Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano ng 650 Hd Tavsiye edermisiniz YARDIMM

Tepki
0
Arkadaslar herkese merhaba. 29 inc ve hidrolik disk fren sistenli bir dağ bisikleti alicam bir haftaya kadar. Salcano ng 650 hd aradigim ozelliklerde ennuygunu sanirim. Kullanan varsa nasil tavsiye edermisiniz yada bu fiyatlarda alabileceğim başka bisiklet varmi.simdiden tesekkurler.

Scudo
Sana biraz daha biriktirip astro serisinin en iyisini (link) öneririm .

@Görkem Eser
Kardeşim inanırmısın aradım taradım gittim bisikletcilerii dolaştım ve bende bu bisiklete karar kıldım. Astro 10.Bir bisikletci ile anlaştım 880 e alıcam inş. yarın bir sıkıntı olmassa. Sende sanırım gayet memnunsun. bu arada boy kaç senin ? 29 janta 19 kadro bana buyuk geldi sanki 17 kadro alıcam .

Salcano Almayınız Kesinlikle Başka Modellere Yöneliniz Ben Hiç İyi Şey Duymadım Salcano Hakkında.

@Onurcan Ökse
Öylede buda elektronik gibi birazda şans ve kişininde bisiklete nasıl baktığıyla alakalı. Şimdi bu özelliklerde başka markada bu fiyatı bulamam malesef.

Alacağınız bisikleti, aynı donanımlarda farklı bir markada aynı fiyata bulmanız imkansız, çevremdeki arkadaşlarımdan birinde var, beğendiyseniz tavsiye ederim.
Ayrıca linkteki siteden ucuz bulabileceğiniz yer pek yok gibi, bende bisikletimi bu siteden aldım gayet güvenilirdir tavsiye ederim.
(link)

@_yasintopcu Oda Doğru Eğer Alıyosanız Bile Bayisinden Elden Alın Vede Evde Kendiniz Kurun Servise Filan Götürmeyin Bence Sizin İçin Daha İyi Olur

@Onurcan Ökse

Gittim aldım salcano astro 10 gayet güzel bisiklet memnun kaldım 29 jant. Canavar gibi. fakat adamlar ben başında değildim giderken aradım kurun diye sallamasyon yapmışlar heralde vites geçişlerinde sıkıntı yaşıyorum iyi bir bakıma vites fren ayarına ihtiyacı var sanırım.

@_yasintopcu

Boy 186 Kilo 58 Bana gayet uygun geldi hatta biraz büyük bile geldi diyebilirim :) 19 kadro :D

@_yasintopcu

Bende kullanıyorum 2 ay oldu genelde arazi sürüşü downhill yapıyorum ama şehire inince yoruluyorum lastikler çok kalın düz yolda 40 ın üstüne çıkmak zor :) :)

Bence Salcano'dan uzak kalın ama yine de siz bilirsiniz.

Salcano sevdasını bırakalım arkadaşlar. Bisiklette çok kaliteli markalar var araştıralım biraz

Aslında Salcano Artık Zoom Kullanmaktan Vazgeçerse İyi Olacak Ama Bu NG 650 HD Hidrolik Disk Fren Bu Benim Tarafımca Güzel Birşey Ama Zoom Giden Boğazı Var Zoomdan Uzak Durmada Fayda Var :)

Geri