Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano City Sport Kullanıcı Kulübü

@Ahmet Ayaz
Cevabınız için teşekkür ederim çok heves ediyorum bisiklet almaya, salcano CS 10 düşünüyorum iyidir değil mi? Çocukluktan sonra ilk bisikletim olacak biraz şaşkın ve heyecanlıyım teknolojiler çok değişmiş modeller uçmuş gitmiş. Bütçem 1000-1100 Tl civarı en uygun bu modeli buldum. Fikirlerinizi söylerseniz sevinirim.

Scudo
@Zizou123 uzun turlara çıkacaksanız disk fren önermem. hem gereksiz ağırlık hem de tamiratı daha teferruatlı. diğer bir gereksiz ağırlık amortisörlü maşa. 2,5 senedir CS30 kullanıyorum ilk bir iki hafta meraktan açıp denemiştim sonra pek ihtiyaç duymadım. düz maşa daha iyidir. tüm bunlar benim şahsi fikirlerim. doğrular kişiden kişiye değişir.

@taner yazar
Kazasız belasız pedallamalar dilerim. Demek ki yapılabiliyormuş :D Yolda karşılaşılabilecek sorunlar hakkında bilgilendirmeler ve yol tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

@Zizou123 şuan ayvalıkta yim, herhangi bir sorun yok. Doğru kullanım ve sürekli bakım ile yolda bırakmaz. 220.km deyiz

Yarın kısmetse cs10 alıyorum, günlük veya rutin bakımları nelerdir bisikletin bilmiyorum bu konularda yardımcı olun lütfen...

@Zizou123 bakım periyodunu bisiklet belirler. Örneğin aldınız kullanmaya başladınız ama bazı viteslerde problem var. Bakım zamanı gelmiş bile, bir gün fark ettiniz ki zincirden gıcırtı başlamış, yağ zamanı geldi. Sonra baktınız frenler tutmuyor, pabuçlar ve kablolar değişecek. Gibi gibi....

Arkadaşlar bu gün city sport 10 almaya gittim ancak renk seçeneği içime sinmedi orada sadece beyaz-mavi seçenek vardı ben de cs30 aldım siyah-gri-beyaz renkte v frenli ile aranıza katıldım çok heyecanlıyım :) cs10 ile cs30 arasında çok parça farkı yok dedi satıcı abi...

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@Zizou123 Hayırlı olsun. Kusura bakmazsanız nereden ve ne kadara aldınız? Ben Cs 40 düşünüyorum ama alacağım yerde yok. Cs 30 var ve sarı siyah renk. Mümküse fotoğraf ta paylaşabilirseniz çok makbule geçecek.

Reklam olmasın diye mağza bilgisi vermeyeyim ama 1000tlye aldığımı söyleyebilirim. Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@Zizou123 Hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız kullanmanızı nasip etsin.

Bende dün cs 20 alarak aranıza katıldım. @eren konu benimde aklımda böyle bir setup var.Özellikle gidonu çok beğendin nerden temin ettiniz acaba ?

@suzun7
likya 2 teker diye fethiyede bir bisikletçi arkadaşımdan aldım.(70TL'ydi yanlış hatırlamıyorsam.)
Tavsiye ederim.

@eren konu Teşekkür ederim sizde güle güle kullanın çok güzel olmuş.;)

Bu gün sahilde yeni bisikletim ile turlama şansı buldum ilk olarak ancak sanırım sele için bir şeyler almam gerekecek hala çok ağrıyor malum yer :D yumuşak kılıf şekilnde şeyler var kullananınız oldu mu onlardan sabit duruyor mu yoksa kayma yapar mı?

@Zizou123
kayma sebebiyle midir bilmiyorum ama ben bir kez kullanmayı denedim malum yerin acımasından daha rahatsız geldi.
Bana sorarsanız 1 - 2 haftaya alışırsınız boşuna jel kılıf almayın çünkü jel kılıflar seleler kadar pahalı xlc 45tl'di yanlış hatırlamıyorsam.
2 hafta sonra kesin alışmış olursunuz.

@eren konu uzun zamandan beri bisiklete binmememden de kaynaklanıyor olabilir ama çok canım yandı ve keyif alamadım başlarda, gidondaki elcikler de biraz sert geldi avuç içim de ağrıyor hafiften sanırım hamlık ağrıları bunlar, dediğiniz gibi bir iki hafta daha kullanırsam (ki her gün 5-6km işe gidip dönücem) sanırım alışırım olmadı sizlerden sele ve elcik tavsiyesi alırım :)

Aklıma gelmişken sorayım bu kelebek gidon olayına taktım yalnız netten almam için ölçüleri bilmem lazım.2015 city sport 20 için hangi ölçüyü almam lazım 25 mm 30 mm yazıyor hangisini almam lazım ? Sele olayı benimde kafama takıldı ama du bakayım diyorum belki alışma durumu falan olur.

Arkadaşlar arnavut kaldırımı ve da benzeri kare taşlı yollar bisikletin tekerlerine vs zarar verir mi? işe giderken mecbur öyle bir yoldan geçmem gerekiyor da içim gitti geçerken o yolu :)

Geri