@Emirhan Tangel
Xty 5400 alacaktım geri vazgeçtim taaa ilk basta çunku bana çocuk bisikleti gibinoluyor jsntlar 26 d komik oluyor bisikletin başarılı dostum.
@Batuhan Köksal
Sıkıntı çıkarmıyor şuan bir aynakol degişirsem iyi olacak lastikler gayet iyi durum da patlanadı daha ) ki rubleyede zararı yok sadece vites değişimnde sıkıntı çıkarır
Bende İlk Baştan Xty 5400 HD alıcaktım kadrosu hoşuma gitmedi Salcano Astro Alasım Vardı ama Xty 5600 Hoşuma Gitii Aldım Bu yazda nasip olursa gelişticem
Gercekten 7li vites kollari ile 9lu arka aktariciyi kullanirken hic bir sıkıntı yokmu. Birde sunu sormak istiyorum, arka göbek bilyasini rulmanli ile degstirdim ve göbek Deore demissiniz. Deore ve rulmanli?????? Shimanonun bu tip göbekleri varmi?
Teşekkür ediyorum onur ozturk fakat lastkler 27.5 biraz baya pahalı ustundekiler daha patlamadın) uzun yolallara çıkamama rağmen aynakol alıcanda fşnansal sorunlarımız var
@sergen27
Tamam ABI kusura bakma, kizma sadece soru sormustum bilgilerinizden faydalana bilmek icin. Deorenin rulmanli olarak aldiginiz göbegin modeli nedir abicigim, ögrene bilirmiyim.
nerde bahsettiğiniz rulman?
(link)
9'lu ruble için 7'li vites kolu uyumundan bahsediyosun, sıkıntı yok diyosun. bu forum tahmin ettiğinden daha fazla teknik bilgiye sahip