Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

yarın cs 30 v siparişi vereceğim inşallah. Bisikletciden.com sitesi güvenilir midir? Sizce hangi renk kombinasyonunu secmeliyim. Sitelerde renklerini seçince görsel seçili renge göre değişmiyor ve seçim zor oluyor

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Benim bir sıkıntımız daha var. Bisiklet 1 yıllık fakat arka lastikler çatlak epeyce mevcut fakat ön iyi. Bisikletçiye gittim ön arka değiştirilmesini dedim yarığından patlar hem ön teker daha az yıpranmış diye birşey olmaz webte 130 tl ye gördüm nasıl çatlama oluyor hayret ayrıca kaç hava basmalı 35 iyi mi? Şimdiden teşekkürler.

@tekin17
Aynı problem ilk aldığımda bende de oldu. Pedallari sıktım, sele borusunu hafifçe gresledim, ayakligi sıktım geçmedi. Sonunda bisikletcinin yolunu tuttum.

O da aynı şeyleri denedi, değişiklik olmadı. Sonunda göbeği çıkarttiginda dediği fabrikanın göbeği greslemeden taktigiydi. Gresledik, geçti.

• Beğen
Tepkiler: -velespitçi-
Benim aldığım 2. El bisiklet oradan faturalı. Hatta çok uygun almış 790 tl. Geçen sene mart ayinda.

• Beğen
Tepkiler: zahmin
Benim arka jant 2 eksik telle binilmekten kaynaklı olarak çok kötü durumda telleri taktırıp son bir kez daha akort ettireceğim daha sonrasında
(link)
bu setin xt göbekli 28" olanını sipariş vereceğim.

Herkese merhabalar cs 30 v kullanıyorum İzmir'den,toplu sürüşler olursa seve seve katılırım.

@zahmin bisikletinizi aldınız mı bilmiyorum fakat bisikletçiden.com'dan alış-veriş yapılır mı diye bir aratmanızı tavsiye ederim olumlu olumsuz yorumlara bakıp o şekilde alış-veriş yapmanız sizin için daha yararlı olacaktır.

@eren konu 175 euro yerine elinizdekini satip carraro sportive serisine geçmenizi şiddetle tavsiye ediyorum

@eren konu sizin ki yol sanırım yanlış oldu

• Beğen
Tepkiler: Furkan Alp
@Celiko29
Aslında benim almayı planladığım xt dinamo göbekli olan ve 239 euro fakat bugün son kez akorta götürdüm 3-4 ay idare eder sanırım.
Bizim bisiklet grubumuzda carraro sportive dolu onlarda da olabiliyor bu durum dağ taş sürünce çok kaliteli dt swiss falan olmadıkça yaşanabiliyor.
Ben bisikletten genel olarak memnunum.
Yani bin kusur liralık bisikletlerde sunulan jantlar illaki çok kalite olmuyor ama yine de shimano göbekli bir janttı(sadece 01 modelinde kullanılmış bir göbek) akıcıydı.
Şimdi 3-4 ay idare edersek sonunda ya dt swiss tellerle tekrar ördürürüm (Tabi ne kadar efektif olur onu öğrendikten sonra) ya da bu linkteki jant setinin xt dinamo göbekli olanını alırım.

20160925_151814.jpg 20161002_122503.jpg @eren konu hayırlısı bakalım hocam bende genel olarak memnundum suntour masa , vites geçişleri fln iyiydi hakkini yemiyim jantlar değişirse cok daha iyi olacagindan şüphem yok
Yoksa su asalete baksana

Bugün akort yapıldı önde sorun yoktu ön arka yapın demiştim.
Önü yaptılar mı bilmiyorum arka yeni 2 telle yapılmış çok test etme şansım olmadı ama iyi gibi.
Şimdilik 30TL'ye çözdük işi.

Arkadaşlar merhaba. City sport hd 10 Almayı düşünüyorum. Bu bisiklet hybrid denilen türe mi giriyor? Benim amacım şehir(genelde)+patika bozuk yol.Yani atlıyacağım bisiklete asfalttan göl kenarına fln geleceğim patika yollara da gireceğim yani. Seçtiğim bisiklet bu amaca uygun olur mu?Lastikler ince gibi duruyor sıkıntı yaşatır mı?(ileride e kit takıp kullanacağım kısacası fazla yol yapacağım).
2. si kadro. boyum 1.81 20 inç kadro uygun olur mu? Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.Teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: ohalilzade
Bende 30 v var. 50 km oldu. Pek tecrübem olmadı ama. Patika için lastikler çok ince. Tabi ince teker konforuda azaltıyor. Zaten şehir bisikleti. Daha başka modeller düşünebilirsin bence. En azından teker kalınlaşması.

