Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano mu Merida mı?

Scudo
kesinlikle hiç düşünmeden merida sıfır bisiklette alsan eline geçince ikinci el olmuş olcak sorun yoksa bisiklette farketmez ayrıca donaım her zaman yükseltileilir ama kadro yükseltmek iyi bir kadro aranıosa çok zor ve maliyetlidir aslında merida mı salcano mu konusu bile yanlış böle uluslararası kendini kanıtlamış markaları yerli markalarla kıyaslamak bile yanlış salcono ii dir ama yerli markalarla kıyaslanmalıbir merida scott veya cannondale ile değil

• Beğen
Tepkiler: Berk KIRNALI
yanlış bilmiyorsam meridanında ömür boyu kadro garantisi var.forumda okurken rastlamıştım biryerde.

Corratec lerdede var ömür boyu garanti.Revo world cup larda var mesela. Meridada karar kıldım arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum

Merida isabetli seçim olmuş kazasız belasız kullanmanız dileğiyle :)

• Beğen
Ben Salcano'da rahatsızlık olduğunu çok okudum (özellikle servislerinde).. Gerçi hakkını yememek lazım 700-800 tl. üzerine çıkılınca arıza oranı dadüşüyor salcano'da...

Ama şu ana kadar Merida ile ilgili olumsuz bir şey okumadım.. Belki gözümden kaçmıştır ama hiç bir Merida sahibinden de ben dahil , pişmanlık duymadım...

Salcano bana göre şans işi.. Az da olsa can sıkma ihtimali var..

Gerçi kararınızı vermişsiniz.. Hayırlısı olsun..

• Beğen
Evet merida iyidir birçok bisiklet firmasına kadro üretir... Hayırlı olsun... Güle Güle bin...
hemde belki daha yüksek model alacak birine vesile olmuş oldu... ama motor yada araba alıcaksa vazgeç bence :)

• Beğen
hahah mustafacım güldürdün gece gece :D Ayrıyetten yorum yapan karar vermemde yardımcı olan herkese tekrar çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Arkadaşlar bisikletle ilgili yeni aldığım bilgileri sizinle paylaşmak istedim;
vites çekiş sistemi slx değilmiş,
sadece aynakol slx gerisi xt :)

Geri