Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Salcano City Fun 70 Bol fotoğraflı

Scudo
Hayırlısı olsun,aynısından almayı planlıyorum.
Önerir misiniz,memnun musunuz ?

Ben memnunum hocam, bu fiyat aralığında tavsiye edebileceğim bir alet

merhabalar, bundan ben de edincem ve bisiklet dünyasına giriş yapıcam inşallah :)

ama nette araştırdığım kadarıyla bozuk zeminden amortisör de olmamasından mütevvelit baya beyin sarsırcasına sarsıyormuş anormal konforsuzmuş doğru mu

Cityfun 70 modeline ön amortisörlü maşa arıyorum. Öneriniz var mı?

Aynı bisikleti kullanıyorum. Ön maşa ile lastik arasında çamurluk için pay yok. Ne dersiniz bu konuda? Acaba üreten mühendisler düşünmemişler mi?

sabit maşa 26inch lastik içinaslında ama 28e takınca böyle olmuş. Ben Rst neon amörtisörlü maşa aldım çok rahatladım. Çamurluğumu da taktım polisport.Sabit maşaya da takılıyor çamurluk ama biraz zor ayarlaması.Camurluk bağlantılarını falan yamultmak gerekiyor payı arttırmak için

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@grki13
Ne kadar ekmek. o kadar köfte diyenler. olabilir. ancak bu kadar basit bir hata nasil yapikir? sehir bisikleti satıyor iseniz camurluk payi dusunulmeli.

Merhaba gidondaki parçanın adı nedir marka ve modeli
@Ahmet Faruk Eğit

Ahmet Bey merhaba. Umarım forumu çok sık kullanıyorsunuzdur ve bu iletimi görürsünüz. En son 10 yıl önce bir bisikletim oldu ve sonra eğitimden dolayı bırakmak zorunda kaldım. Bu yaz tekrardan bisiklet dünyasına dönmeyi planlıyorum. Şehir bisikleti almayı düşünüyorum ve forumda okuduklarımdan bu yakışıklı bisikletin şehir içi kullanımda gayet kullanışlı ve rahat olduğunu anladım. Siz bu bisikleti önerir misiniz şehir içi için yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: kev1ncon
Merhaba dostlar ,ben de bir tur bisikleti almayı düşünüyorum.500-800 TL bütçem var.Bu bisikleti iyi midir ? Önerir misiniz ? Bu bütçeyle daha iyi bisiklet bulabilir miyim ?

Ben kesinlikle öneririm. Başlangıç için gayet ideal.

Birşeyi merak ettim. Giriş seviyesi için bu bisikleti almayı düşünüyorum. Ancak hem yol bisikletine hemde şehir bisikletine ilgim var. Bu bisikleti aldığımda ileride gerekli parça değişiklikleriyle yol bisikletine çevirebilir miyim? Belki uzun turlara çıkan bir yol bisikleti...

Şuanki bisikletimi bu bisiklet ile değiştirmeyi düşünüyorum fakat şehir içi sürüşlerde çukur, bozuk yol veya kaldırımdan inme çıkma gibi durumlar ile karşılaştığımdan dolayı ön amortisörsüz bisikletin sorun çıkarıp çıkarmaycağını merak ediyorum. Kilitlenebilir amortisör ile yeri gelince açıp kapamayı tercih ederim fakat bu fiyata öyle bir bisiklet bulamadım. Alınca da parça değiştirmek istemiyorum. Konfor bakımından nasıl olur bu maşa şehir içinde?

buradan devam etmek istiyorum. Yeni City fun 70'de zoomc208 sele borusu kullanılmış. sele borusunun çapını bilen var mı?

@BağdatlıRuhi şehir içinde iyi maşalı maşasız arasında fark eğer hiç ince teker yarış bisikleti kullanmadıysan maşalı zor kontrol edersin bisiklet durmadan sallanır zaten şehir yollarıda olsa durmadan engebeli yerlerden geçiceksin o yüzden başlangıç ( tur yarış spor ) amaçlıda olsa düz maşa tercih edin zaten kontrol etmek zor işin içine maşada girerse hiçten kontrol edemezsiniz kontrol edecem diye keyfiniz kaçar tabi bi iki yıldır ince lastik kullanıyorsanız ön maşalıda tercih edebilirsiniz ve hızınızı yavaşlatır ön maşa. ( Bisikletçimin dedikleri)

Konforluk sele yüksekliğini ayarlarsanız brl dil ağrısı çekmesiniz bir hafta boynunuz agrayabilir alışma süreci çünkü biraz eğik durucaksanız bisiklette.

Aklınıza takılan birşey olursa soruları cevaplamak bilirim elimden geldiğince.

• Beğen
Tepkiler: BağdatlıRuhi
delikanlı cıty fan 70 i yapmışsın 25 kg ne varsa takmışsın bared sırt çandası sayaç yeter.o yükle günde 80 km den fazla yapamassın.

Bende bugun city fun 70 aldim. Nette 2017 model falan yaziyor bazı sitelerde. Kac model oldugu nasil anlasilir ve ne fark vardir. Sayfa basindaki fotolarla benim bisiklette kucuk farkliliklar var. Jant daki buyuk salcano yazisi yok vs. Ayrica bu bisiklet icin canta ve km saati tavsiye edermisiniz.
Tesekkurler

@hidrojenperoksit Model Yılı Sele Borusu Çıkartın Onun Altında Üretim Tarihi Yazar. Çanta ve Km Sayacı için tavsiye ederim. Pedal Çevirirken Cebinde Bir Nesne Taşırken Rahatsız Oluyorsan Çanta Almanı Tavsiye Ederim. Km Sayacı ise Kaç Hız yaptığını yada Kaç Km Yaptığını Öğrenmek İçin Tavsiye Ederim.

Geri