Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano astro 40 mı? salcano astro 291 sram mı?

Tepki
4
Bisiklet
Ghost
Merhaba ben yeni bisiklet almayı düşünüyorum fakat bu iki model arasında kaldım lütfen bu konuda bilgilerinizi paylaşır mısınız ? şimdiden teşekkürler :D

Scudo
biri 26" biri 29", öncelikle bisikletin lastik boyuna karar verin.
bu model de aklınızda bulunsun. (link)
21% indirim üzerine 75tl parapuan ve 50tl hediye çeki veriyor(ikisi aynı anda oluyor mu bilmiyorum, kampanya detaylarını okumadım)
hidrolik disk fren şart değil der ve 26" almayı düşünürseniz alabileceğiniz en iyi bisiklettir bu fiyatlarda...
aradaki farkla isteğe bağlı yükseltmeler de yaparak olduğundan bile iyi hale getirebilirsiniz aynı bütçe ile...

Peki hidrolik disik fren ve mekanik disk fren arasındaki fark nedir?

Hidrolik disk frende kablolarda yağ bulunduğu için daha üstün bir teknoloji. Mekanik disk frende teller var. Hangisini seçmeliyim dersen hidrolik derim çünkü mekanik disk hakikaten çok mekanik kalıyor. Hidrolik diskin çakması gibi. Mesela fren balataları eşit oranda baskı yapamıyor. Hidrolik diskte böyle bir olay yok herşey eşit oranda ve dengeli işliyor. Tabi daha hassas.

Peki sizin bu konuda görüşleriniz nelerdir hangi bisikleti seçmeliyim ?

astro 40 da altus sistem mevcut. altus mu sram mı deseler sram derim ama acera mı sram mı deseler ben de bilmiyorum. Aslında niyetim bunu sormaktı. Sram x4 mü acera mı?

@Can Kartopu

Astro 40 derim ben. Boyun kaç bilmiyorum ama 29" bir bisikleti ilk aşamada tavsiye etmem. Parça sıkıntısı çekebilirsin. Yokuşlarda geride kalabilirsin.

@Ömer İlker

Orta sınıfta ben kesinlikle shimano(acera) derim. Çünkü o tip bir bisiklet kullanıcısı performans değil, dayanıklılık ister. Zaten aralarında da dağlar kadar fark yok. Dayanıklılık ve uzun vadede Shimano tercih edilmeli.

• Beğen
Tepkiler: gok
Geri