Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Fun kullananlar

(link) aldim diyelim. Gobek icin hep 8/9/10/11 vites uyumlu olanlar var. Hic 7 olani gormedim

Scudo
@kadir karakaya geçen bir tanıdığım arkadasında city fun 60 vardı o arka göbeği shimano yaptı 21 vites de kaldı.bu konu hakkında bu sitede çok daha iyi bilen insanlar var yada bir bisikletciye danışacaksın.

@kadir karakaya geçen bir tanıdığım arkadasında city fun 60 vardı o arka göbeği shimano yaptı 21 vites de kaldı.bu konu hakkında bu sitede çok daha iyi bilen insanlar var yada bir bisikletciye danışacaksın.
City fun 60 da disk fren yok sanirim. Bizimk;nde disk fren var. Ben shimano nun hem vidali hem de disk frenli 7 vites uyumlu gobegini goremedim. O yuzden zaten gecnej istiyorym

@kadir karakaya bende size diyorum ki göbek shimano olunca ben mecburen rotorlarıda değiştirmek zorunda kaldım onlarda oem markaydı shimano yaptım.

@kadir karakaya siz öncelikle düzgün bir bisikletçiye gidip fikir alın ona göre gerekeni yaparsınız.

• Beğen
Tepkiler: kadir karakaya
@kadir karakaya bence bu güzel keyfi 1-2 sorundan sebep bırakmayın.Çözüme ulaşılamayacak durum söz konusu değil.

• Beğen
Tepkiler: kadir karakaya
Sadece bu degil ki. Hastaneye bisikletle gidip geliyorum. Millet delirdigimi dusunuyor. Kisin sogunda cekilecek cile mi? Manyak misin? Deli misim? Ezerler, ki deniyorlar sagolsunlar. Niye kendini yoruyorsun. Cocuk musun? Basit dusunuyorsun. Fakir galiba. Yok yok pinti. Para harcamamak icin bu sogukta bisiklet kullaniyor. Bir de bisikletin cozemedigim sorunlari. Saglik problemlerim. Kondromalazi patella. Astim. Surmemin iki saglam nedeni vardi. 1. Zevk aliyorum. Ve surerken butun her seyi unutuyorum. Kafam rahatliyor. 2.ulasim araci olarak kullaniyorum. Araba kullanmak istemiyorum. Ama iste her sey birlesince son nokta zevkimi kursagimda birakmasi oldu. Parasal olarak bu sene yeni bir bisiklet alamam. Parcayi da bir turlu uyduramadim. Biraz daha İyi bir bisiklet en azindan ileride parca degistirirken bulmakta uydurmakta sorun yasamayacagim bir bisiklet alana kadar birakiyorum.

City Fun'da 14t ruble olduğu için City Life 30 almıştım. Sorun varsa sorabilirsin.

Eveet. geçen gün itibari ile arka göbek+arka jant 15 tel+ ön jant 5 tel+pedal kırıp iki lastiği de aynı anda patlattım. Orta göbek de dağılmış. Maşadan da ses geldi ama kırılmışsa içeriden kırılmıştır. Artık bu bisiklet toparlanmaz.

Merhaba arkadaşlar,forumda yeni sayılırım. Yakın zamanda bu fotoğraftaki salcano city fun 50 hd 700c modelini alacağım inşallah. Daha önce 3 yıllık bisiklet kullanımı tecrübem oldu ama hep eski modellerdi 2005 öncesi. 1 yıl bisan marka mtb kullandım, 2 yılda salcanonun 2005 civarına denk gelen yol bisikletini kullandım. Uzun dönemde tur bisikletlerinde karar kıldım. Zaman zaman şehrin dışına kaçmayı planlıyorum. Teknik olarak bilgim yok denecek kadar az. Bu bisiklette gidonu kelebeğe, seleyi günübirlik rahat ettirecek bir seleye ve lastikleri de zırhlı lastik modelleriyle değiştirmeyi planlıyorum 1 yıllık planlarım içinde. Bunlara model olarak önerebileceğiniz seçenekler var ise değerlendirmek isterim. Ayrıca bunun haricideki fren, aynakol, ruble gibi çok fazla bilgimin olmadığı konularda yükseltme yaparsam faydasını uzun dönemde alacağım önerilerinizle bilgilenmek isterim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Adsız.jpg

