sonEr´´
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.374
- Bisiklet
- Salcano
Merhabalarrrr
Forumda uye olduktan sonra bisikletin yapısı hakkında daha bilinçli oldum...İlk goz ağrım Sedona 781 kadro uzerıne acera , deore ve mevcut bisikletimin ustundekı parcaların bırlestıgı bır beyaz guzeldı
Onu 3 parça halinde 1 gün içinde sattım
Burdan Eray Adalı'ya çok teşekkür ediyorum..İhtiyacı olmadıgı halde bana bir güzellik yapıp elımdekı tum malzemelerı aldı
(Tabi bende fiyatta guzellık yaptım
) .... Daha sonra yol bisikletine merak saldım ve Sedona 781 i satmadan önce Geotech Air ile 1 hafta kadar takas etmiştim.. Herneyse Geotech'in açıları ve kadrosu hiç hosuma gıtmedı çok yorucuydu.Sedona'yı sattıktan sonra bıanchi champion aldım
Kadrosunun boya vs dısında olculerı guzeldı...Açıları harıkaydı...1 ay kadar kullandıktan sonra satıp bırıktırdıgım para ile 0 bısıklet almaya karar verdım ve onume cıkan ilk fırsatı değerlendırıp salcano ng 222 aldım...
Fiyatı hakkında yorum yapmak ıstemıyorum ama 0 deore set fiyatına 0 full bisiklet aldım dıyebılırım
Tek memnun olmadıgım husus kadro boyu ve arazi lastikleri geri kalan herşey güzel 
Benim Hikaye'mde bole işte
Çok uzattım galiba
....En iyileri sizlerin olsun 
Amoeba Scud 400 mm Sele borusunu takmadan binemiyordum
(Orjinal sele borusu Ritchey comp 300 mm
)
Oturuş pozisyonu çok dik geldiği için 1 spacer üste salladım ve boğazı ters çevirdim
Uploaded with
Dual kollarımız (Rapidfire kollar daha iyi bence
)
Uploaded with
Şanzımanımız 9 ileri tam manuel
(Deoreler hakıkaten çok güzeller
)
Xcr maşamız ve deore göbeğimiz (Xcr maşa bekledıgımdende performanslı çıktı ve ıcıne doğru ıtıp kılıtlıyebılıyoruz...Dik rampalarda çok faydasını goruyorum.. )
Uploaded with
Deore arka gobegımız
Her bınıste 70 kg yukumuzu tasıyor hiçte bıkmıyor
:bilmiom:
Çantamız ve Verniklenmiş Sele Borumuz
Uploaded with
Arkadan genel bir gorunum (Bu fotograf cok hosuma gıdıyor xD )
Allah herkese en iyilerine sahip olmayı nasip etsin diyorum , herkese bol pedallar
Forumda uye olduktan sonra bisikletin yapısı hakkında daha bilinçli oldum...İlk goz ağrım Sedona 781 kadro uzerıne acera , deore ve mevcut bisikletimin ustundekı parcaların bırlestıgı bır beyaz guzeldı
Amoeba Scud 400 mm Sele borusunu takmadan binemiyordum
Oturuş pozisyonu çok dik geldiği için 1 spacer üste salladım ve boğazı ters çevirdim
Uploaded with
Dual kollarımız (Rapidfire kollar daha iyi bence
Uploaded with
Şanzımanımız 9 ileri tam manuel
Xcr maşamız ve deore göbeğimiz (Xcr maşa bekledıgımdende performanslı çıktı ve ıcıne doğru ıtıp kılıtlıyebılıyoruz...Dik rampalarda çok faydasını goruyorum.. )
Uploaded with
Deore arka gobegımız
:bilmiom:
Çantamız ve Verniklenmiş Sele Borumuz
Uploaded with
Arkadan genel bir gorunum (Bu fotograf cok hosuma gıdıyor xD )
Allah herkese en iyilerine sahip olmayı nasip etsin diyorum , herkese bol pedallar