Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano city sport 40 yardım

selocad

Üye
Tepki
0
İsim
Selçuk
Bisiklet
Salcano
Merhaba iyi günler küçüklügümden beri bisiklet sürmekteyim ve 1 senedir binmiyorum salcano bisikletim vardı artık hurda oldu ve simdi yeni bisiklet arayısına gectim ve gecen gün yurt bisiklete gittim ve salcano city sport modelini inceledım ve cok begendim simdi bu modeli satın alıcam bana 840 lira fiyat verdiler daha indirim yaparız dediler yani 2015 modeli 800 liraya felan alıcam tavsiye eder misiniz bu modeli sadece asvaltta kullanıcam yani oyle dag bayır gezmem bana 700-900 tl arasında baska önerebileceginiz model var mı tavsiyelerinizi bekliyorum herkese iyi günler!

Scudo
Ben geçen sene 2014 modelini aldım. Aldığım fiyat dışındaki benzer carraro sportive vs gibi modelleri inceledim. O fiyat aralığında en çok üstünlüğü olan salcanoyu aldım. 2014 ile 15 özellikleri aynı herhalde. Ben tavsiye ederim. Tabii şuan ki muadil modelleri bilmiyorum. O fiyat aralığında daha üstün özellikli bulabilirseniz o daha mantıklı olur fakat bana sorarsanız salcano sıkıntısız yağ gibi akan bir bisiklet.

@Gökhan Semiz

Fiyati 935 lira bisikleti cok begendim sadece bagaj sorun olabilir sadece

@selocad

Evet liste fiyatına göre sizin alacağınız fiyat çok iyi. Bagaj ne gibi sorun yapabilir ?

@Gökhan Semiz
Yani uzun yolda bagaj sorunu olabilir ama sele alti canta felan halledilebilir.Bu dogubank girisindeki yurt bisiklete ugradim ordan sordum bana dediki istedigin her bisiklete %10 iskonto yaparim iste 800e almaya calisicam siz ne kadara almistiniz

@selocad

Bisiklette bagaj delikleri mevcut zaten. Benim aldığım zaman 2014 liste fiyatı 840 liraydı. Nakite %10 düşerim dedi. 770 yaptı bende biraz üsteledim 770 i 6 taksite böldürmüştüm.

@Gökhan Semiz
Iyi fiyata almissiniz dolarin artmasiyla bu sene 100 lira artmis

Hocam city sport 10 kullaniyorum simdiye kadar herhangi bir sıkıntı cikarmadi bir jantlar problemliymis onu da tamirci soyledi zaten onemli olan bisikletin uzerinde ki donanim onemli ondan butceniz yettigi kadar ust modellerden alsaniz daha iyi olur

Cs 20 kullanıcısıyım almışken son ozelliklerde al bence cs20 veya cs10. HD freni bi tat derim [emoji4]

Bende de Gökhan bey gibi 2014 modeli var. Tanidiktan sadece 2-3 sefer kullanilmis 2.el aldigim icin cok makul fiyata gelmisti. Bence fiyatina gore gayet tatminkár. Cok sessiz cok akici gercekten. Ayrica kitlemeli maşa sayesinde hafif bozuk zeminlerde amortisoru aktif hale getirip daha konforlu surus elde etmek mumkun. Simdiye dek gordugum tek eksi yonu fren papuclari yetersiz ama zaten oda maliyetsiz bir sey. Yakinda papuclarida yenileyecegim.

geçen gün city sport 40 aldım bende oldukça memnunum. 780 tl 7 taksit ile aldım netten. bisikletten de memnunum bisikletçinin Yaptığı bir eksiklik nedeniyle yeniden götürmem gerekiyor bunun dışında memnunum. siyah sarı renk aldım tavsiye ederim

@hayatgezi
Internet ten nereden aldınız o fiyata?

@Decsan
evemagaza.com dan aldım

kardeşim, benim yaptığım hatayı yapma diye uyarayım istedim. düz maşalı bir btwinn modeli var fit3 sanırım. asvaltta kullanacağın için güzel bir modeldir, ben carraro sportive 224 almıştım(tam salcano cs40 dengi) sonradan biraz ağır geldi yol bisikletine geçtim(carraro 052 modeli) ama ilk başlama bisikletimin bt winn olmasını isterdim biraz pişmanlık duydum o yüzden. sadece öneridir, kafanın bir köşesine yaz en azından fikir olur.

Geri