Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Life 20 v Bol fotoğraflı

ahhh ahhh anılar... Bisikletim çalınmasaydı şurada bir poz verirdik :(

• Beğen
Tepkiler: mfmayliba
Scudo
@GezerDnmc geçmiş olsun. ben vallahi apartmanda oturmama rağmen yukarı çıkarıyorum eve kadar hep asansör filan yok ağır gelmiyor artık zaten diğerini exceli taşıya taşıya kollarım kuvvetlendi 15 kilo bisikletten sonra bu hafifçecik geliyor açıkçası hep evde durur hep ona gelir geçer bakarım, severim, okşarım filan :D
@mfmayliba Vites performansı Sunrun'Dan sonra mis gibi geldi rahat ve hızlı lastikler oldukça hoş sağlam galiba çünkü bir kaç tane diken çıkardım lastiği delemedi sıvı yaptırmadan önce patlak yaşamadım geleli 1 haftayı geçiyor bol bol sürdüm. Kadrosu bana mat siyah ve turkuaz renk geldi ve oldukça yakışıklı bir bisiklet kendisi karbon görünümü vermişler çok hoşuma gitti resmen aşık oldum :D Maşa performansını beğenmeyenler olmuş ben oldukça beğendim maşayı yolda rahat ettiriyor baya bir açıkçası. Performansa gelecek olursak Excelden sonra çok ama çok fark etti dediğiniz gibi kamyondan spor arabaya geçermişçesine bir hissiyat elde ettim. Bir kaç tane arkadaşım var onlarla biz tehlikeli olmayacak şekilde yarışıyoruz yol boş olduğunda ve güzel olduğunda hepsinde yarış bisikleti var ve ben gerçekten eskiden yetişemiyordum basamıyordum artık onlar bana yetişemiyor yani bisiklet hem çok seri hem çok hızlı hem çok yakışıklı hem çok hafif hem konforlu yani iyi olacağını tahmin ediyordum ama gerçekten yani hayalimdeki bisiklete sahip oldum artık. Tek elimle bisikleti kaldırıp eve kadar çıkarıp koyuyorum oldukça hafif geldi bana. Elcikleri de güzel eli yıpratmıyor pek. Selesi oldukça rahat ama onların ömrü var diye biliyorum bakalım neler olacak seleye. Bir ara NG650 istiyordum bu nasip oldu ve iyi ki bunu almışım zaten çok fazla araziye girmeyeceğim sadece mıcır ve toprak yollarda sıkıntı yapmasın diyordum yol bisikleti tercih edecektim konfor, günlük kullanım ve kötü yollara uygun olmaması şartları yüzünden bunu tercih etmem en iyisi oldu. Kullandığım süre zarfında çok ama çok memnun kaldım performansım çok arttı konfor arttı maşayı kitlemeden bile oldukça hızlı gidebiliyorum Tourney diye bir çok kişi somurtarak bakıyor bu tarz bisikletlere ama performans olarak çok tatmin edici en azından benim için. Kesinlikle tavsiye edebilirim IMG_20180829_200254 (1).jpg IMG_20180903_202750.jpg

Arklae bende yeni aldımda city life 20v ya şimdi bu fotolara bakıyorum bisiklet üzeri çizgiler felan farklı mesela salcano yazısı bunun nedeni kadro farkımıdır biliyomusunuz

Arklae bende yeni aldımda city life 20v ya şimdi bu fotolara bakıyorum bisiklet üzeri çizgiler felan farklı mesela salcano yazısı bunun nedeni kadro farkımıdır biliyomusunuz

Yıl farkındandır. Üreticiler her sene ya da iki yılda bir desenleri değiştiriyor.

Şimdi baktım 2016 ve 2017 model var sanırım
Kadro ağırlığı felan değişirmi ürün özelliklerine baktım sadece aynakol farklı gözüküyor

Şimdi baktım 2016 ve 2017 model var sanırım
Kadro ağırlığı felan değişirmi ürün özelliklerine baktım sadece aynakol farklı gözüküyor

Yapısı belirgin şekilde değişmedikçe ağırlığı pek değişmez.

Geri