Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano Asrtro'ya alternatifler Neler Olabilir?

Tepki
96
Önümüzdeki ay Salcano Astro almayı düşünüyorum,orta sınıf olarak kabul edilen bu modele alternatifleriniz var mı? Bu fiyat aralığında başka neler tercih edilebilir,onlarıda inceleyip son kararımı vermek istiyorum...

Tercih etme ihtimalim düşükte olsa yol bisikletlerinede bakıyorum ama bu fiyat aralığında sanırım işe yarar birşey yok.Yol bisikleti düşünülürse başlangıç modeli ne olabilir?

Benim için MTB'nin çekiciliği her zaman ağır basıyor, daha önce Salcano NG 650 kullanmıştım.Benim işimi görüyordu fazla vakit ayıramadığımdan satmıştım ama bisikletsiz olmuyor.Zayıf yönleri olarak yazabileceğim noktalar süspansiyonların yetersizliği ve gidonun gıcırdamasıydı.Salcano Astro'da bu durum nasıldır?
Şimdi daha iyi bir nodel almayı düşünüyorum...

Selamlar,
Cüneyt

Scudo
cüneyt eğer bütçeyi biraz daha zorlayabilirsen igman almanı öneririm astro ya göre daha performanslı bir bisiklet frenler hidrolik ve kadro açıları astro ya göre daha güzel yine de sen bilirsin tercih senin...

cüneyt abi arkadaşın dedığıne katılıyoruz biraz daha zorla bütceyi igman almanı tavsiye ederim nede olsa bende sattım bikei 2011 bikelerin çıkmasını beklıyom .
her zamnkı gbı ılk ben alırım bisikleti :)))

Merhabalar tamam bisiketin parçalarından anlayanlar sizlersiniz.Disk fren olması bir dezavantaj yaratmayaksa İgman'da alabilirim...

İgmanın Disk fren ve kadro açıları dışında Astro'dan bir farkı varmı?
Yani aradaki fiyat farkına kesin değer diyebiliyormusunuz?
Selamlar,
Cüneyt

Igman'ın vites kompodentleri kötü ama zamanla değiştirirsin.

cüneyt abi öncelikle cüneyt dediğim için özür dilerim yaşın yazmadığı için cüneyt dedim erdinç de cüneyt abi dediği için demek ki yasşın büyük abi tekrar özür dilerim bisiklet fikrine gelince ben sadece önerdim istersen astro alabilirsin ama aradaki fiyat farkına bence kesinlikle değer sadece harun un dediği gibi vites kolları ve vites sistemi biraz kötü onları da değiştirebilirsin bence ve gayet güzel bir bisiklet olur

Merhaba Niyazi özür dilemene gerek yok,yaşımı ben yazmamışım ( 37 ).

Verilen bilgiler için teşekkürler,kararım netleşti...:)

Yılbaşından önce bir Salcano İgman'a biniyor olacağım...
Selamlar,
Cüneyt

Peşin paraya 680'e 303srd alabilirsin . .

rica ederim cüneyt abi şimdiden hayırlı olsun diyelim :) bisikleti alınca resimlerini de bekleriz abi inan ki çok güzel bi bisiklet eğer salcano jump biraz daha gelmeseydi bende igman alıcaktım..hatta çok kararsız kaldığım zamanlar oldu.eğer ben trial-street yapmasam kesin alırdım.ama şimdi bile bir tane de igman alasım var.2 tane salcanom olur .igmanı mtb olarak ,jump u da TRİAL-STREET olarak kullanıyım diyorum

Merhaba Niyazi sanada hayırlı olsun,bisikletini güle güle kullan...
Benim başka bir hobimde fotoğrafçılık,o nedenle yakında güzel fotoğraflarda gelecek.Hele bir bisikleti alalımda...
Selamlar,
Cüneyt

saol abi çok teşekkür ederim eminim güzzel fotolar geleceğine
Selamlar,
Niyazi

Merhabalar,karar vermek gerçekten zor.Birkaç gün öncesine kadar alacağım modeli Salcano İgman olarak belirlemiştim,şimdi ise almışken bir üst seriden mi tercih yapsam diye düşünmeye başladım...

Üst seri olarakta şu üç model gözüme çarpıyor:
1)(link)
İnternette dolaştığımda fiyatının hep aynı olduğunu gördüm,önceki sayfada 680TL'ye bulunabileceği yazıyordu ama nerden?

2)(link)
Üstteki ile aralarında sanırım sadece vites ve 0.5 kg ağırlık farkı var...

Üstteki iki modelin renklerini ben beğenmedim acaba farklı renk seçenekleri bulunabiliyor mu?

3)(link)
Gerek özelliklerini gerekse rengini en çok beğendiğim model bu oldu,ağırlığı bazı yerlerde 12.9 kg bazı yerlerde de 12.2 kg olarak geçiyor.Belkide bu fark kadro'nun büyüklük farkından kaynaklanıyor?

Bu üç modelin aralarında ciddi bir fiyat farkı yok,üçüde alınabiliyor olsa kesin tercih NG 255 SRD mi olmalı?

Selamlar,
Cüneyt

cüneyt abi kararına sevindim ben bütçe için igmanı önermiştim ama bütçeni aşmıyacağına inanıyorsan kesinlikle ng255srd yi öneririm.Bu modeli yakından gördüm ve deneme fırsartım olduğu için sana hiç düşünmeden al derim.Gerçekten harika bi bisiklet, kadro açıları,kompenet ve performans olarak kesinlikle işini görür inşallah alırsın abni...

bende astro var, ilk başlarda epey memnundum ama iyice sorun çıkarmaya başladı. önce orta göbek, sonra ön, şimdi de vites filan.

2011 modellerin çıkmasını bekliyorum. daha üst model komponentlerin kullanıldığı birşey almak istiyorum.

ama fiyat-performans olarak en iyilerden biri astro.

@bicycler

zaten 2011 modellerde sadece 27 vites salcano astro var mtb de orta ayar bu sene ng 303 igman gibi ara modeller üretilmemiş salcano astro dan sonra direk ng 20 ve xc 010 a geçilmiş bu sene fazla çeşit yok eğer alıcaksanız geçen seneden kalan ng 303 varsa onu alın derim..

sedona 711v ya da 741v/d modellerine bakabilirsiniz.711'in maşası sertlik ayarlı ve kilitlenebiliyor.Ben de sizin gibi astro almaya niyetlenmiştim,hatta 450 tl ye fatihte bisikletçilerin olduğu alt geçitte anlaşmıştım.Ama sonra sedonalara baktım, 20-25 gün sonra aslı bisikletten 711 v alıcam inşallah.(Peşin fiyatına 600 tl)Forumda astroyla sorun yaşayan arkadaşların olması beni korkuttu,o yüzden astrodan vazgeçtim.Ama salcanonun üst modelleri hakkında bilgim yok.Umarım bisikletinize bir an önce kavuşursunuz.

Geri