Merhabalar. Kardeslerim abilerim. Bisikletin hakkındaki düşünceleriniz nelerdir benim için çok önemli bir konudur. Jant : 27.5 Maşa değiştirilmiştir üzerinde zoom maşa vardı içler acısı xcm bulabildim sadece 27.5 vitesler 21 vitesti 27" vitese geçiş yaptımm. Yorumlarınızı bekliyorum
Şuan butce yok ) aynakolun farkındayımm lastikler şuan iyi durumda hiç patlamadı daha ortalama 5000 km yol yaptım şehir arası tura çıktım yine birşey olmadı )
Rulmanlı değiştirdim ilk seferde bindigimde dagıldı malesef .s bende rulmanlı ile degiştim arka göbek deore oda rulmanlı bilya sürekli sıkıntı çıkarıyorr ) ilgin için teşekkürler
Hakkında düşüncelerim şunlar, çok dışavurumcu bir çalışma. Özellikle renkler ile yaptığın gozaliciligi nasıl başardın şaşırdım. Adeta rembrandt-vari çalışmışsın. Maşan yerli yerinde ama aynakolu görmemiş olayım. Sele çantan kadroyla uyumlu olmalı. Bence tarz
Öncelikle merhaba,bende de ng 550 var ve üzerinde aynı aynakol var.Aynı senin gibi yükseltme yapmayı planlıyorum,bi'sorum var bu aynakol ve orijinal arka aktarıcısı 27 vitese uyumlu mu ?