Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

Arkadaşlar sport city 40 modelini bisikleciden.com üzerinden aldım ve bugün elime ulaştı Salcano bayinde bisikleti toplattım.
ancak salcanonun resmi sitesinde selesi jelli olarak yazıyor bendeki düz sele geldi , sitede de açıklama kısmında bütün özelliklerini yazmışlar sele kısmını belirtmemişler.
bu bisiklet en uygun bu sitedeydi acaba site fiyattan kırmak için mi bu düz seleyi koymuş. telefonla aldığım yeri aradım , ilgilenen arkadaş yok yarın arayın dediler
4-5 km bugün sürdüm sele haricinde memnun kaldım ama sele çok sert geldi hiç rahat değil .
bisiklet de sanki bana büyük geldi kadro boyu 18' ama kadroya oturduğum zaman hiç boşluk kalmıyor koltuğu epey indirdim ama bana baya büyük geldi

fotoğraf 1.JPG fotoğraf 2.JPG fotoğraf 3.JPG fotoğraf 4.JPG fotoğraf 5.JPG fotoğraf 12.JPG fotoğraf 22.JPG

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
Scudo
@war3z sele orjinal arkadaşıma almıştık aynı renk aynı sele... ve evet çok rahatsız. Size sporttourer zoo gel öneririm. Ben 65 tl ye aldım. Ozceylanbisiklet ten

@war3z yalnız arka aktarıcı altusun başka bir modeliydi. Sizinki farklı.

@war3z Hayırlı olsun. Bende 2014 model var onunda sele 1 kuruş etmez. Bende sportourer zoo modelini düşünüyorum ama şuan özceylan da görünmüyor. Yeni modeli bazı sitelerde var ama ortalama 90-100 lira civarında. Bende arada kaldım.

@taner yazar
@Gökhan Semiz sagolun cevaplar icin , yani bu seriye bu kadar kotu seleyi nasıl koyuyorlar anlamış deliğim , bildigin taş gibi , mafediyor insanı :) O kadar para ver adamlar en onemli yere böyle bir sele koysun inanılır gibi degil
2014 city sport modelinde sanki jelli selesi vardı city de ,
Fun serisinde bile jelli ama buna düz koymuşlar , bisikleti görmeden aldım baya iri geldi bana özellikler direksiyon maşallah kocaman ;)

sporttourer zoo gel ' da yeni modelinin sonunda "flow" yazıyor galiba ortasi acik

@taner yazar sizin aldığınız bu muydu hocam ortadaki delik rahatsız etmiyormu
(link)

@Gökhan Semiz Buda eski modeli galiba ama fiyatını eskiyse yüksek

(link)

@war3z 2014 jelli sele ama selenin ergonomik yapısı o kadar kötü ki anlatamam. Jel falan hikaye.

Sportourer zoo modeli en uygun bu linkte buldum bende. Bulunduğum yerde mağazada gidip inceleyip bu siteden almayı düşünüyorum nasipse.

(link)

@Gökhan Semiz bende tam Birde bunu buldum bu jelli olanı acaba alimmi direk dicektim fiyatı cok uygun geldi

Salkano logolu sele silikonlu
İlan No: 221719026
(link)

Nerde bakacaksınız hocam istanbulda varmi görebileceğimiz bir yer

@war3z Bendeki sele şu linkteki fotoğrafta bulunan sele ile aynı. Yandan bakışta dikkat edersen düz bir yapısı yok. Yer ile paralel yapmak için ayar aralığı çok kısıtlı ben yere paralel ayarladım ama 15 dk kullansam direk uyuşma, ağrı yapıyor.

(link)

@Gökhan Semiz benim yukarıda linkini verdigim 15tl olan selede sizinkinin aynısı o zaman hocam ben onuda almıyim , sportourer zoo bakicaz mecbur tabi gönül ister brooks alalım ama fiyatı epey yüksek.
Istanbulda sportourer zoo görebileceğimiz bir yer varmi

@war3z bikeandoutdoor da mevcut. Bende gidip flx ve zoo modellerini inceleyip karar vereceğim.

@Gökhan Semiz ben flow olanı aldım bir rahatsızlık duymadım. Aslında daha doğru dürüst kullanmadım Ama ay sonu çanakkale bodrum turunda kullanacağım o zaman net şeyler söyleyebilirimhem böylelikle çok daha iyi bir test gerçekleştirmiş olacağız. bu arada bisikletimle ikinci oturum olacakbakalım bu tur sonrasında bisikletimiz sağlamlığını kanıtlayabilecek mi

@taner yazar bende hep flx ve zoo arasında kaldım. Bir çok satıcıya sordum kimisi uzun yolda zoo iyi diyor kimisi flx diyor ama forumdaki tüm konuları okuduktan sonra zoo ağır basıyor.

