Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano 2014 XRS030 Tiagra

@ayhan1

Yanlışın var hocam :) 611 full tiagra

Scudo
(link) sedona 611 sora donanımlı bisiklet

@mhmmt111

2012 diyorsanız tiagra ama 2013 den sonra sora set :)

@İslam Gölge

2012 benim dediğim ama xrs030 alıcağım büyük ihtimal. Çünkü fiyat aldım 1750tl ye veririm diyen var. Şubatın ortalarında gelecek diyor.

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
Daha kesin değil sadece tanıdık olduğundan bu fiyatı verdi herkese bu fiyata vericeklerini düşünmüyorum. Ama sirkecideki salcano bayisine bi sorun bana samimi gelmedi ama adam 1700 gibi birşeyler dedi.

Arkadaşlar merhaba ben de bu yol yarış bisikletini almaya karar verdim...Fakat merak ettiğim bir şey var,Salcano xrs 030 da önceden mavic aksium jant seti vardi şimdi ise shimano r 500 olucakmış.Bu iki jant seti arasında çok büyük bir fark var mıdır??? Mavic aksiuma denk bir jant seti midir shimano r 500

@Furkan Çınar
Bu iki jant konusunda bilgili olduğunu tahmin ediyorum...Anladığım kadarıyla shimano olursa almaktan vazgeçebileceğini söylemişsin,yani shimano mavic in yanında çok mu vasat kalıyor

@Furkan Çınar

Bu ötme işi sadece mavic e ait bir özellik mi?Diğer shimano r 500 ses çıkarmıyor mu?

@Umut Y.

Rulmanlı göbekler öter bilyalılar ise daha sessizdir, shimano bilyalı göbek kullandığı için ötmüyor. İki jant arasında Mavic'in daha iyi olduğunu biliyorum ama ne kadar fark vardır onu bilemiyorum

• Beğen
Tepkiler: Umut Y.
2014 modellerle gelecek jantları şu konudan hatırlıyorum: https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=124229
cervelo'nun karbon kadrolu 105 setli modelinin üzerinde gelen bir jantın seviyesinin çok da düşük olabileceğini sanmam.
aksium'la ne kadar farklıdır bilemesem de, iyi bir jant olduğunu düşünüyorum.(aksium'u gördüm ama r501 görmedim, tahmini yorumum)

• Beğen
Tepkiler: Ayhan Şahan
@Umut Y.

Janta çok takılma derim :) XRS030 fiyat performans olarak en iyi yol bisikleti diyebiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Umut Y. ve Mert C.
Nereden fiyat aldığınızı öğrenebilir miyim hocam,1750 tl fazla...

Allah izin verir'de yürü ya kulum derse Aklımda Salcano Igman yada Xrs030 var :D.İkisin'den birini kesinlikle almayı düşünüyorum.Bir iki aya bütçeme net şekli verip değerlendirecem bunları.

@can akıncılar

Bence 030 al :D

@fatihaydın

1750tl fazla mı? geçen seneki xrs030 tiagranın liste fiyatı 2040 tl 1750tl ye bulsam atlarım

@Cem Bayıll

liste fiyatı 2492 tl olan xrs 030 apex i 1850 tl ye almıştım.düşündüğünüzden daha iyi pazarlık yapıyor salcano yeter ki ana bayiden nakit alın ve iyi pazarlık yapın.istanbulda olan arkadaşlar sirkecideki ana bayiye uğrayın,mersinde neresi var bilmiyorum ama araştırın bulabilirsiniz elbette :)

• Beğen
Tepkiler: N.ÖZKAN
@fatihaydın

mersinde sadece antmen bisiklet var ve nakitte sadece %10 indirim yapabilirim demişti 2492 liradan 1850tlye iyiymiş aslında arada 642 tl var otobüsle gitmek bile uygun oluyor

salcano bana hiçbir zaman cazip gelmedi bilmiyorum neden fiyat oalrak gerçekten iyi ama nedense hiç sevemedim şu salcano yu :(
canyon specilalized cannondale merida belki daha pahalı ama sanki insanın içine güven veriyor gibi yanlışta düşünüyor olabilirim

Bisikletçim sitesinde 2050 lira mı ne yazıyor siz nerden baktınız liste fiyatına eğer o kadar varsa...

Fabrikaya gitmiş benim sorduğum yer, @fatihaydın beyin dediği gibiyse eğer sirkecideki bayisi bana 1650 demişti tiagra için oraya tekrar soracağım.

Geri