Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Salcano City Fun 70 Bol fotoğraflı

merhaba arkadaşlar bisiklet almak istiyorum. kendime en uygun bisikleti almamda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.kullanım amacım hafta içi 10 km gidiş 10 km geliş olarak işe gidip gelmek ve hafta sonları küçük gezintiler yapmak. boyum 168 kilom 65 fazla bir bütçem yok 400 tl ile 800 tl arası. gerekirse çamurluk takabileceğim beni yormayacam kaliteli bir bisiklet tavsiyelerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler.
 
Scudo
@afsarbey Bütçenizi göz önünde bulundurarak ve ikinci el istemediğinizi varsayarak söylüyorum , corelli pierre 5.0. Söylediğiniz amaç için yeterli olacaktır. Kadrolarını kendileri üretiyorlar. 800 Tl civarı fiyatı var. Bu arada bütçeyi 1000 tl ye doğru zorlayabilme imkanınız varsa , mosso da da güzel modeller var.


Bu da Bizimki :) Corelli Pierre 5.0
 
@tris
Km sayacı arkaslar gereksiz dedi. Genelde yanlis ölçüyomuş. Simdi ilk olarak kadro cantasi yada sirt cantasi ,Eldiven ve jel koltuk kiliflarina bakiyorum. Koltuk kilifi sartmidir? Cok rahatsiz ederki koltuk. Aslimda is yerine 25 km yol var cesaret edemedim. 25 km yol ilk baslangic icin cok fazlamidir?
20170505_120540.jpg
 
  • Beğen
Tepkiler: tris
@hidrojenperoksit Seleniz kalça kemiklerinizin genişliğine uygun değilse , ve ağırlığı dağıtmıyorsa emin olun jel sele kılıfı da işe yaramayacaktır. Yine belli km den sonra sele ağrısı çekersiniz. Rahat ettiğiniz size uygun seleyi bulduğunuzda jel sele kılıfının gereksizliğini anlarsınız.Seleniz rahatsızsa , Yaşadığınız şehirde bisikletinize seleyi takıp denemenizi sağlayacak bir bisikletçi bulabilirseniz , sele seçiminizi deneyerek yapmanızı öneririm.

25 Km git , 25 km dön toplam 50 km yol seleniz de rahat değilse azap olur.:) Herşeyden önce sele meselesini halledin.

Bu arada km sayaçlarının genelde yanlış ölçtüğü bilgisi doğru değil. İyi bir Km sayacı yanlış ölçmez , kullanıcı tekerlek çapını yanlış girerse yanlış ölçer :) Ama tabi kullanıp , kullanmamak tamamen sizin keyfinize kalmış bir mesele.
 
@patriot81
Bugun 60 km yol yaptim sele cokta rahatsiz degilmiş. Yillarca bisiklete binmemiş biri olarak oyle cok agri olmadi. Arkadasin sedona mtb bisikletine bindim jel kılıf oldugu halde sele cok rahatsiz. Oda benim seleyi cok begendi. Dechathlondan jel sele kilifi ve eldiven sparisi vermistim. Iptal edebilirim. Cunku ellerimdede bir sikinti olmadi.
Olmazsa olmaz diyeceginiz bir aksesuar varmı?
Bugunden birkac fotograf yukleyeyim.
20170506_153859.jpg 20170506_150314.jpg
 
@afsarbey
Hocam merhaba benim boy 1.70 trek fx 7.0 2015 satiyorum ....fiyati son 1200tl ve cok temiz kullandim . Dusursen mesaj atabilirsin . Sahibinden.com da. yaninda hediyeleride var . Sifiri 2200 tl ...Pedallar harictir .kendi orjinal pedallari verilecektir. ilan no 363931312....
8ce84e441de886cca2035c4f5c178dff.jpg
5ea30c7c4cb836735d92c63bfb3c0e0c.jpg
dd823491ab05c9e5e98169e9d2dc138e.jpg


SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@hidrojenperoksit Başlangıç Olarak 25 KM Gayet İyi İleri Zamanlarda KM' yi Yükseltilsin. Şuan Senin Sele den Rahatsızlık Hissediyorsan O Zaman Sele Kılıfı Alabilirsin. Eldiveni Almanı İsterim Düştüğün Zaman İlk Önce Ellerin Yere Değer. Ama Kask ve Eldiven Her Zaman Kullanmanı İsterim.
 
@hidrojenperoksit Üstat selen anladığım kadarı ile seni üzmedi. O zaman sele kılıfına bence hiç gerek yok. Zaten selen sana uygun olmayıp seni çok rahatsız etseydi , yine önermezdim. Eldiven meselesine gelince , ben eldivenden acayip rahatsız olduğum için kullanmıyorum. Eldivensiz daha rahat hissediyorum.

Arka fon Van Gölü mü ?
 
@patriot81
Evet tayin vana cikti arka taraf van gölü. Ama bisiklet icin gercekten ideal. Bugunde 50km yaptik arkadasla.

Beyler kullandiginiz veya tavsiye edebikeceginiz bir km saati varmi? Sigma 9.16 kablolu dusunuyorum
 
@hidrojenperoksit Ben decathlon dan aldım. count 4 kullanıyorum. Gayet memnunum. Ama sadece saat , hız ve yaptığın km yi görebiliyorsun. Ort. km yok. Sigma'ların güzel aletler olduğunu biliyorum. Üzeceğini sanmam...
 
20170524_153058.jpgDüz yollardan sonra biraz engebe iyi geldi...

Merhaba city 70 de degisiklik yapacak olsaniz ilk hangi donanimdan baslardiniz diye sormak istiyorum. Ufak degisiklikler yapmak istiyorumda.
 
arkadaşlar merhaba bisikletım yarın gelecek fakat bu fren sistemini baya beğenilmiyor sizce değiştirmeli miyim?
 
Arkadaşlar selamun aleykum bugün sabah city fun 70 bisikletimle dolmuşa çarptım gidon ayarı bozuldu ön teker akordu bozuldu birde maşada yamukluk var bisikletçi 1 tl ye gidon ayarını yaptı çekiçle fln vurdu adam yaşlı biraz maşayı düzeltirim jant akotdunu 20 tl ye yaparım dedi sizce ne yapam yardımcı olursanız iyi olabilir
 
@Enez

Öncelikle geçmiş olsun..
İlk tavsiyem bir daha dolmuşa çarpmayın..
Çarpma sert olduysa çember eğilmiş olabilir bu durumda telleri gererek yapılacak akort tel başlarını bozacak ve jantlı kullanılmaz hale getirecektir,
20 ₺ akorta vereceğinize üstüneüç beş daha koyun jant alın..
Çok üst seviye jant kullanıldığını sanmıyorum değiştirin derim,,
Maşayı düzeltebiliyorsa ne ala..



Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
 
Geri