Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano mu? Bianchi mi?

Yorumlarınızı icin tesekkurler .
Okula gitsemde taytla gitmem herhalde :D yanı şortla eşofmaa sürerim artık :)
Bide şehir bisikletinden daha iyiyseler ne farkları oluyor ? Veya sizin öneriniz nedir ?
@darkdream hocam cs 30 daha konforlu demişsiniz de acaba bianchi hangi açıdan size daha iyi gözüktü :) ve 1500 tl ye de belki açılabilirim. O halde öneriniz ne olur ve 2. El alırken kazık yemek istemem sorunlu birşey alırım felan. Sonuçta anlamadımdan riske atmaya değer mi ki :D
@BİSKİLET haklısınız. Umarım doğru bir karar veririm :) ve üniversite de kalıyorum (İTÜ) birçok kişi bisikleti kullanıyor ve her yerde bisiklet kitleme alanları var. Çalınma felan hiç görmedim duymadım :) zaten o kadar bisiklet arasından seçmesi zor olur :)

Scudo
@abseto ben size mossonun 1700#1800 lira civarlarındaki cyclecross modelini önerebilirim. Şehirde disk frenleri sayesinde güzel frenleme. Yolda biraz performans isterseniz hız. Ya ben bugünde şöyle hafif yükseklere çıkayım ufak tefek araziye de gireyim derseniz tam size göre. Okula gidicem de demişsiniz. Kitap olur birşey olur arkada portbagajınızda durur. Seneye kafanız esti ben tur yapıcam dediniz gene güzel bir seçim. Bence siz cyclecross modellere bir göz atın derim

• Beğen
Tepkiler: abseto
Carraro al kurtul :)

• Beğen
@abseto

Sadece kağıt üstünde belki +1 puan daha iyi. Yoksa birbirlerinden çok farklı bisikletler değiller. Binince ne hissederim bilmem. cs30'da amortisör mevcut, bu sebeple daha konforlu gözüktü.

• Beğen
@caylaksuren teşekkürler bakıyorum ancak 1800 felan biraz fazla gibi :) hani şu anlık en azından 1500 ü bile fazla görerek veriyorum :)
@darkdream aynen zaten iksii arasında kalırsam amortisör yüzünden cs30 biraz önde gibi :D

İlginiz için çok teşekkürler :)
Salcano İstanbul 27 hd aldım :) cs 30 almaya gitmiştim ancak yaz kış hep süreceğim için çamurluk felan eklemek yerine bunu önerdiler. Zaten çok benzerler yine aynı fiyata gelcekti. Ayrıca Yakın bir yerden aldık eve 1-2 km felan sürdüm iniş ve yokuş (kısa ve dik genelde :) ) çıktım eski bisikletimden (10 yıllık felan :D ) sonra baya rahat geldi :) vitesde cidden kaliteli :) tek sorunu vites arttırıcı kısım elimin hemen dibinde ve yokuş inerken (amortisör kapalıydı :( baya sarsıldım ve elim ona çarptı kanattı felan yanı onu ayarlamam lazım. Bide gidon daha güzel olabilirdi :) tabi bunlar gördüklerim :) sürdükçe artıları eksileri paylaşırım :)
Son olarak salcano kaskda yanında aldım bisiklet mavi siyah diye kaskıda öyle aldım. Hani bir boy büyüğü daha rahattı ancak renk uyumsuz diye küçüğü aldım :D :D acıtmıyordu tabi de bakalım uzun sürede sorun yapmaz umarım

gönül isterdiki scottlar cubelar boardmanlar havada uçussun ama yok olmuyor işte.

@kity92
Gönül isterdi fiyatları uygun olsun :D Tr de bisiklete verilen önem artarda ancak bizden sonrakiler faydalanır :D

Arkadaşlar uzun zamandır tartıştığımız bir konu salcano mu bianchi mi cevaplarsanız sevinirim:)

Bence Bianchi çünkü parasına göre ucuz olan Çelik ağır Pahalı olan hafif elbet kaliteli 27vites modelleri var..

