Seçtiğin bisiklet başlangıç bisikletidir.Ortadan amortisörlü olması sana bazı sıkıntılar çıkarabilir benim eski bisikletim bana çok çektirdi hergün tamircideydim lastiklerini beğeniyorum güzel lastikleri var böyle bi bisiklet için.Gelelim maşaya maşasıda iyi aman aman kötü bir maşa değil.Eğer bütçen buna elveriyorsa ve beğeniyorsan al.Bu bisiklet 525 tl 500 liraya sıfır 2014 model şık ng 650 ler var hadi olmadı ikinci el astrolar var her başlangıç için bisiklet alan kişiye ben salcano öneriyorum nedeni ise gerçekten güzel bisikletleri var temin etmesi kolay ve gerçekten kaliteli.Ng 650 efesten yaklaşık 3 kilo hafiftir.Efesteki maşa ve lastik ng 650 ile aynıdır.Eğer alırsan yanında bir kaskta almanı öneriyorum.
Merhabalar, çift amortisörlü bisiklet kesinlikle almayın. Ağırlık olarak çok zorlayacaktır sizi.
Ikinci el ilanları arasında değişeni olan estetiği son derece üst seviye kron xc 250 model bisikletimiz satılıktır. İncelemenizi tavsiye ederim.
kardeşim bende dün aldım 15.6.2015 tarihinde. test sürüşü yapayım dedim. bisiklet i gerçektan çok beğendim ama b,r yokustan kayınca yanlışlıkla ön frene bastım ve takla attım. ve bisikletin zinciri ortasın sıkıştı ve daha bir günlük. çıkması çok zor olacak heralde yada garantisini kullanmam gerekebilr. gerçekten güzel bir bisiklet şimdi bisikletin zincirini çıkarmam gerekecek. ona göre...