok artmış. 2010'da Salcano 'Sd 255Srd' modelini 790tl'ye 12 taksitle almıştım Bisiklette Xcr maşa, Elixir 5 fren seti, Sram x7 vites sistemi vardı. Şimdi böyle bir bisikleti almak için neredeyse iki katı daha fazla para harcamak gerekiyor.

Salcano igman slx in kadrosu assos a kıyasla nasıldır ? Aynı firmamı yapıyor ? Kadro açısı,kalitesi hakkındaki merakım hala çok fazla.

Üst modellerde ki kadrolaro Axman'a ürettirdiklerini biliyorum ama alt sınıflar için aynısı geçerlimidir bilemiyorum. Axman'ın sitesinde aynı kadroları belki göre bilirsin " (link) "

Arkadaşlar Assos 40 slx in üzerinde site üzerinde ritchey wcs yazılıyor.
Fakat bisikletin fotoğrafında yok .
Comp serisi var galiba..
Hangisi doğru ?

@SerkanNamazcı

bunda da comp yazıyor, wcs görünüyor.
(link)

arayıp sormak en iyisi sanırım...

@Mert C.

Bunun bilgileri doğru bilgilerde ve resimde comp yazmıyor mu?

@Berke1903
bilgilerde comp yazıyor.
http://i.imgur.com/WxnwHuW.png

• Beğen
Tepkiler: Berke
Sele gözümden kaçmış :D

Sanırım İgman modelinin kadrosunu Axman yapmıyor.Peki kim yapıyor bu kadroları ? :D

Sitesinde yazan ile bisiklet üzerinde uymayan setler hakkında bir bilgi alındı mı ?

Konu uçmuş gitmiş haberim yok :D Ama bir yandan ben de yorum katayım. Bence Salcano donanımı düşürüp fiyatı yükseltmiş , ne hikmetse :rolleyes: Benim bisikletle aynı donanıma sahip (hatta daha düşük XCT maşadan dolayı) o bile 900 küsur TL olmuş. Salcanonun gidişatı iyi değil. Ama param olsa SRAM donanımlı bi' İgman alınmaz değil yani :)

@enes savaş

Enes o değilde sram donanımlı igman yok :D

• Beğen
Tepkiler: ozan aktürk
@Berke1903

Harbiden mi :eek:

Cidden yokmuş. Yazık oldu şimdi bak. Bence shimano fos. Sram her türlü katlar.

Geri