Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano Impetus macerası bölüm 1 :)

Tepki
13
Bisiklet
Salcano
evet arkadaşlar, cumartesi sipariş verip, dün salcano ile konuşup, bugün teslim aldım Salcano impetus'u...

siparişi hepsiburada.com'dan verdim... ürünün yorumlarında fotoğraftaki kırmızı beyazdan farklı renkte geldiğini okuduğumdan pazartesi önce hepsiburadayı, sonra salcanoyu aramıştım... salcanodaki ilgililer de kırmızı-siyahı olduğunu adımı not aldıklarını ve kırmızı-siyahı göndereceklerini söylemişti...

bugün aras kargodan gittim kutuyu aldım... üzerinde kırmızı-beyaz yazıyordu... acaba kutu hatasımı dedim ama yok içinden de kırmızı beyaz çıktı... ha bence halen çok güzel... en azından 18'' kadroyu doğru göndermişler...

bisikleti kurdurmak için servise götürdüm... servis dediğim istanbulun göbeğinde bildiğimiz köy bisikletçisi gibi bişi :)) neyse... yine de işlerini bilirler dedim ama nerdeyse sele borusunun gireceği yeri çekiçle mahvediyorlardı...
şasiyi kurtardık, bisikleti kurduk derken bakıyoruz arka teker(disk)de bir sürtme sesi... ön disk ise hiç tutmuyor...

bu sırada bisikletçinin çırağı askıda emanet gibi duran bisikletimin pedalını çeviriyo, vitesiyle oynuyo filan... en son askı diske girecekti, durdur şunu diye bağırdım velede...

saat akşam sekiz oldu, zaten işten çıkan çocuğuna bisiklet almış gelmiş acayip bi kalabalık... dediler ki bu dursun yarın alın... ben veletlerin tutumundan ötürü bişi olmaz dimi dedim... ustadan bir de azar işittik... ne olcakmış, ayıpmış, istiyorsam aliym, yarın sabah getiriymmiş... sabır çekip bıraktım bisikleti geldim eve... yarın servisten aldığımda kozmetik ne kusur olursa fotoğrafını serviste çekip salcanoya göndermeyi planlıyorum... orda o veletler oldukça elbette bir yerlerini çizeceklerdir...

not: bütün işler bitsin, servisin adını sanını da veririm...

Scudo
sonra ne oldu bugün gittinmi ya? gerçi saat erken

başka servis yokmuydu?

@cem eroğlu

:D :D belki biraz öyle olmustur

herkez birleştiremez el becerisi ve eli yatkın olması lazım ayrıyetten riski göze alması lazım;)

bisiklet bisikletçiden alınır. deniyeceksiniz ayarlarını yaptıracaksınız parasını ödeyip binip yolunuza gideceksiniz. çok basit. size önerim iade edin paranızı geri alın

@kayhan

Katılıyorum. diğer türlü çektiğiniz sıkıntıdan sonra bisiklete başka bir gözle bakıyorsun.
Yinede her şeye rağmen hayırlı olsun

• Beğen
Tepkiler: Gokhan CANCI
bölüm 2:

bugün gittim bisikletçiye, baktım dışarda birbirine bağlı bisikletlerden biri de benimki... şanstan(yada elemanlar dikkat etmiş) hiç bir yeri çizilmemiş... bisikletin dışarda olmasına ilk başta sinirlenir gibi oldum ama yağmur serpiştirmeye başlayınca abi dışarda durmasın bisiklet dedi elemanlar, o zaman yağmurda bisikletleri topladıklarını anladım... ayrıca el yerleri sünger :) dışarda bırakmış olsalar farkedilirdi...
ön fren teli doğal olarak ayarlanmış, fazlalık ucundan kesilmiş, arka fren gevşetilmiş ama fazla gevşetilmişti... orda dikkat etmedim arkadaki sürtmeye, eve gelince farkettim hala var... ama ya zamanla aşınır alışır, yada ben müdahale ederim...

sonuç olarak görünürde bir hasar yok gibi... bir tek kutudan çıktığında gidonda ufak bir çizik vardı, o da dert edilesi bir şey değil... kötü başlayan macera güzel bitti... şu yağmurlar biraz geçsin bisiklet hakkındaki görüşleri de yazarım... bakalım herkesin nefret ettiği mekanik disk frenlere benim gibi bir amatörün yorumu ne olacak :))

uzun zamandır ya sekiz teker(in-line skate), yada 4 teker(araba) kullanıyordum... nerden baksan 12 yıldır bisiklet yok... bakalım neler olacak :))

not: her türlü araba için taşıma aparatı tavsiyesine açığım...

not2: gör al diyen arkadaşlar benim ne şartlarda aldığımı bilmiyorlar, o yüzden bilgilendirme: liste fiyatı 485tl olan impetusu internetten sıfır 15 taksitle 300 liraya aldım arkadaşlar... bu fiyata görerek alma imkanım olsa elbet alırdım ama 300 lira 15 taksite ng650 bile zor bulunuyo :))

@Gokhan CANCI

Eminmisin impetusu 300e aldığına yalnış bişey almayın 460 diyorda fiyat olarak :
(link)

@cem eroğlu

hepsiburada kişiye özel %20 indirim verdi... üstüne world play card %25 puan verdi... 387TL 15 taksit ödenecek ama 97TL civarı puan yüklendi karta...

Fotoğraf isteyen arkadaşlar için:
(link) (link) (link) (link)
(link) (link) (link)

Geri