Selamlar
Kumsal ve ormanda sürmek, spor yapmak adına spariş ettiğim Fat Bike bisikletim bir kaç gün gecikmeli olsa da, Nihayet elime ulaştı.
Almadan önce test sürüşü yaptığım için açıkcası hızı ve fonksiyonu açısından tereddüt içinde değildim.
26 x4 tekerleklerine rağmen gayet seri hafiflik olarak ise 13.15. kg arasında seyrediyor.
Bu türü merak eden arkadaşlar için teknik özellikler :
Sedona: yazlık eldiven
XLC üç camlı bisiklet gözlüğü
Ceberg Thermal bisiklet matarası
XLC Kadans ve Kalori yakımını gösteren Km saati
SS-FUN ön ve arka aydınlatma farı
Bisiklet ve aksesuarların montajı bitip eve dönene kadar hava kararmış olduğu için çok sağlıklı fotoğraflar çekemedim. Daha sonra Fat bike türünü merak eden arkadaşlar için detaylı ve işlenmiş olarak fotoğraf çekip yükleyeceğim.
saygılar
Kumsal ve ormanda sürmek, spor yapmak adına spariş ettiğim Fat Bike bisikletim bir kaç gün gecikmeli olsa da, Nihayet elime ulaştı.
Almadan önce test sürüşü yaptığım için açıkcası hızı ve fonksiyonu açısından tereddüt içinde değildim.
26 x4 tekerleklerine rağmen gayet seri hafiflik olarak ise 13.15. kg arasında seyrediyor.
Bu türü merak eden arkadaşlar için teknik özellikler :
- KADRO : 26" Fat Bike Aluminyum Kadro
- MAŞA : Fat Bike Aluminyum
- ARKA VİTES : Shimano Altus RD-M370 18 vites
- ORTA GÖBEK : Neco Fat
- AYNA VE KOL : Truvativ / 38-28T Krank Takımı
- FREN TAKIMI : Shimano M355 hidrolik disk fren sistemi
- VİTES KOLU : Shimano ALTUS SL-M370
- RUBLE : Shimano HG200 34T/11T Kaset
- ÖN DEĞİŞTİRİCİ : Shimano ACERA FD-M390
- FURÇ TAKIMI : Chin Haur CH-9280TBW
- TEKER SETİ : Kenda 26x4.0 Lastik
Sedona: yazlık eldiven
XLC üç camlı bisiklet gözlüğü
Ceberg Thermal bisiklet matarası
XLC Kadans ve Kalori yakımını gösteren Km saati
SS-FUN ön ve arka aydınlatma farı
Bisiklet ve aksesuarların montajı bitip eve dönene kadar hava kararmış olduğu için çok sağlıklı fotoğraflar çekemedim. Daha sonra Fat bike türünü merak eden arkadaşlar için detaylı ve işlenmiş olarak fotoğraf çekip yükleyeceğim.
saygılar