Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano ASTRO M

BURAK SOLAK

Aktif Üye
Tepki
74
Arkadaslar kafamda hala soru işareti var ama bi türlü cevabını bulamadım . yeni başlayacagım ve aklıma takılan bi bisiklet buldum o yüzden yardımlarınıza ihtyacım var simdiden teşekkür ederim.bisikletin özellikleri ;

● 26” MTB
● Shimano STEF-60/RD-M310 (Altus) 24 Vites
● Shimano Aynakol ve Fren Takımı
● Double Butted 6061 Aluminyum Kadro
● SUNTOUR XCT V2 Sertlik Ayarlı Amortisörlü Maşa
● Zoom Ahead TDS-D345 3D Forged Alüminyum Boğaz
● SALCANO X-PRO2 2x12 Özel Örüm Tekerlek Seti
● MICHELIN COUNTRY MUD Lastik
● Kadro Ölçüleri 16”, 18”
● Ağırlık 13.0 KG

Fiyatı 529 TL

Scudo
Evet sanırım Sedona borladan bahsediyor. Bende ilk bu bisikleti düşündüm. Bir salcano bayisine gtittim fakat internette ok cazip görünen bu bisiklet gerçekte okadar da iyi gelmedi gözüme. Komponentleri çok iyi olsada kadrosu gerçekten çok kötü. Bence Herhangibir sedona yada geotech bu kadrodan kat kat iyidir. Birde onları araştırın acele etmeyin derim :)

internetteki fotolar ile orjinalleri uyumsuz olabiliyor
cünkü o fotolar stüdyo ortamında çekiliyor :(
geotech ascent çok güzel gelmisti gözüme internetten
ama gittiğimde o kadar iyi değildi
gotech ascent beyaz-gümüş renginden bahsediyorum

@bicycler

model ve markaları bilmeidigm için öyle yazdıydım.teşekkür ederim bilgileriniz için

ben de astro m aldım, ilk bisikletim olduğu için diğerleriyle pek kıyaslama yapamıyorum, fakat hiç fena değil.
Bütçemi artırabilirim dersen daha üst modellere bakabilirsin. Ama bu fiyat için güzel bence.
Ikinci ellere bakmak istersen bu paraya çok daha iyi bisikletler de almak mümkün tabii.

Ben de aynen senin durumundayım ve araştırmaya devam ediyorum. Bana verilen tavsiyelere göre Kron xc 500'e de bak derim. Şimdiye kadar hakkında olumsuz bir yorum okumadım.

Kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: BURAK SOLAK
hayırlı olsun

• Beğen
temiz ikinci ellere bakmanı da tavsiye ederim. 2008 astro kullanıcısıyım kadro dışında değişmeyen parçam pek kalmadı. bi süre sonra maddi gücünüze göre daha iyi parçalar alabilirsiniz. sıfır bisikletler arasında fiyat kalite endeksini düşünürsek iyi bir ürün

• Beğen
tesekkürler arkadaslar yorumlarınız için kron xc 1000 aldım...çok memnunum suan hayat kron ile güzel :d

Geri