mfmayliba
Daimi Üye
- Tepki
- 194
- İsim
- Mustafa Ferruh
- Bisiklet
- Bianchi
Merhaba arkadaşlar. Bisikleti alalı 1.5 ay oldu. Sorunuz varsa alabilirim. Şuanda sadece buraya konu açabildiğim için buraya açtım. Birde internette yeterli bilgi olmadığı için açayım dedim.
Şimdiye kadar üç problem yaşadım 1.si ayna ve kol koruyucu kapağının kırılması binerken yanlışlıkla üstüne bastım. İkinci olarak ön vites atmıyordu , indim zincirle biraz oynadım geçti. Son olarak freni sıkarken kol boşa çıktı gibi bir şey oldu. Fazla sıktığımdan olabilir, Ertesi gün servise götürünce baktılar fren arası mesafe açılmış galiba. Bunların dışında çok memnunum.
ÖZELLİKLER:
Şimdiye kadar üç problem yaşadım 1.si ayna ve kol koruyucu kapağının kırılması binerken yanlışlıkla üstüne bastım. İkinci olarak ön vites atmıyordu , indim zincirle biraz oynadım geçti. Son olarak freni sıkarken kol boşa çıktı gibi bir şey oldu. Fazla sıktığımdan olabilir, Ertesi gün servise götürünce baktılar fren arası mesafe açılmış galiba. Bunların dışında çok memnunum.
ÖZELLİKLER:
- KADRO:28" Hydroformed Tubes Alüminyum Kadro
- MAŞA:Zoom CH120 Alüminyum Taçlı 700C MLO Kilitlemeli Amortisörlü Maşa
- ARKA VİTES:Shimano STEF51 / RD-TX800 Tourney 24 vites
- KADRO ÖLÇÜLERİ:18" - 20"
- ORTA GÖBEK:Chin Haur CH51
- AYNA VE KOL:Sr Suntour XR178 48t/38t/28t krank takımı
- FREN TAKIMI:Tektro 837 alüminyum V fren sistemi
- VİTES KOLU.Shimano ST-EF51
- RUBLE:Shimano CS-HG31 32t/11t kaset
- ÖN DEĞİŞTİRİCİ:Shimano FD-TZ31
- SELE BORUSU:Zoom C208 alüminyum sele borusu
- SELE:Salcano logolu jel takviyeli sele
- FURÇ TAKIMI:Chin Haur CH-9280TBW
- TEKER SETİ:TREKKING COMFORT reflektörlü lastik
- JANT SETİ:Salcano XPRO HB 32h jant seti
- Ağırlık : 13.40 kg
- Fiyat: Normal fiyatı 970 TL. Ben 825 e aldım (Satıcı babamın tanıdığı olduğundan dolayı) . Sizde alırken en az %10 indirim yapmasını isteyin başka bir bayide sorduğum %10 indirim yaparım demişlerdi.