Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

salcano city sport 10 mu sedona 341 mi

G. Yitmen

Üye
Tepki
9
Bisiklet
Salcano
arkadaşlar yeni bisiklet arayışındayım iki bisiklette çok yakın özelliklerde birbirine ama hala karar veremedim artıları eksileri nelerdir vs yardımcı olursanız çok sevinirim iyi günler teşekkürler simdiden..

Scudo
Sakaryalı hemşerim fiyat performans yönünden salcano mantıklı geldi bana.

@G. Yitmen
her iki bisikleti kaça alabileceğine de bakmalısın arada fiyat farkı var . salcano city 10 u pazarlıkla 850 900 e çok çok rahat alırsın daha ucuza da alabilmen mümkün. sedona sanırım bu derece uygun olmayacaktır.

Tabi ki SEDONA kıyaslamak bile hata.....

sedonanın artıları neler üzerindeki donanımın çogu aynı geldi bana

Sedonanın artısı kadro arkadaşım kadro donanımı boşver burda her zaman önemli olan kadrodur.

Sedonanın artısı gereksiz yere ödediğiniz vergi biri dolar biri tl

biraz açın konuyu ayrıntılı söyleyin sedona deyip geçmişsiniz arkadaşlar...

sedona görünüş ve performans açısında daha iyi çoğu kişi belki sedona kullanıpta yada bilgilerine dayanarak söylemiştir bende sedona derim:)

sedona görünüş ve performans açısında daha iyi çoğu kişi belki sedona kullanıpta yada bilgilerine dayanarak söylemiştir bende sedona diyorum :)

salcano da ısrar eden bi görünüş çizmek istemiyorum ama üzerindeki donanım aynı arkadaşımızın birisi kadro demiş ikisi de aynı malzemeden sadece tasarım farklı görünüyo gözümde benim de gönlümden geçen sedona ama fiyet aklımı karıştırıyo bu sebeplerden ötürü..

sedona salcanoya göre daha hafif. bu yüzden performansı daha yüksek.

çok teşekkürler sağolun arkadaşlar :) peki bi de saçma bi soru olacak ama sedonaya çamurlukla bagaj takınca kötü durur mu ? uzun yola çıkmak istiyorum ben de ileriki vadede planlarım arasında bu da var

@G. Yitmen

Tamamen taktıracağın çamurluğa ve bagaja bağlı kaliteli bir şey olursa fena durmaz :)

Geri