Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

salcano ng303 srd

Aydın Akyokus

Forum Bağımlısı
Tepki
416
Bisiklet
Trek
(link)

● 26” MTB
● Sram Full Set X-5 24 Vites Ve Avıd Juıcy 3 Hidrolik Fren Takımı
● Trıple Butted 6061 Aluminyum Kadro
● Suntour Xcm Hidrolik Kilitlemeli Maşa
● Rıtchey Oe Set Boğaz, Gidon, Sele, Sele Borusu, Furş Takımı Ve Elcik
● Salcano X-Prod1 Çift Duvarlı Jant Ve İnox Paslanmaz Jant Teli
● Michelın Country Dry2 Lastik
● Kadro Ölçüleri 16”, 18”
● Ağırlık 13.0 KG

dört gözle bekleniyor...

bu modeli kullanan ve bu modele yeni sahip olan arkadaşlar için...

Scudo
dostum merhaba.uzun zaman arastirdim fiyat performansta en iyisi bu ben 2 tane siparis ettim.255 Srd arasinda kaldim ama 200 e diger malzemeleri alirim diye dusundum.hayirli olsun simdiden

dostum merhaba.uzun zaman arastirdim fiyat performansta en iyisi bu ben 2 tane siparis ettim.255 Srd arasinda kaldim ama 200 e diger malzemeleri alirim diye dusundum.hayirli olsun simdiden

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
hayırlı olsun dostum bekliyoruzz dört gözlee :)

hayırlsı olsun.. Gelince detaylı fotoğrafları bekliyoruz..

(link)

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
teşekkürler vallaaha bir gelsin fotoğraf zaten allahın emrii :) hatta ev beşinci katta eve çıkarıp oda arkadaşı yapacam kendisini :))

günlerden 16 mart 2010 ayın 20 sinde çıkışlar yapılacakmış ondan sonra ortalam 3-5 güne kadar gelecek... ocak ayında başladım devam ediyoruz sizce daha da uzar bu süre ? ...

kısmet :) sabret onun için..
daha sonra gözün gibi bakarsın..dağda bayırda hakkını verirsin.. ;)

@agnostika
ay sonunu bulacak galiba bisikletlerimize kavuşmamız en son bayii ile konuşmaya gittiğimde fabrikayı aradı oradaki yetkili ay sonununa doğru dağıtımlar başlayacak dedi

ilk önce iyi forumlar bisiklet güzel bende kullandım gecen sene hatta ankaraya yarışa gittim sorunsuz bisiklet hatta turlara cıktım bikaçkere hayırlı olsun şimdiden alan arkadaşlarımıza

• Beğen
Tepkiler: DrKrush
aldık ama hala gelecek bekliyoruzz bekliyoruz bekliyoruz ... aldığım yere sordum martın 28ine kadar gelir diyo... şubat 5 şubat 15 şubat 28 martın ilk haftası mart 15 mart 20 oldu şimdi de 28 gibi gözüküyo sizce bu durum nereye gidecek...

3 ay önce aldığım ng 303 srd salcano bisikletimi satıyorum ilgilenen arkadaşlar ulaşsınlar

malatya memleket, otobüsle veya karşılayacağınız takdirde istediğniz kargoyla ( anlaşmalı olarak arasla daha hesaplı) gönderebilirim. fiyatı 650 tl olarak düşünüyorum yanında aksesuarlarını da vereceğim. yol bisikleti istediğimden satıyorum. tşkler

Bisikletin resimlerini görebilmemiz mükün mü ikinci el bölümünde var mı

bugün ilanı açtım ama henüz yayınlanmadı.
http://img683.imageshack.us/img683/2896/img2293p.jpg bu da resmi

bisikletciye parayı saymasaydın kesin almıştım yaa bu ne zaman çıkışı yapılıyo bu salcanoların yaa ???

kardeşim msnye giremiyorum sorun var da burdan yardım olmaya calışayım istersen. Nsıl bir model düşünüyorsun ?
fiyat aralığı nasıl olacak nerde kullacaksın yol, mtb nasıl kullanmayı düşünüyorsun ?

Geri