Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano NG350 (MTB) Kullanıcıları Kulübü

ben sele borusunu değiştirdim zaten 40 cm sedona boru kullanıyorum. @Osman Tuğrul evet haklısın borunun üzerindeki sınırı geçmemek lazım. salda turunda heybe kullanmadım decathlon quecha40 çanta kullandım malzemeyi onun içine koydum onu bağajın üzerine oturttum onun üzerinede çadır ve uyku tulumu koyup hepsini birden sabitledim. ancak heybe kullanmak daha faydalı ve konforlu olacaktır, yükün tamamı bagajın üzerinde olduğu için boş bisiklete göre sağa sola yatarken biraz savruluyor gibi hissettim. çanta olarak şu aralar forumda incelemesi olan sem çanta var onlar hoşuma gitti aslında fiyat olarak iyi linki de şu: (link)

Dosyalar

• 20150729_090401.jpg
    20150729_090401.jpg
    168,3 KB · Okunma: 70
  • 20150728_190418.jpg
    20150728_190418.jpg
    178 KB · Okunma: 68
  • Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
Scudo
@muhyt Evet, birde o mesele var savrulmamak ve yükü dengeli koymak lazım. Konnix çantalar bir ara gözüme çarpıyordu sanırım bu fiyata yakın fakat bu attığınız linkteki çantalar daha bir iyi gibi duruyor. Daha ne bileyim sert, dayanıklı gibiler. Birde ekstradan acil yardım ve ufak tefek eşyalar için yan tarafında cebi var.
@camoko06 görüntüden ziyade işlevi çok güzel, koyuyorsun çantayı, içine eşyanı at gez babam gez :) Ben şuan çanta kullanıyorum, sırt çantası çok terletiyor beni mecburen bir yere giderken yedek t-shirt taşıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: camoko06
@Osman Tuğrul aynen sırt çantası özellikle uzun turlarda problem oluyor, fazladan 1 kilo ağırlık bile 2 saat sonra sırtında 10 kilo varmış gibi rahatsız ediyor. o yüzden tüm eşyayı arka bagaja yükleyip gitmek çok daha iyi sem çanta inceleme videosunu izlediyseniz inceleyen kişi forum üyesi iyi olduğunu söylüyor. tur heybelerinin avantajı yanlara doğru sarktığı için hem savrulmayı engelliyor hemde ağırlığı aşağı çekip daha dengeli bir sürüş sağlıyor.

Arkadaşlar sonbahar geliyor çamurluk edinmek lazım ve lastiği tam örten model alın diye yazmışlar forumda.Kullandığınız model varmı önereceğiniz

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@camoko06 Takipteyim usta, bir şeyler bulursan bana da haber eder misin? İnternet'de seçenek çok fakat lastiği tam örten dediğiniz, şehir bisikletlerin çelik çamurlukları gibi mi? Bizim bu lastiklere nasıl sığar ki böyle şey? Anca bildiğimiz normal çamurluk takabiliriz. Çaremiz yok :)

• Beğen
Tabi birbirimize haber edelim havalar yavaş yavaş bozmaya başlar.Bende forumdan araştırıyorum Delta bisikletteki pahalı modelleri öneriyorlar.o kadar para vermek istemiyorum

Sigma 8.12 kablosuz km sayacı aldım ben aşağıdaki tablodan bişey anlamadım arkadaşlar bizim lastikler 2.20 ama listede yok20150912_220423.jpg

@camoko06
Var listede, 26x2.20 olan 2075 galiba. Hayırlı olsun nereden ne kadara aldınız?

• Beğen
@Osman Tuğrul
Telefondan çok net gözükmüyor şimdi pc den baktım ama 2,20 yok 2075 2,00 ayrıca

Hangisini ayarlasam ki kafam karıştı

@camoko06
Bence 2,25 ayarla en yakın o var ya da aldığın yere git sor

2.10 yaptım şimdilik.çok sağolun arkadaşlar

@camoko06 Arada strava veyahut runtastic mountbike aç karşılaştırma yapmış ve kontrol etmiş olursun.

@camoko06

Btwin count 4 de bu degerler uyar mi?
29x2.35 etrto 60-622 olan 2330 degeri girsem olur mu acaba?
Standart degerlerse olur ama markaya gore degisiyorsa count 4,sigma v.s. uymaz...

İste simdi tam traktor oldu.
IMG_20150807_123518.jpg IMG_20150807_123421.jpg

@camoko06
@camoko06

En dogru kesin degeri soyle alabilirsin.Lastigin tabanla degdigi yere bi isaret koy,tam 1 tur teker donsun.Yerdeki İki mesafe arasini olc.Bu deger kesin ve en dogru degerdir.Zamaninda arastirmistim.

@Osman Tuğrul Bugun toprak-arazi yolda 26 km yaptim cok iyi.Sayacta 25-52km virajli rampa asagi toprak az micirli yollarda hic kayma yasatmadi.
Ama Tehlikelimi evet.Zevkli mi dersen muhtesem.
İnce lastik takasim var ama ben mtbyi boyle seviyorum...

Merhaba arkadaşlar yeni katıldım foruma,2 tane almayı düşünüyoruz.Fakat 350 v mi yoksa 450 v mi karar veremedik?Memnun musunuz bu modelden.Birde bisikleti nerden almayılım şuan bisikletcim.com da 823 TL fiyat iyi mi?

@egh
350 V daha üst model ben İSTANBULDA oturuyorum bir tanıdık vasıtası ile sirekeceiden liste fiyatı üzerinden %15 indimi ile 26 V alacağım 740 Tl ye

Geri