Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Life 20 v Bol fotoğraflı

mfmayliba

Daimi Üye
Tepki
194
İsim
Mustafa Ferruh
Bisiklet
Bianchi
Merhaba arkadaşlar. Bisikleti alalı 1.5 ay oldu. Sorunuz varsa alabilirim. Şuanda sadece buraya konu açabildiğim için buraya açtım. Birde internette yeterli bilgi olmadığı için açayım dedim.
Şimdiye kadar üç problem yaşadım 1.si ayna ve kol koruyucu kapağının kırılması binerken yanlışlıkla üstüne bastım. İkinci olarak ön vites atmıyordu , indim zincirle biraz oynadım geçti. Son olarak freni sıkarken kol boşa çıktı gibi bir şey oldu. Fazla sıktığımdan olabilir, Ertesi gün servise götürünce baktılar fren arası mesafe açılmış galiba. Bunların dışında çok memnunum.DSCN2125.JPG DSCN2126.JPG DSCN2128.JPG DSCN2129.JPG DSCN2130.JPG DSCN2132.JPG DSCN2133.JPG DSCN2134.JPG DSCN2136.JPG DSCN2137.JPG DSCN2138.JPG DSCN2139.JPG DSCN2140.JPG DSCN2141.JPG DSCN2144.JPG DSCN2147.JPG DSCN2148.JPG DSCN2154.JPG DSCN2155.JPG DSCN2156.JPG DSCN2157.JPG DSCN2158.JPG DSCN2160.JPG DSCN2161.JPG DSCN2162.JPG DSCN2163.JPG DSCN2164.JPG DSCN2165.JPG DSCN2167.JPG DSCN2168.JPG IMG_20160513_180926.jpg DSCN2125.JPG DSCN2126.JPG DSCN2128.JPG DSCN2129.JPG
ÖZELLİKLER:
  • KADRO:28" Hydroformed Tubes Alüminyum Kadro
  • MAŞA:Zoom CH120 Alüminyum Taçlı 700C MLO Kilitlemeli Amortisörlü Maşa
  • ARKA VİTES:Shimano STEF51 / RD-TX800 Tourney 24 vites
  • KADRO ÖLÇÜLERİ:18" - 20"
  • ORTA GÖBEK:Chin Haur CH51
  • AYNA VE KOL:Sr Suntour XR178 48t/38t/28t krank takımı
  • FREN TAKIMI:Tektro 837 alüminyum V fren sistemi
  • VİTES KOLU.Shimano ST-EF51
  • RUBLE:Shimano CS-HG31 32t/11t kaset
  • ÖN DEĞİŞTİRİCİ:Shimano FD-TZ31
  • SELE BORUSU:Zoom C208 alüminyum sele borusu
  • SELE:Salcano logolu jel takviyeli sele
  • FURÇ TAKIMI:Chin Haur CH-9280TBW
  • TEKER SETİ:TREKKING COMFORT reflektörlü lastik
  • JANT SETİ:Salcano XPRO HB 32h jant seti
  • Ağırlık : 13.40 kg
  • Fiyat: Normal fiyatı 970 TL. Ben 825 e aldım (Satıcı babamın tanıdığı olduğundan dolayı) . Sizde alırken en az %10 indirim yapmasını isteyin başka bir bayide sorduğum %10 indirim yaparım demişlerdi.

Dosyalar

• IMG_20160422_181513.jpg
    IMG_20160422_181513.jpg
    168,2 KB · Okunma: 72
Scudo
@Anonim bilgi vermek amaçlı yapmıştim , bir çeşit inceleme yanlış anlasildim galiba

Hocam hayırlı olsun. Daha önce mtb kullandınız mı? Kullandıysanız aradaki fark nasıl? Bozuk yollardaki performansı nasıl acaba? Amörtisör etkili oluyor mu düz maşaya göre? Biraz fazla soru oldu ama cevaplarsanız seçim yapabilmem açısından çok iyi olur. :)

• Beğen
Tepkiler: rasim 1071
@Karaduman
Hocam mtb den geçtim şöyle diyeyim mtb de en iyi ortalamam 13 iken bunda 20 km . Aradaki fark kamyon ile ferrari gibi, bozuk arazidede gittim yani rahat oluyor tekerler 2 parmak kalınlığında , amortisör kilitli olduğu için düz maşa gibi kullanabilirsiniz , amortisörün performansida iyi , Başka sorun varsa sorabilirsin. Biraz geç cevap verdim kusura bakma.

