Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

salcano city sport 40 ve salcano xrs 040 sora yardım lütfen

H.ozan

Üye
Tepki
5
İsim
mehmet
Bisiklet
Salcano
forum dışından benim bisikletim olan salcano city sport 40 + 550 tl ye salcano xrs 040 takas teklifi aldım sizce mantıklımıdır ? her iki bisiklette 2015 yılında alınma benimki henüz 1 aylık iken diğeri 4.5 aylık.

Birde bu bisikleti ikinci elde satması salcano city sport 40 göre daha kolaymıdır zormudur acaba ? Satma yönünden bir sıkıntı çıkartırmı ?

Bisikletin kadrosu 57 cm ben 180 boyunda ve 105 kiloyum sizce bir sorun teşkil edermi ?

Scudo
Yanlış anlamadıysam, city sport 40ını verip üzerine de 550 tl verip xrs040 alacaksın. Bence çok mantıksız. Arada senden istediği fark çok yüksek.

• Beğen
Tepkiler: hogutmen ve H.ozan
@jeseskane şayet 040ın üstünde hiç oynama yoksa 200-250 kafi bana kalırsa. Üstüne fazlasını vermeyin. Ha şayet, lastikleri, gidonu ve gidon boğazı değişmişse sele de değişmişse 400-450 uygundur. Bu parçalar değişmediyse zaten değişim isteyen parçalar.

• Beğen
Tepkiler: H.ozan
@M.Burak KARADAĞ Sadece arka lastik michelin dynamic sport ile değiştirilmiş sanırım

Diğer bir sorun ise sizce city sport 40 dan sonra xrs40 fark yaratırmı değermi yada mantıklı olurmu acaba ?

günlük ortalama 30-45 km civarı yol yapıyorum bisiklet yolunda...

Pişman olmakta istemiyorum açıkcası daha önce hiç yarış bisikleti kullanmadım benimki birazda heves...

birde unutmadan ben biraz ağır biriyim 105 kilo sıkıntı çıkmaz sanırım ? yarış bisikletleri yapı olarak biraz zayıf diyorlarda genelde...

@jeseskane Ağırlık problem değil. Hassas vs... gibi söylentiler de yalan abi. Arkadaşın tek parça lastiğe rağmen sizden istediği fark çok yüksek. İkinci elde sizin bisikletiniz 550-650 tl aralığına gidiyor. Hiç oynanmamış bir xrs040 800-1000 tl aralığında gidiyor. 550 tl verilmeye değecek bir bisiklet değil. Ama alırsanız -forumda konusu var hatta- selesi, gidon boğazı, gidonu ve lastikleri değişim istiyor xrs*4*ın. Gereken değişimleri yaparsanız farkı hissedersiniz.

• Beğen
Tepkiler: H.ozan
Diğer arkadaşlardanda yardım edebilek kimse varsa çok mutlu olurum...

Degisimler hakkinda kesin bilgi verirsen yardimci olmaya calisalim. Eger 040 2015 model ise para bence abartili degil

@oktayakgoz sanırım 2014 model çünkü geniş cantlara sahip,ayrıca sadece arka lastik değişmiş michelin dynamic ile...

Edit : bu arada triban 3 baya ucuzmuş nasıl görmemişim zamanında

acaba triban 3 mü alsam diyorum ama sanırım 040 çok daha üstün bir seçenek gibi...

bu arada yeni bir teklif var carraro race cr32(link)üste 600 tl istiyor sizce uygun ve mantıklımıdır arkadaşlar ?

Bence bisikletinizi tek başına satın.Elinize nakit aldıktan sonra üstüne para koyup yenisini alın.Ben şahsen takas işlerini sevmem.

@Tayfun Sezer İşin asıl ilginç tarafı bendeki sadece bir heves şehir bisikletinden yarış bisikletine geçmelimiyim ondanda emin değilim doğrusu...ancak çok heveslendim :)

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
Kardeşimde yarış bisikleti mevcut.Ve ne zaman o bisiklete binsem salcano city bike bisikletimin sadece külfet olduğunu anlıyorum.Ta ki yolun kenarındaki otluk taşlık araziye girmek isteyene kadar.Yol bisikletine geçip geçmemek ise tamamen senin karar verebileceğin birşey.Ben yol bisikletinin asfaltta benim bisikletime nazaran ne kadar üstün olduğunu bilsem bile geçmeyi düşünmüyorum (Şimdilik)

@jeseskane

180 boya 57 kadro büyük gelecektir
Ben daha önce xrs 030 54 kadro kullandım onun bile gidon boğazını kısaltmayı düşünmüştüm
Şimdide mosso wizart kullanıyorum oda 54 kadro ve tam bana göre
Boyum 181 bacak ölçüsü ise 83
Bu bilgiler doğrultusunda değerlendir istersen o bisiklet sana yüksek ihtimal büyük olacak
Kiloya takılma göbek biraz büyükse ilk zamanlar biraz rahatsız eder ama kısa zamanda alışırsın

sanırım carraro race cr32(link) konusunda anlaşmak üzereyim xcr 040 a göre bu bisiklet nasıldır acaba ? sanırım daha mantıklı bir seçim yapmış olcağım

bisikletin kadro boyu 54 bu arada

üste 600 tl vereceğim.

@Tayfun Sezer

@Deniz A

@jeseskane
500 550 tlye düşürebilirseniz 2 tarafta kazanmış olur

ne siz kazık yemiş olursunuz nede siz karlı çıkmış olursunuz iki tarafta memnun ayrılır

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
carraro 914a blade 27 vites nasıl bir bisiklettir arkadaşlar internette çok arattım ancak doğru düzgün bir kaynak bulamadım doğrusu

bu nasıl bir bisiklettir carraro race cr32 den daha üstünmüdür acaba ?

Geri