E eren kılıç Aktif Üye Kayıt 8 Ekim 2011 Mesaj 101 Tepki 8 Şehir yalova 17 Temmuz 2012 #1 arkadaşlar arka vites sistemim kırıldı kaldırıma çarpma sonucu ve vitessiz kaldım arka arttırıcıyı hangi siteden alabilirim yalovada sram arka arttırıcı satan yer yok arka arttırıcı sram x5
arkadaşlar arka vites sistemim kırıldı kaldırıma çarpma sonucu ve vitessiz kaldım arka arttırıcıyı hangi siteden alabilirim yalovada sram arka arttırıcı satan yer yok arka arttırıcı sram x5
S salcano Aktif Üye Kayıt 29 Şubat 2008 Mesaj 128 Tepki 24 Şehir Çanakkale Bisiklet Salcano 17 Temmuz 2012 #2 @eren kılıç hocam koca yalovada salcano servisi yokmu git oraya sipariş verdittir.hem daha ucuza gelir. yada delta bisikletten alabilirsin.
@eren kılıç hocam koca yalovada salcano servisi yokmu git oraya sipariş verdittir.hem daha ucuza gelir. yada delta bisikletten alabilirsin.
E eren kılıç Aktif Üye Kayıt 8 Ekim 2011 Mesaj 101 Tepki 8 Şehir yalova 17 Temmuz 2012 #3 delta bisiklette en düşük x9 var onada şuan bütcem yetmez servisine sordum shimano vardı getirtiriliyorsa zaten servisine getirttireyim
delta bisiklette en düşük x9 var onada şuan bütcem yetmez servisine sordum shimano vardı getirtiriliyorsa zaten servisine getirttireyim