Scudo Sports

Salcano kadrom çalındı

Hayrettin

Forum Demirbaşı
Tepki
648
İsim
Hayrettin
Bisiklet
Salcano
Yaklaşık 3 aydır mtb kullanıyorum. Forumdaki eski bisikletleri tamir edip kullanan bi kaç arkadaşın hikayelerini okudum ben niye yapmıyorum dedim.

Aklımda 10 yıl kadar önce ablama okuldan verilen salcano yol bisikletini yeniden toplamak gibi düşüncelerim vardı. Bi heyecanla jantları lastikleri frenleri zinciri hazırladım sıra kadroyu bulmaya geldi. Aradım taradım yok koyduğum yere tekrar tekrar baktım ama yok , 10 yıldır aynı yerde duran kadro sırra kadem basmış. Evdekilere sordum sattınız mı diye satmamışlar da. Eski/hurda da olsa nasıl üzüldüm anlatamam yenisi çalınsa ne yapardım bilmiyorum. En kısa zamanda yeni bisikletime güzel bi kilit alıcam. Sizde imkanlarınız dahilinde bi kilit alın takın bisikletinize üzülen olmayın.

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Scudo
yeni bir bisiklet aldım ama nasıl bir kilit alacağımı bilemedim bir türlü, geçmiş olsun hocam. kilit önerisi olan var ise sağlam bir kilit almayı düşünebilirim.

Onguardın u kilit yada powersportsu fena değildir materyali de sağlamdır.Yada bi motosiklet plastik kaplamalı kablolr var ben onlardan kullanıyorum hem daha ucuz hemde güzel olanlarını kesmek çok vakit alıyor.

@menderes26 (link) paraya kıyarsanız bu iyidir. Öyle tel makası değil testere falan lazım. Baya uğraşması gerekir kesmeye niyetlenen kişinin.

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
Geri