Scudo Sports

Salcano Astro (MTB) Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Jant eğilmesi öyle hemen olucak bir şey değildir , fren e ince ayar yaparak muhtemelen düzeltilebilir

Benimkiyle her yeri aynı ama sele ve renk bi başka :) Takas eden olursa takas ederim yani.Ama bunun kötülüğü 24 vites değil ve tourney orda eksiklik var.

Ben de 2013 Salcano Astro 50 sipariş ettim. Gelince buradan fotoğraf paylaşacağım :)

Güzel Bir Bisiklet Üzerinde Oynama Yapılabilecek Bir Kadroya Sahip Şimdiden Hayırlı Olsun Kazası Belasız Günlerde Kullanırsınz İyi Forumlar ..

@Oğuz Bulut

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Hepsiburada.com dan mı aldınız. 625 TL 9 taksit sanırım.

Bir de bu astro 50 geçen senelerin modeli mi ? Neden mesela bu senenin 450 26V sini değil de astro 50 tercih ettiniz.
Ben de oğluma almayı düşünüyorum da :)

@H.Cenk Köse

Evet 9 taksit. 2013 model astro 50. NG450 seçmeme sebebim ise ilk olarak kadro şeklini beğenmedim. Salcano city fun serisine benziyor. Aklımda olan kadro hep ortadaki demiri düz olan birşey almaktı.
NG450 24 vites. Astro 21 vites. Astro nun vites kolları biraz daha üst model. Ama en çok almamda etkisi olan şey kilitli maşası ve continental lastikleri oldu.

Ayrıyetten hepsiburadada 16" kadro yazıyor. Sitesinde 17"-19" kadro seçenekleri gözüküyor. Şu an tek aklıma takılan şey kadro boyu. Boyum uzun olmadığı için sıkıntı olmayacağını düşünüyorum ama dediğim gibi tek beni meraklandıran konu kadro ölçüsü.

@Oğuz Bulut

sitesinde 17-19 yazan yeni seri 2014 astrolar...
astro 50 kadro seçenekleri 16-18-20 olarak vardı.
(link)

@Mert C.

İlginiz için teşekkür ederim hocam çok yardımsever birisine benziyorsunuz. Bisikleti de sizin öneriniz ile almıştım zaten.

Bu akşam HBC dan ben de sipariş verdim.
Oğlum ve eşim kullanacak 16" kadro geliyormuş, iyi olur.
Yeşil siyah .
Bakalım ne zaman gelecek , sorun çıkacak mı, geldiği gün maltepe eda bisiklete gidip kurduracağım.

Biz teslim aldık.. Kurdurduk. Şimdilik bir sorunumuz yok.
Yalnız 16 inch kadro boyu bayağı küçük 170 in üstü kullanamaz.
Bir de hepsiburada kafayı yemiş yeşil siyah tercih ettik, bisiklet beyaz-kırmızı geldi. o tercih seçeneğini niye koydularsa.
http://img.photobucket.com/albums/v608/hckose/IMAG0149_zpsoxdicsud.jpg

@H.Cenk Köse
Hocam ben de siyah-sarı seçtim ama kırmızı-beyaz geldi. Yine rengi hoşuma gitti yoksa iade-değişim derken 1,5-2 haftam rezil olacaktı. Bu arada benim bisiklet bu kadar gösterişli durmuyor neden acaba :mlk: ve bu bisikletin selesi biraz alçak gibi :)

Bir de hocam arka attrıcı orjinal işe yakından bi fotoğrafını çekip yollayabilir misiniz?

@Oğuz Bulut

Ben hepsiburadaya şikayet yazdım. siz geri yollayın diyorlar. Son 6 alışverişimin 4ü sorunlu 1i de yani sorunlu aslında ama yapacak bişey yok güvenilir diye alıyoruz.
Ben aldığıma biraz pişmanım bunu 9 taksit 615e aldık. 2014 ün astrosu liste fiyatı 820 acaba kaça inerler. 9 taksitle 700e falan inerlerdi. 90 TL için değer miydi bilmiyorum en alt seviye vites almak.
Bizim de beyaz kırmızı hoşumuza gitti. Hatta iyi ki yeşil siyah gelmemiş dedik.
Sizinki neden gösterişli durmuyor bilmiyorum ama beyaz renk yakışmış. Bir de manzara güzel tabii ki :)
Sele alçak çünkü bu bisikleti 12 yaş oğlum kullanıyor. 1.55 falan boyu ..böyle kullanıyor. Hafta sonu 23 km birlikte kullandık. Ben ona domestiklik yaptım :) Daha önce kullandığı 24jant full suspension :D market bisikletine göre tabii rolls royce gibi geldi ona.
Yarın akşam muhtemelen 10-15 km turlarız gene. Unutmazsam tourney arka aktarıcının resmini çekerim.
En kötü tarafı da şu: Bisikletleri Thule 9103 taşıyıcı ile taşıyoruz. eski market bisikleti tam üst boru olmadığı için taşınamıyordu. Bu da üst boru 16 kadro boyunda kısa olduğu için taşınamıyor. Mecburen arka borunun arkasına takmak zorunda kalıyorum orada da tam sabitlenmiyor.

@H.Cenk Köse

beyaz daha guzel duruyo:)hayırlı olsun ve sele borusunu uzatarak kullanım kolaylıgını arttırabılırsınız.:)saygılar

Bence de bu renk daha güzel görünüyor. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..[emoji106][emoji4]

Hay ben bu telefona Türkçe öğreteni. Eski model İphone' dan yazılmıştır..

@Oğuz Bulut

Sizin için 3 tane resim çektim umarım işinize yarar
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/08/19/b79af32a66235d7962e61c41fe6ff44e.jpg
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/08/19/598db0f5d1afd2ac1005f2f8d734388b.jpg
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/08/19/705c43b57feb4bac79fcd19061bf4bf9.jpg

Astroda sanki altusmu kullanıyorlardı?Tourney bence çok kötü olmuş böyle bir bisiklete

@Çağatay Y.
Bu geçen senenin astro 50si. Bunda tourney var. Bu seneki astro altus. Onda da enayilik var. 21 vites yazıyor ama 8li kaset ruble var yazıyor.
Biz bunu 625e 9 taksit aldık . Bu seneninkini en ucuz kaça veriyorlar acaba. 700 falansa cidden yazık. Ama 750 falansa bu fena değil o zaman.
Bu bisikleti çok seversek belki komple 27 vites bir sete geçeriz.

Aranızda halen Astro50 kullanan var mı. Ben 2. el aldım. dün aldım, hoşuma gitti, memnun musunuz izlenimleriniz nasıl merak ettim :)

Geri