@SNkaraoglu
birincisi ülkemizde bisikletler arasında uçurumlar kadar farklar var. Simdi bende bi salcano ng650 kullanıyorum ve bu hafta pazar gunu 80 km olmak uzere gunluk 40 km den 300 km yol katettim.
ilk hafta ise sadece 150 km yol katettim.
450 km yol 2 haftalık bir süreçte bir bisiklette hiç olmasssa bu şehir trafiğinde ufak tefek hasarlara sebeb olur. Gerçekten fiyat ve performans olarak inanılmaz bir grafik çiziyor. Km saatinde yaptıgım ortalamada şöyle bir hız ortalaması elde etmişim. 26km/sa. Bu insan gücü ile çalışan araçlarda gerçekten çok iyi stabil bi hızdır.
saatte 26 km/sa gidebiliyosanız eğer 7 saatte izmit e varırsınız.
Bence burada bisikletlerin guzelliğinin yanında kişilerin guzelliğide çok önemli. Bisikleti kullanan markamı ?
bence bu bir takıntı olmuş durumda ve kaldıki bisiklet zaten bilgisayar tarzı toplama malzemelerden yapılmış bir alettir. Yani kadro isimlerini vermeniz biraz abes.
Şimdi salcanonun kadro boyu kısa boylu vatandaşlar için çok ideal ve alındıktan sonra bu aleti bir uçağa çevirmek gene elinizde.
Mountain Bike'dan uçak olursa tabi

)
Öncelikle megarange sisteminde bir büyük boy dişli koyarak bisikletimizi yokuşlardaki performansını arttırabiliriz.
daha buyuk bir pedal sistemi ve ön arka orta göbekleri dunya çapında bir marka ile özellikle rulmanlı yataklı parçalarla birleştirerek, XC2000 tadında bi bisiklet yakalayabiliriz.
Bu bisikletin ucuz olmasının sebebi muthiş bir kadro yapısına rağmen kullanıcılar satın alabilsin diye bazı parçaların ucuz kullanılmış olmasıdır.
Bu bisikleti 240 milyona almış bir birey olarak bu haliyle 2 haftada 450 km yol aldım. Oda gunun belli saatlerinde.
Simdi ben bu bisikleti upgrade ettiğim zaman kaldıki bisiklet kullanıcıları iyi bilirler bisiklet upgrade etmek cok zevkli bir uğraş olmakla beraber, ülkemizde bir kandırmaca telaşıdır almış başını gidiyor.
Burada bir bisikleti oluşturan parçaların yavaş yavaş alınarak toplanmasıda söz konusudur.
Kadronun uzerine kron yazılmış olması veya salcano yazılmış olması o bisikleti kaliteli kılmıyor. O bisikleti kaliteli kılacak olan kadrosunun aliminyum olması, adam gibi kaynaklanması, bisiklet kadrosuna eklenen sele direksion vb tarzı parçaların stabil ve kullanıcının ihtiyacını karsılıyor olması, bisiklette bulunan vites sistemi, arka ön orta göbeklerin rulmanlı yatak olması, maşa amörtisör markası, fren markası, lastik jant markası pedal markası, vb hepsi başlı başına bir markadır.
sonuçta kadro uzerinde yazan isim bir bisikleti sıfır dan yapmıyor.
Bu marka sevdasından vazgeçerek ufak ufak biriktirerek bisikletinizi upgrade ile mükemmel seviyenize getirebilirsiniz.
Birde ben sunu beklerdim, kullanıcının biri sedona kullansın biri kron biri salcano. Salcano kullananları neden eleştirme gereyi duyarlar onu cozemedim. iş gittiğimdede aynı. Sanki türk halkında biraz kompleks var gibi...
saygılar.