Scudo Sports

Salcano Ng 650 Düzülmüş. Hakındaki düşünceleriniz

Bisikletim Nasıl Sizce "?

• Toplam katılım
    18

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
4
Merhabalar. Kardeslerim abilerim. Bisikletin hakkındaki düşünceleriniz nelerdir benim için çok önemli bir konudur. Jant : 27.5 Maşa değiştirilmiştir üzerinde zoom maşa vardı içler acısı xcm bulabildim sadece 27.5 vitesler 21 vitesti 27" vitese geçiş yaptımm. Yorumlarınızı bekliyorum :)

(link)

Scudo
Bisikletin iyi olmuş bence lastiklere el atmalısın bide aynakollara

Şuan butce yok :)) aynakolun farkındayımm :p lastikler şuan iyi durumda hiç patlamadı daha :D ortalama 5000 km yol yaptım şehir arası tura çıktım yine birşey olmadı :))

Rulmanlı değiştirdim ilk seferde bindigimde dagıldı malesef .s bende rulmanlı ile degiştim arka göbek deore oda rulmanlı bilya sürekli sıkıntı çıkarıyorr :)) ilgin için teşekkürler

Sağol Bisiklet Adam Gibi Olmuşş Yinede Küçük Eksikler Var Yavaş,Yavaş Halledersin...:harika:

Salcanonun gerçek bir sorunu gobek çok çabuk dagılıyor diğer arkadaslardanda duydum. Malesef Bisiklet için teşekkürler :) Gaziantep ten sevgilerr :)

@Emirhan Tangel

Milletle dalgamı geçiyon birader hem konusunu açıyon satıyon dolandırıcımısın nesin biz ne bilelim...

Adam Bisikleti Hakkında Düşüncesini soruyo ister satar ister atar :harika:

@Emirhan Tangel
Teşekkür ediyorum emirhan sence fiyat ne kadardan satabilirim.

Hakkında düşüncelerim şunlar, çok dışavurumcu bir çalışma. Özellikle renkler ile yaptığın gozaliciligi nasıl başardın şaşırdım. Adeta rembrandt-vari çalışmışsın. Maşan yerli yerinde ama aynakolu görmemiş olayım. Sele çantan kadroyla uyumlu olmalı. Bence tarz

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Köksal
@Gökhan G.
Teşekkürler :D bu tarz benime çagırdılarda gitmedim ben aynakol alıcamda para yok şuan ;D olursa ilk işim aynakol olacaktır :)) saygılarımlaaa

Öncelikle merhaba,bende de ng 550 var ve üzerinde aynı aynakol var.Aynı senin gibi yükseltme yapmayı planlıyorum,bi'sorum var bu aynakol ve orijinal arka aktarıcısı 27 vitese uyumlu mu ?

Malesef degil sıkıntı çıkara biliyor kardeşim... Aynakol ve aktarıcıyo degişmek çok iyi olacaktır...

@sergen27
Aynakol ne gibi sıkıntılar çıkarta biliyor ? Birde yeni aktarıcınızın modeli nedir acaba ?

Acera ince model alabilirsin yine aynskolda acera al sıkıntıdız kullan :) viteslerde sıkıntı olabiliyor... Sr sjntor diye bir marka aynakıl...

@Emirhan Tangel
Acele ye gerek yok zaten :)) bekliyorum bakalım olursa 29 @lıcam boydan dolayı :) dusencelerin için teşekkür ederim:)

Geri