@alcali
Kesinlikle doğru bir seçim olduğunu söyleyebilirim. Ben fiyat/performans oranına göre seçim yaptığımdan 303 SD modelinden yana tercihimi yaptım.
@erzanaskin
Aylar sonra ilk teşekkürüm size olsun, teşekkür ederim.
@apron83
Gerçekten öyle diyebilirim, düşünün sayfaya son yazdığım tarih 13.05.2009’du, o günden bu yana tık demedi. Sadece disk frenin sürtünmesi olayı var. Ondada sürtmeyeni yok sanırım.
@Rononni
Biraz gecikmeli bir cevap olacak, ama en azından sonraki arkadaşlara faydalı olabilir diye cevaplayayım.
Açıkçası ister 700, isterse 303 olsun ikisinin de size sundukları farklı gözükse de, alacağınız zevk aynıdır.
303’te disk fren öğrenene kadar problem yaşatabiliyor, ama deyim yerindeyse dokunmatik olması velinimet, gidonu sıkı kavrayıp, elciği şiddetle çekmem gerekmiyor, sadece dokunuyorum ve frenliyor.
700’de ise ikinci bir amortisör söz konusu, açıkçası düz yolda kullanıyorsanız, inanın ön amortisörler bile yorucu olabiliyor, ben asfaltta kullanırken mutlaka amortisörü kilitliyorum, sarf ettiğim güç ciddi oranda azalıyor. Amortisörle konforlu oluyor, ama daha fazla güç, daha fazla pedal çevirme gerektiriyor, hele ki 700’de ikinci bir amortisör olduğunu düşünürsek dağ/bayır kullanmıyorsanız işkence olabilir.
Tercih size kalmış…
@Hempel
Aldınız mı bilmiyorum, ama aldıysanız da hayırlı olsun.
@Rononni
SRAM’ı bilmiyorum Shimano’dan oldukça memnun olduğumu söyleyebilirim, şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Seleyi şimdiye kadar ayarlamışsınızdır diye düşünüyorum.
@Muhammed PINAR
Bana da montajı yaptırdığım yerde, usta hediye etmişti. Bisiklet malzemeleri satan her yerde bulunuyor. Şu anda çıkarttım açıkçası, hevesimi aldım.
Teşekkür ederim.
@oğuz tüm
Henüz kaza yaşamadım, umarım yaşamamda…
Teşekkürler.
@sefa yazıcı
Açıkçası aylar önce son yazımı yazdığım ve bugün kadar tepesinden inmediğim düşünülürse, hele ki sorun yaşamadığımı belirteyim, oldukça memnunum.
Bu olay biraz isteklerden kaynaklı sanırım, nasıl desem gönlümüzde yatan spor bir otomobildir, ama normal bir otomobil alıp, çeşitli modifikasyonlarla spor yapmaya çalışırız, o an için elimizden gelen budur. Buna benziyor olay…
Esmese de, gürlüyor diyebiliriz. Ama benim için esiyor…
@Crank Arm
Teşekkürler.
@sancem
Benim aldığım dönemde de sınırlı sayıdaydı, herkes siyaha yoğunlaşmıştı. Benimkisi biraz düşeş oldu.
Sizde almış olmalısınız, size de hayırlı pedallar diliyorum.
@Nyo Ykpogl
Teşekkür ederim.
Bu ışıklı zamazingoyu bisiklet parçaları satan yerlerden temin edebilirsiniz. Söyleyin, siboba takılan ışıklardan istiyorum diye, elinize tutuştururlar.
@muratuste
Teşekkür ederim, güle güle pedallıyorum aylardır, ağlatmasın bizleri…
@m.varolfb
Teşekkür ederim.
@özcan topal
Sele artık yukarıda, boyuma göre ayarladım.
Teşekkür ederim.
@JoNeST
Aylardır hayrını gördün, umarım uzun sürelerde görürüm, teşekkürler.
@earth1
Teşekkür ederim.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar son yazımdan bu yana, neredeyse 3 aydan fazla bir süre geçmiş diyebilirim. Bu süre içerisinde disk frenin sürtmesi dışında problem yaşamadım, halen zevkle kullanıyorum, henüz tekeri bile patlamadı.
Sorularınız olursa cevaplamaktan onur duyarım.