Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano İç Lastik Rezilliği

@mfurkan
Müsait olunca bakarım. Maşa olarak ne var sizinkinin üzerinde benimkinde üst model maşa var oda benim şansıma demekki :) Rock shox gold

Scudo
@Emre GÜLEN Bende de Rl Gold var. Ama diğerleri Ritchey Comp set.

@Atabeysulkutabiki eleştiri yapacaksın dostum. Bahsettiğin gibi bende birçok kötü yorum okudum Salcano hakkında fakat belirttiğim gibi ben sorun yaşamadım. Umarım yaşamam bundan sonrada ;) Ayrıca Salcano kolay kolay Giant, Cannandole, Trek vs. gibi markaların standartlarına erişemez. Çünkü enteresan bir mantıkla kadro alımı yapıyorlar., Bildiğim kadarıyla çoğu modeli çinden hazır kadrolar şeklinde alıyorlar. Yani bir araştırma geliştirme sistemi mevcut değil diye biliyorum. Tabi her model için geçerli olmayabilir bu söylediğim. Ancak sizinde belirttiğiniz gibi fiyat performans açısından daima cezbedici oluyor. En nihayetinde şunu söyleyeyim. Türkiye nin birçok şehrinde birçok bayiliği olan ve neredeyse en çok satan bisiklet firmasından bir iki gün içerisinde yedek parça gelmesini beklemek ya da tüm ürünleri hatasız yapmalarını beklemek bana hayalcilik gibi geliyor. Umarım bir gün ideal bir standart tuttururlar.

@caesar
Lüks segmentteki ürünleri saymazsak neredeyse piyasadaki bütün firmalar bu şekilde üretim yaptırır. Tasarımını yaparsın tayvana gönderirsin. Orda kadro konusunda başarılı firmalar vardır. Onlar işin mühendislik tarafıyla ilgilenir.Yani ben bianchi aldım bunu italyan tasarımcılar özenle tasarladı sonra italyan mühendisleri son dokunuşları yaparak üretti böyle bişey yok aldığın bianchide aynı mantık.:D

• Beğen
Tepkiler: caesar
Küçük ebatta iç lastik takılırsa 28" yerine 26" bile demiyorum mesela 700x32-38 aralığında olacak bir iç lastik yerine 700x23-28 uyumlu bir iş lastik takılsa bile sibob dip kısmı şişme esnasında genleşemez ve orada jant ile sibop arası bir boşluk oluşur ve her turda lastik atma yapar en sonundada sibop dibinden yarılmak suretiyle sizlete ömür olur.Akort ayarınında bozulmasına sebrp olur.

700x37 lastige 700x30-35 iç lastik takmışlar benim bisiklete. Bunun yüzünden güzelim Continantel lastik yan kısımdan yarıldı.

Teknik servis değiştirmez ama gönderelim bari dedi. Olaydan bahsedince de nerden bileyim senin koymadığını diyecek noktaya kadar geldi. Yaklaşım bu yönde gerisini siz düşünün...

Salcano pişmanlıktır :) Servisleri rezil rüsvadır. Salcano almayın aldırtmayın! Mecburiyetten kullanıyorum bende. Özellikle servisleriyle ilgili benimde başıma hiç hoş şeyler gelmedi. Dediğiniz gibi aşırı saygısızlar. Sitede yazıyor sadece isimleri ama alakaları yok. Yazık..

merhaba arkadaşlar,bende salcano düşünüyordum ama bu konuyu gördükden sonra vazgeçiyorum

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Ben de Salcano kullaniyorum, gayet de memnunum.

Servis her zaman ve herhangi bir yerde isini iyi yapmiyor olabilir. Bu durum Salcano'dan vazgecmeniz icin gerekce olmamali.

Ic lastik bir seride kotu olmus. Bugun buyuk otomotiv firmalari bile hata yapip binlerce aracta duzeltme yapabiliyor. Daha iyi bir alternatifiniz varsa bilmem ama Salcano iyi bisiklettir

Salcano İstanbul 27 V modelini kullanıyorum. Daha yeniyim uzun bir tura çıkmadım. Mola vermeden bir seferde en fazla 40 km yaptım. Şimdilik memnunum. İleride fikrim değişir mi bilmiyorum.

@GrandHan
Volkswagen bu dediklerinize güzel bir örnek : Emisyon hatası

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@caesar
Cannondale'de oyle bir sorun yasanmasi mumkun degil. O yuzden cannondale :)

• Beğen
Tepkiler: berktx
Salcano ne kadar parçalar bakımından kaliteli ve ucuz fiyatta gözükse de zamanla yaptığı masraflar bakımından pek de ekonomik bir seçenek olarak kalmıyor.

Geri