@mfmayliba Cevabınız için teşekkür ederim. Mtb ile şehir bisikleti arasında gidip geliyorum hâlâ. Bu bisiklet de seçeneklerim arasında. Tekrar teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: rasim 1071
Merhaba çok güzel bir paylaşım olmuş öncelikle.
Mosso Legarda 1624 düşünüyorum esasında ama bu bisiklet de fiyat-performans olarak hoşuma gitti.
Kullananlar bir karşılaştırma yapabilir mi acaba? Aradaki farka değer mi kararsız kaldım açıkçası.
Siz memnun musunuz üründen?

Kardeşim yeşil siyah renkteki bu bisiklete o mavi su kafesi olmamış beyaaa :huhuu:

Benim bisikletde de aynı maşa var galiba, yakında sorun yaşayabilirsin :D

@ecz.sinan ben 825 e aldım gayet memnunum arada en az 350 liralik far var , benimki Mossodan 600 gr daha hafif. Mosso nun parçaları daha kaliteli sanki ama aradaki farka değermi bilemem.

@ozeltimci09
Babam :( Hayır bir bekle birlikte alalım. Hemen aliexpresten sipariş vermiş. Birde ingilizce bilmeyince farketmemişte renk seçeneğini . Öyle kaldı.

@kaskreis
Nasıl bir sorun bekliyor bizi. Gerçi amortisör genelde kilitli.

@mfmayliba performans düşüşü sorunu hocam.Ben kaza yaptım , bu süreci hızlandırdım , ve amortisör kilitli kalmıştı kaba kuvvetle tamir ettim , şimdi ters mantık çalışıyor, saat yönünde açılıyor tersinde kitleniyor.Ama performansı düştü.

Bende mosso legarda 1621 v msm ile bu arasında kaldım :D

@L3viante Mossonun parçaları daha iyi gibi . Birde 300 gram daha hafif . Ama sana onerim düz maşa al . Hem daha ucuz hem daha hafif

@mfmayliba önceki bisikletim düz maşalıydı ama burdaki yollar pek düzgün olmadığı için zamanla jant akordu bozuldu kilitli maşalı olursa benim için büyük avantaj oluyor

Meraba bende bu bisikleten aldım bugün. Şuanda biraz büyük geldi gözüme keşke 26 jant alsaydım diyorum. Ama 26 sı yok galiba değil mi? İnternette bazı yerlerde yol bisikleti diye geçiyor o da kafamı karıştırdı. 26 jant olan buna benzer bi bisikletle değiştirsem mi tavsiyeniz var mı?

@zehortlak 26 inç dağ bisikletlerinde var. Bende gördüm yol bisikleti yazan yerlere pek güvenmemek lazım 10 lira fazla verip doğru düzgün almak daha mantıklı . Birde 28 inç 26 ya göre çok daha rahat. eğer boyu iyi oluyorsa hiç degistirmeyin. Bildiğim kadarıyla bu tipte 26 inç şehir bisikleti yok . Salcano bodrumlar var 26 inç olan.

@mfmayliba Boyu iyi tek sıkıntı eve taşımak. Salcano bodrumlar daha ağır görünüyor ve city life gibisi yok gibi. En iyisi değiştirmeyim teşekkürler :)

Потому что я черкес

Bende seninkinin hidroliği var. Hidrolik ilanı denedin mi bro? Между прочим я Турок

Geri