Ayrıca Beko bayileri senetle veriyor 1300tl bisiklet max 1500₺ ayda 200₺ odersiniz nakit 1000tl 21 vites V fren almaktansa taksitle daha ust model kaliteli vites sistemli her boyda 27.5-28-29 jant alınabilir

1230TLye merida crossway 20de alabilirsin.

İkisini de tercih etmezdim ancak seçmek gerekirse Bianchi kesinlikle.

• Beğen
Tepkiler: ibrahimkesen
@omer_karaburc_

Lion'da daha kalın lastik ve daha yüksek gidon var. Bu da onu daha traktör yapıyor. Arazi için daha uygun. (2.10 lastik)
Adrenaline'nin ise lastikler daha hızlı ve gidon daha aşağıda olduğu için sizi daha çok eğecek. Hız için daha uygun. (1.95 lastik)
Kadro yapıları da Lion'un daha araziye yatkın olduğunu gösteriyor. Ayrıca Adrenaline'de ayaklık var, şehir kullanımı için düşünüldüğünü gösterir bence o_O

Seçim sizin!

Salcanonun sele,elcik,ayaklık,pedal v.b parçalari bianchi ye göre daha kalitesiz olduğunu düşünüyorum.

@Serkan Mıstınoğlu

Öncelikle yardımın için teşekkürler. Bu konuda bilgilsin gördüğüm kadarıyla.
Sağlamlık ,uzun ömürlü olması ve konfor bakımdan hangisini tavsiye edersiniz

@atasoy

Umarım öyledir şu an aklımda Bianchi adrenalin var da ileride pişman olacağım bir karar vermek istemiyorum

Bianchi adrenalin ile Salcano lion 26 fs arasında kaldim. Bianchinin daha sağlam ve sehir yollar için daha hızlı ve uygun olduğunu düşüşünüyorum. Pazartesi Bianchi adrenalin alacağım sizce haklimiyim (bütçem 550 700 arasi)

@caylaksuren
Bianchi adrenalin ile Salcano lion 26 fs arasında kaldim. Bianchinin daha sağlam ve sehir yollar için daha hızlı ve uygun olduğunu düşüşünüyorum. Pazartesi Bianchi adrenalin alacağım sizce haklimiyim (bütçem 550 700 arasi)

• Beğen
Tepkiler: gok
salcano insomnia 29 buldum sifir ayarında kullanılmamış nerdeyse alinir mi? 1400lira fiyati. malzeme kalitesi nasildir?

Arkadaşlar merhaba, Salcano city fun 60 aldım ancak bunda maşa kilidi yok tekerlekleri de biraz ince gibi geldi. Birde Bianchi Touring 411 421 modeli varmış yarım entegre maşa yazıyor tam olarak nedir bilmiyorum. İkisi arasında nasıl fark vardır Ağırlık parça kalitesi vs. sizce nasıl bir secim yapmışım.

@doktor22 dostum şimdi senin kararın ve zevklerin şimdi biz bir şey önericez ama sen onu beğenmeye bilirsin bana sorarsan git sabit maşalı bir şehir bisikleti al derim amortisör çok ağır araziye girmediğin sürece gereksiz bir şey bence birde şu lastik konusuna gelirsek lastikleri çok ince demişsin ince teker demek performans artışı demektir yani daha hızlı gidersin daha rahat viraj alırsın daha rahat yokuş çıkarsın öyle sandığın gibide çabuk patlamıyorlar gelelim Salcano mu Bianchi mi derseniz de çok bir fark yok bence bu modeller arasında sadece Bianchinin görüntüsü benim daha çok hoşuma gidiyor ama karar senin

Salcanodan örnek verrisek: (link)

• Beğen
Tepkiler: M.J.
Bianchi marka olarak Salcano'dan daha iyi benim gözümde. Ama önemli olan bisikletin türü ve grup seti tabi. İlla ikisinden birisi alınacaksa bunlara bakarım, hangisi daha iyiysi onu alırım. Yoksa zaten ikisini de almam :D

Geri