Kıssa dan hisse hey gidi günler aradan 25 yıl geçmiş ama unutulmuyor işte sonra Bi anda karşına çıkıyor gene neyse çocuk bir tane bisiklet istiyor gibi benimde aklımın bir yerinde duruyor müşteriye girdim oda aynı zamanda bisikletçi sonradan ondan alacağım salcano city fun 70 in orta göbeği açmış grees e buluyor resmen yüzüyor gres yağ i o an böyle bir heyecan oluştu bende ben bunu alıyım dedim icimden
Sonraki hafta işimizi hallettik benim gözüm de o bisikleti arıyor alıcısı var demişti bana nerede benim bisiklet dedim orda duruyor dedi şu kadar demişti alsana şu kadar yarısı da peşin Bi tur atıp attım transite
Bugünden bahsediyim biraz iş çıkışı eve geldim yemeği yedim dedim ben balığa gidiyorum kafamda da da bisiklet var ikisi bir arada olurumu? yok olmaz 4.20 kamış o bisikletle gitmez gitse de balık mı tutucam bisiklet gezintisi mi yapicam çıktım geri merdivenlerden bıraktım oltayı ev e

Son düzenleme:
Tabi işin acemisiyiz ama heyecan da var keyif te aldık geziyoruz derken vites bozuk zinciri attırıyor ve arka aktarıcı yı yamultup dişlisini kırıyor ee elimizde ikinci el salkano city fun 70 var 600 TL ye aldık bikere binecez nereye götürelim dedim çocuğa oda Baba biz mahalle de bisikleti arizalanan olursa konvoy halinde Dadaş a gidiyoruz dedi iyi dedim ver elini dadaş derken komple shimeno vites set, sele, elcik değişimi , suluk aparatı , zil aldık kendisi de sağ olsun eriyen fren papuclarini ücretsiz değiştirdi siboplara kapak taktı ilgi alakası da güzeldi oldu sana bisikletin maliyeti 1150, ee ama Bi kendine geldi bisiklet
Resim yükleyemedim bu kötü oldu artık yarın yeni maceralara da görüşürüz seyir defterim başlıyor...

Son düzenleme:
İş gereği bütün gün şehir içi trafikteyim, yoğunluk hat safhada çok dikkatli ve kontrollü gitmek gerekiyor herkesin acelesi var herkes önce ben diyor ve tahammül yok araç transit sıcak satış ve en ufak Bi sinir strese girmiyeceksin kontrollü rılaks sakin geçiçekmi geçsin beklemen mi lazım biraz bekle dönüşler de sinyal ver yaya lar a yol ver çocuklu yaşlı eli kolu dolu olan var karşıya geçecek dur geçsin motorcu sağında hafif sol yap rahat geçsin kaldırıma sıfır yanaş soldan kamyon geçsin en ufak bi his var içinde buradan arıza çıkacak çıkarma o arızayı önle o bassın gitsin takılma boş ver sen rahat ol
Bugün akşam bisiklete binemedim yazdıklarımı mazur görün.

IMG_20210612_230421.jpg
Akşam akşam kurtlan dık gene herkes çekilmişken Bi havamızı alalım dedik

• Beğen
Tepkiler: Sizeless
Bugün yasak var evde yatıyorum sonra Pat Bi telefon abi arabayı alabilir misin Kusura bakma vallahi indireceğiz da taşıyacağız da tamam dedim geliyorum bekle, bisikletle gideyim bari biraz da gezerim dedim içimden
Neyse arabayı çektim oradan bisikletle saraçhane'de buldum kendimi oradan Beyazıt Meydanı oradan Çemberlitaş oradan Sultanahmet Bayağı uzun zamandır gelmemiştim buralara yorgunluk yok hafif rüzgar serinletiyor suyumuzu da içiyoruz Ayasofya önünde biraz mola verip Gülhane Parkı na muhteşem bir güzellik doğa sessiz tarihin içinde bir yolculuk bitiminde masmavi İstanbul Boğazı karşılıyor seni Sarayburnu Eminönü Unkapanı Balat derken hafif bir tırmanışla evdeyim
IMG_20210613_174322_copy_500x1040.jpg
IMG_20210613_180328_copy_500x1040.jpg
IMG_20210613_185541_copy_780x1040.jpg

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
Dün forum da bi bisiklet resminde dikkatimi çekmisti onda var bende yok bu koruyucu bende acemiyim bi yere park ediyorum biri çarpıyor bisiklet küt yerde, indir bindir bi yerlere çarpıyor, bugün de iyi denk geldi
IMG_20210614_193707.jpg
Bisikleti aldığım müşterim bi kıyak yaptı

Bu akşam öyle keyifli bir tur yaptım ki hava hafif kararmaya başlamıştı yağmurda çok çok ince bir şekilde yağıyordu insanlar işlerinden evlerine dönmüş yollar sokaklar adeta bana kalmış gibiydi

Eren ve okul arkadaşları geçen Sultanahmet bile yapmışlar liseye başlıyorlar bu sene bi like gençlere
(link)
Oyanatalım ugurcum ne yarıştı başta sakin sakin gidiyorlar hiçbir şey yokmuş gibi
(link)

Son düzenleme:
Geri