Şimdiden hayırlı yolculuklar. İnşallah güzel bir tur olur. Kazasız, belasız bitirirsiniz.

Biraz araştırdığımda kısa mesafeli sürüşler icin yaylı seleler tavsiye ediliyor , bende yayliya dogru kaymaya başladım gunluk 4-5 km anca yapicam , daha konforlu bir sürüş icin yay iyi gibi
En üst seviyesi de bu ;)
(link)

Bunun gibi geniş bir model düşünüyorum

(link)

Yorumlari okudukça kafa karışıyor
En iyisi gidip deneyerek almak , cok geniş de iyi degil diyen var , yukarıdaki sele hakikatten motor sele si gibi cok geniş ;)

Son olarak buna ne dersiniz fiyatı uygun
(link)

Yaylı model
(link)

Yeniden herkese merhaba. Onceden de belirttiğim gibi 2014 city sport 30 sahibiyim. 2 saat once bisiklet oldugu yerde arka arttiricinin uzerine dustu. Arttırıcı yamulmus. Elde eve getirip evde biraz kurcalayinca arttirici oldugu demirden kirilip elime almis bulunmaktayim. 9 lu acera arttici idi kirilan. Ben bunun yerine 9 lu xt takmam mumkun mudur? Onerir misiniz? Bir ikincisi samsundan ankaraya gelirken suspansiyonu kilitlemistim. Ankaraya varinca farkettim kilitleme anahtari uzerinden dusmus. Acamiyorum. Sabit masa onerir misiniz yoksa yeni bir kilitlemeli masa mi edineyim? Gunesten etkilenerek dustugunu dusunuyorum. Garantisi devam ediyor. Salcano fabrikasinda bu parcanin olmadigini burdaki servislerden duydum. Garanti kapsaminda herhangi bir sey yapabilir mi fabrika. Bayram sonrasi arayacagim kendilerini.

Arkadaşlar herkese merhaba forumda yeni sayılırım, bisiklet almaya karar verdim ve araştırmalarım/bütçem dahilinde Salcano City Sport almaya karar verdim ancak o kadar çok model sayısı var ki kafam karıştı bilen arkadaşlar beni bu konuda biraz aydınlatabilirse çok sevinirim.
Salcano CS 10/20/30/40/50/60/70 bu nedir arkadaş :D sayı büyüdükçe bir üst modeli mi olmuş oluyor yoksa tam tersi mi, kalite performans farkı mı nedir bunları farklı kılan şey yardımcı olursanız aranıza ben de katılmış olacam CS ile...
Teşekkürler saygılar.

@Zizou123
Tam tersi rakam küçüldükçe fiyat ve kalite yükseliyor. Fren, vites, maşa ve diğer birçok şeyin kalitesi model numarasına ters orantılı olarak artmakta. Salcano internet sitesinden modelleri inceleyip bütçenize ve kullanım amacınıza göre seçim yapabilirsiniz. Ben de Cs 40 ya da 30 alma arefesindeyim. 1 haftaya kadar almış olurım. 1.5 aydır araştırmaktayım ve süre uzadıkça seçim yapmak zorlaşıyor. Paranız hazırsa araştırma evresini hiç uzamadan alın gitsin.

Cevabınız için teşekkür ederim, dediğiniz gibi araştırdıkça kafa karışıyor bayağı, Cs 10 almayı düşünüyorum umarım pişman olmam.

Arkadaşlar salcano city spor 20 hd kullaniyorum ustunde 700x35 zirhli lastik vardi bisiklet biraz agir gidiyodu 700x28 yaptim lastikleri hem surati artti hem hafiflik olarak ta cok fark etti tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
Dün brooks b17 standart selem geldi Erdoğanlar Bisikletten.
kemik gibi çok sert pazar günü operasyon var.

Arkadaşlar şehir içi bisikleti ile şehirler arası yolculuk yapılır mı? Mesela Salcano 10V ile İstanbul-İzmir?

@Zizou123 yapılır tabi ki. çok daha dandik bisikletlerle uzun yollar yapmış kişiler var. mesele bir sorun çıktığında halledebilecek kadar bilginiz ya da bir B planınızın olması.

• Beğen
Tepkiler: emrejon
Geri