Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano Garanti

Mehmet D.

Forum Demirbaşı
Kayıt
7 Şubat 2014
Mesaj
413
Tepki
93
Şehir
bursa
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar benim bisikletim daha 2 aylık, bisikleti aldığım yer iki ay içinde arka göbek dağılacak servis yapar falan demişti. Benim sorum şu: pedalda boşluk var ve arka göbek dağılmış servis bundan ücret alır mı? acil cevap lütfen.
 
Scudo
Suç senin adam demiş 2 ay içinde dağılacak alınırmı
Kullanıcı hatası derler para alabilirler almıyadabilirler
 
  • Beğen
Tepkiler: Murat B.
ben aldıktan sonra dedi ama dağılacak diye. Birde şöyle bir sorun var bu bisikletin garantisi 31 martta başladı. yani aldığım yer faturayı o gün kesti. şimdi bu bisikletin ilk bakımı diye ücretsiz yapmazlar mı

@Eren Bakırcı
birde kullanıcı hatası olduğunu nereden anlıyorlar

yardım edebilecek yok mu
 
meraba benimde arka gobek dagildi ayni model bisiklet suan serviste bakalim yapacaklarmi. benimkinde hicbir sorun yoktu aniden dagildi cok dandik bisiklet ya
 
ilk bakımı 30 gün dolmadan yaptırmanız gerekiyor eğer bakımı geçerse bisiklet garanti kapsamından çıkıyor
 
Beni bisikletin hd fren kapağı yetkili servis kurcaladıktan sonra bozuldu. Firmadan Ali isminde şahıs hesabı bana kitledi
 
@Turak bütün salcano konularını hortlatmışsınız teşekkür ederim(!). Bir sorun yaşamışsınız belli ancak bunu burada arka arkaya yazmanız sizin sorununuzu çözmeyecek. Eğer bu mantık ile ilerlersek internet şikayet çöplüğüne döner ve insanlar aradıkları bilgiye ulaşamaz. Biraz dikkatli olursanız sevinirim.
 
@gunes1001 Kullanıcıları bilinçlendirmenin neresi kötü? Ben salcano almadan önce birisi beni bu şekilde bilinçlendirseydi ben bunları yaşamayacaktım. Kusura bakmayın ama haklı mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim.

Bir kere müşteri memnuniyeti diye bir anlayışı olmayan bir firmanın haddinden fazla satış yaptığını düşünüyorum. Bunun da salcano hakkında insanların yeterli bilgiye sahip olmadığından kaynaklandığını düşünüyorum.
 
@Turak dikkat ederseniz forumda Salcano markasını neden herkes kötülüyor? adlı bir başlık var. Bu başlık haricinde onlarca insan servislerin sıkıntılarından bahsetmiş. Kendiniz araştırmak, bilinçlenmek yerine başkasından bunu beklememelisiniz.

Davanızda haklı olabilirsiniz ve bunu insanlara duyurmak isteyebilirsiniz. Ancak bunu forumu kirleterek yapmamalısınız.
 
  • Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
@Turak

Konu ne olursa olsun forumu spam iletilerle çöplüğe çevirerek sonuca ulaşamazsınız. Spam iletileriniz silinmiş ve gereken uyarı yapılmıştır. Davranışınızı sürdürmeniz halinde daha ağır yaptırımlara uğrayabilirsiniz.
 
@Turak ben de bir salcano kullanıcısıyım, 4bin km oldu gel birlikte giydirelim salcanoya ama bu iş böyle olmaz, canını sıktıysa bişeyler uygun konuda başına gelenleri anlat varsa çözümü yardımcı olur insanlar. sizinkisi tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış gibi bişey oluyor.
 
Herkese merhaba. Bugün bisikletimle yaklaşık 35-40 civarı bir hızla büyük kasise girdim sonra sele aşşağı doğru indi biraz bende kaldırıyım diye indim bisikletten baktım kadro yamulmuş. Bisikletim Salcano Nova MD 2017 model mayıs ta aldım. 75 Kiloyum. Garantiye götürsem garanti kapsamında yapılır ya da yenisini verirler mi?

1508424072235-467869382.jpg
 
Geri