Scudo Sports

Salcano diyorum :D Full deore ng 222 :)

sonEr´´

Forum Bağımlısı
Tepki
1.374
Bisiklet
Salcano
Merhabalarrrr
Forumda uye olduktan sonra bisikletin yapısı hakkında daha bilinçli oldum...İlk goz ağrım Sedona 781 kadro uzerıne acera , deore ve mevcut bisikletimin ustundekı parcaların bırlestıgı bır beyaz guzeldı :) Onu 3 parça halinde 1 gün içinde sattım :) Burdan Eray Adalı'ya çok teşekkür ediyorum..İhtiyacı olmadıgı halde bana bir güzellik yapıp elımdekı tum malzemelerı aldı :) (Tabi bende fiyatta guzellık yaptım :D) .... Daha sonra yol bisikletine merak saldım ve Sedona 781 i satmadan önce Geotech Air ile 1 hafta kadar takas etmiştim.. Herneyse Geotech'in açıları ve kadrosu hiç hosuma gıtmedı çok yorucuydu.Sedona'yı sattıktan sonra bıanchi champion aldım :D Kadrosunun boya vs dısında olculerı guzeldı...Açıları harıkaydı...1 ay kadar kullandıktan sonra satıp bırıktırdıgım para ile 0 bısıklet almaya karar verdım ve onume cıkan ilk fırsatı değerlendırıp salcano ng 222 aldım... :D Fiyatı hakkında yorum yapmak ıstemıyorum ama 0 deore set fiyatına 0 full bisiklet aldım dıyebılırım :D Tek memnun olmadıgım husus kadro boyu ve arazi lastikleri geri kalan herşey güzel :):) Benim Hikaye'mde bole işte :D Çok uzattım galiba :D....En iyileri sizlerin olsun :)

Amoeba Scud 400 mm Sele borusunu takmadan binemiyordum :( (Orjinal sele borusu Ritchey comp 300 mm :( )

Oturuş pozisyonu çok dik geldiği için 1 spacer üste salladım ve boğazı ters çevirdim :)

Uploaded with

Dual kollarımız (Rapidfire kollar daha iyi bence :D )

Uploaded with

Şanzımanımız 9 ileri tam manuel :D (Deoreler hakıkaten çok güzeller :) )

Xcr maşamız ve deore göbeğimiz (Xcr maşa bekledıgımdende performanslı çıktı ve ıcıne doğru ıtıp kılıtlıyebılıyoruz...Dik rampalarda çok faydasını goruyorum.. )

Uploaded with

Deore arka gobegımız :) Her bınıste 70 kg yukumuzu tasıyor hiçte bıkmıyor
:bilmiom:

Çantamız ve Verniklenmiş Sele Borumuz :p

Uploaded with

Arkadan genel bir gorunum (Bu fotograf cok hosuma gıdıyor xD )

Allah herkese en iyilerine sahip olmayı nasip etsin diyorum , herkese bol pedallar

Scudo
yeni bisikletiniz hayırlı olsun.buraya gelene kadar baya bisiklet eskitmişsiniz:)
güle güle kullanın güzel bisiklet

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
Hayirli olsun.. Ne guzel iste sirayla bircok bisikletin tadina bakmissin, ama aklin sedona'da kalmis anlasilan.. Profilinde hala onun logosu duruyor:D
Bu arada dikkatimi cekti de, sele borusu yuksekligine bakinca kadro boyunda sorun yok gibi gozukuyor.

@Bora Alben

Aklımda her zaman sedona var :D Sedona 321 alıp yol gidonu takmayı düşüyordum.Hesap kitap işleminden sonra hayel kırıklıgına ugradım butce aklımda yatan bısıkletı kurtarmayınca Salcano'ya yoneldık :( Ayrıca boyum 1.79 bacak içi boyumda 87 cm..(Su terazisi ile olctumm...) Daha önce kullandıgım 781 kadro 18 inçti ve Salcano'ya oranla çok çok rahattı diyebilirim :)

hayırlı olsun çok güzel bisiklet. Ekipmanlar da iyi güle güle kullan

• Beğen
Gerçekten salcano bisikletlere bindikten sonra ön yargım kırıldı.Kadronun gayet güzel açıları var ve tasarımıda çok hoş :) , teşekkürler :)

Bisiklet çok güzel. Sele borusunuda hemen takıp fotoları çekmişsiniz, hayırlı olsun.

• Beğen
Güzel bisiklet.Hayırlı olsun.Kazasız sürüşler...

• Beğen
@Süleyman Uzunköprü

Çok sağol abıcim :) kusura bakma seni bekletmiştim , tekrardan özür dilerim :(..Evdeki hesap carşıya uymadı işte :( Zaten sele borusu bana ilaç gibi geldi o olmadan bınemıyordum :D , iyi forumlar :)

Hayırlı olsun.Güzel bir bisiklet.Sedona 321 benimde aklımda var ama herşey olacağına varıyor. ;) İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

• Beğen
Anlatım tarzınız güzel+1.
Bisiklette güzel Salcano dünyası bir başka ;)
Güle güle binin.

• Beğen
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.

• Beğen
Soner abi hemen satılık ilanlar bölümüne koymuşsun hayırdır. Alışamadın mı?

• Beğen
@Hasan Kuru

Alıştım alışmasına ama yol bisikletini daha çok seviyorum :in: Bundan 1 ay once yol bisikleti ile ufak bır kaza gecırmıstım...20 gun bısıklet kullanmadım...Şimdi mtb'ye bindim ama yol bisikletinden aldıgım zevki alamıyorum :(

@sonEr´´

Bende bu yüzden yol bisikletine binmiyorum. Bi bindim mi zaten inmem artık :)

• Beğen
Geri