Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano NG 750 V 26 jant ?

ukilavuz

Üye
Tepki
1
Merhaba arkadaşlar,
1 adet kendime 1 adet de nişanlıma olmak üzere 2 adet bisiklet almayı düşünüyorum.İnternette gezerken indirimli ürünler arasında Salcano NG 750 V modeline denk geldim.Hem erkek hem de bayan versiyonu var.
Fiyat 400 tl oldukça uygun geldi bana taksit de yapılıyor.
Benim boyum 172 cm 72 kiloyum.
Nişanlım 168 cm 55 kg.
Günlük olarak şehir içinde günde ortalama 1 saat binilcek.
Sizce bu bisiklet uygun mudur?

Scudo
Vites donanımı yetersiz ve giriş seviyesinin de altında olan bir bisiklet. Üstelik çok ağır ve neredeyse 16 kilo! Üstelik kadro dışındaki her yeri çelik ve jantları da tek kat. Bence madem şehir içi bineceksiniz nişanlınız ve kendiniz için paraya kıyıp bütçenizi 1000-1500 liraya çıkartıp 28 teker şehir bisikleti alın.

Şehir içinde binecekseniz şehir bisikleti alın. İlla MTB istiyorsanız da Kron xc250 giriş için ideal bir bisiklettir.

bu yıl Kron xc 150 modeli çıktı gayet güzel bir model 470 tl taksitli fiyatı var tavsiye ederim

@Aydın Bez
Bütçeyi fazla çıkartamam maksümum 450-480 tl arasında olması lazım 2 tane olcağı için sıkıntı oluyor.

@gokhan erdogan
Kron xc 150 baktım hatta forumdaki reklamlardan birinde şimdi görüp baktım 450 tl diyor. Düşünebilirim bu bisikleti.
Ağrılığı hakkında bilginiz var mı?

Ağırlığını pek bilmiyorum ama eğer ileri de disk frene geçmek isterseniz kadroyu değiştirmek zorunda kalırsınız (Salcano da hepsinde değiştirmek zorunda kalırsınız). Ama kron o fiyata alınabilecek en iyi bisiklettir. Hatta 450'den de aşağı çekebilirsiniz yanında kask, eldiven vs alırsınız

İlerde diske gececegimi sanmiyorum cunku tamamen hobi amacli olcak ve amacim alcagim bisikleti sorun cikarmadan kullanmak.Normal bakimlarini yaptiririm sonrasi zaten kullanima bagli heralde.Bir de kron sitesine baktim Antalya da yetkili servis goremedim sıkıntı olur eger yoksa.Dediginiz sekilde kask+eldiven dahil o fiyata nereden alabilirim bildiginiz bir yer var mi ?
Bir de salcano ng650 gordum oda 450 tl civari o da olabilir sanirim.

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
Geri