Arkadaşlar geçen bisiklete bakım yaparken arka tekerin serbest dönmediğini fark ettim bisikleti 8-9 aydır kullanıyorum ya hep böyleydi ben fark etmedim yada bir sorun oluştu (Bu arada teker dönerken değen hiçbirşey yok frenler boşta)
Sizce soru neden kaynaklanıyor? Çözümü göbek değişimi filan mı? Yoksa göbeği açıp bir bakim mi?(Bu konularda tecrübem yok ama söktüğümü toparlayabilirim)
Yada boşta böyle olabilir ama yolda sıkıntı olmaz mı?
Videoda ekliyorum . Sanki bisikletin gitmeye hali kalmamış gibi davranıyor

Herkese öncelikle merhabalar, benim bir kaç küçük sorum olacaktı yardım ederseniz sevinirim :

-Salcano city sport 30 v kullanıyorum 30 km.de jant ayarım bozuldu, özel örüm denen tel örümü yüzünden olduğunu bikaç arkadaşım söylemişti. Serviste lastik havalarını indirelim sorun olmaz dedi fakat ben karşı çıktım neden esnek lastikle yol alıp kendimi yorayım zaten akıcı bir sürüş istiyorum deyip adamı ekarte ettim :) Yeni bir jant seti almak benim için tek çözüm galiba ikinci el olarak (link) bu linkteki jantı ve lastikleri satan bir arkadaşla konuşuyorum.

-Acaba jantlar benim bisiklete uyum sağlar mı ? Sorunuma çözüm sağlar mı ? Bu jant hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ? Bunları öğrenmek isterim, vaktinizi ayırıp cevaplayanlara şimdiden teşekkür ederim, kazasız sürüşler :)

@thunderass
Merhaba kardesim, bende city sport 20 hd kullaniyorum, onceden ng 450 ve astro kullandim, sana sunu soyleyebilirim eger dag bayir gezeceksen hg 450 tavsiye ediyorum neredeyse ayni fiyat cunku, yok ben hafif arazi yola girerim en fazla diyorsan ozaman city sport idare eder seni, buarada eger dag bisikleti alacaksan kadro kucuk seç ama yol bisikleti alacaksan 20 lik uygun olur bence cunku ben ilk 18 lik dag bisikleti kullandim boyum 1.70 oldugundan bana buyuk geldi ve bir iki ufak kaza yaptim ama city sport 18 inc ve bana sorun cikarmiyor, yani kadro biyu dag bayir gezenlerin daha cok dikkat etmesi gereken konudur bence.
Buarada city sport biraz hibrit bisiklet , zaten fren ve vites kablolara bakarsaniz anlarsiniz, teksorun biraz agir.Yardimci olduysam ne mutlu bana.
Kazasiz gunler diliyorum

@srknsrt
sorun zannedersem akortta.
videodan tam anlaşılmıyor olabilir ama küçük bir ihtimal de lastik bazen eğrilebiliyor akort düzgünken.
Ama büyük olasılık akorttur.

Ben aldığından beri(2.el 150 km oldu) sorun var. Yolda kendi kendine vites atıyor özellikle engebeli yerden geçerken sarsıntı anlarında yarın tamirciye götüreceğim ama ilk başta da tamirci bir şey var dedi. Fakat yaşlı yeni sistemleri pek bilmiyor gibi geldi bana. Vistes teli germe aparatinda bir şey var sanki sabit değil teli sabitliyemiyor sanki. Aktarıcı da bi sorun yok gibi bi hafta iyi kullandım sonra gene bozulmuştu. Bilgisi olan var mı acaba? Zincir falan yazılmış ona da bakacağım ama.

@srknsrt
Selam kardesim videoyu izledim benzer durum bendede oldu, on tekerimin sibobu bozulmustu ve sibobun icini degistirdim ve benzin istasyonunda hava bastim ve yola ciktim ama lastik yalpa yapiyordu ne yaptiysam olmadi ve akort ayarindandir dedim servise goturdum tekeri, adam bakti ve havayi bosaltti ve lastigin jantlara degen kisimlarina sabunly su sikarak yavaş yavaş dengeli bir sekilde hava basti, hava basarken lastigi yerine oturtup tekrar biraz hava basti, sanirim sendeki durumda yni cunku videonda dikkatli baktigimda cant ve gobekte sorun yok gibi geldi bana.
Kolaygelsin

SM-A800F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@tekin17
Gobekle alakali gozukuyor wd40 skmayi denedinizmi?

Geri