Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano NG350 (MTB) Kullanıcıları Kulübü

Konumuzla alakasız fakat soracak yer bulamadığımdan buraya sorma ihtiyacı duyduğum bir sorum var.

Salcano NG 250 nasıl bir bisiklet? 2000 lira bütçe var ve bu bisikleti almak istiyorum. Tavsiye eder misiniz?

Aldığım zaman lastikleri değiştireceğim.

Scudo
Ng 350 ile ön kaldırınca ve arka lastiği kaldırınca bir sıkıntı olurmu jant filan yamulurmu yada bisiklet zarar görürmü?

Merhaba arkadaşlar. Foruma henüz üye oldum. Hepinize keyifli kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Şu an 27,5" Jantlı 18" Kadro Salcano NG450 bisiklet kullanıyorum. 15 gündür bende, çok da severek kullanıyorum. Yalnız bisikletimi çok beğenen bir genç kardeşimize (yakınımıza) vereceğim için değiştirmek istiyorum.

Yerine Salcano NG350 veya Salcano Astro almak istiyorum. Boyum 1,76, hangisini önerirsiniz acaba? Bir de 29" ve 17" kadrolu bir bisiklet boyuma uygun olur mu. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim, şimdiden hepinize teşekkür ederim.

@oricin Merhaba, 27.5 17" daha uygun olur. 29 jant da kullanabilirsiniz fakat karar sizin.

Arkadaşlar merhaba ng350 hd 29 er kullanıyorum fren balatalarını değiştirmem gerekli hangi balatayı almamı önerirsiniz birde kendim değiştirmeyi düşünüyorum değiştirirken nelere dikkat etmeliyim son olarak maşa fazla esnemiyor maşayı açıp bakım yapanınız oldu mu hiç aranızda...

@absurde Maşaya hiç açmadım, büyük ihtimalle açmam çünkü parçası kaybolabilir pek kurcuklanacak şeyler değiller. Balatayı illa kendiniz değiştireceksiniz youtube'de ki videolara göz atmanız da fayda var. Fren balatası değişimde ki önemli nokta, disk ve balata yokken sakın frene basmayın.

@Osman Tuğrul teşekkürler bilgiler için peki internetten sipariş edeceğim balatayı bunlarda farklı farklı senin önerebileceğin bir balafa varmı link falan. Birde maşayı bende sökmek istemezdim fakat geçenlerde arkadaşlar ile binerken arkadaşın bisikletine (btwin marka-1 senelik) baktım ön maşası benim maşaya nazaran pamuk gibi. Benim maşayı gösterdim ayarlara falanda uğraştık ama yumuşamayınca bunun normal olmadığını söylediler. Sizinkiler nasıl acaba esneme olayı...

@absurde Hafif sert, modelinden dolay öyle. Eğer soğuk bir yerde kaldıysa taş gibi olur. Sıcak havayla yumuşar. O modeller öyle, içinde ki yağ donuyor. Ben v-fren kullanıyorum balata hakkında yardımcı olamayacağım.

@Osman Tuğrul o zaman maşanın sert olması normal diyebiliriz yinede bir açacağım içindeki yağı değiştirmek ve kontrol etmek adına. Bizim hd frenlerin modelini internetten araştırıp uygun balata modelini buldum artık onuda bir şekilde sipariş edip değiştireceğim. Değerli bilgilerin için çok saol...Şu anda bu maşayı sökecek anahtar ölçüsüne bakıyorum nasıl bir anahtar diye. Bakalım nasıl olacak...

Ng 350 ile ön kaldırınca ve arka lastiği kaldırınca bir sıkıntı olurmu jant filan yamulurmu yada bisiklet zarar görürmü?

Herkese Merhaba, 2 hafta önce ng350 aldım. Şu ana kadar memnunum, benim üst segment ilk bisikletim diyebiliriz. Ön ve arka için çamurluk tavsiyesi alabilirmiyim.

Ne 350 26 jant bisiklete orijinal iç lastiği nereden sipariş verebilirim acil cevap verinn lütfennnn !!!!!!!!!!!!!

Arkadaşlar en fazla 1 Hafta İçinde NG350 alacağım İstanbul İçinde Satan Bir Orjinal Yer Varmı Salcanonun yazarsanız Sevinirim

Yola geçtim mtb'yi unttum :D En son 1.5 ay önce sürdüm.

@aserifoglu ng350 modeli ideal bir modeldi. Yeni sezon ürünlerinde ng350 modelini göremedim. Full altus set (aynakol hariç) ve suntour xcm gidondan kilitli maşasıyla da ön plana çıkıyordu.Sağlam olduğunu da düşünüyorum. Ama Salcano'dan çok dert yananlar da var. Fiyatına göre çok iyi bir model ng350 bence.

2015 de aldığım ng350 im var ve bundan bi 1 yıl önce garantisi bitmeden bir hafta önce maşa kilitli kaldı.
Bisikletime hava dolayısıyla 2 hafta binmedim maşa normal halde bırakıldı kilitlemedim ancak 2 haftanın sonunda bindiğimde maşa kilitlenmiş gibi hiç bi tepkisi yoktu. 1 Yıl geçti hala aynı bi değişiklik yok yetkili servis dahi yapamadı yaşan veya çözümünü bilen var mıdır teşekkürler :)

383.jpg

Uzun turlarda yaklaşık 7500 km. kadar yol yaptım. Fiyat & Performans olarak, donanım olarak gayet kullanışlı ve güzel bir bisiklet..

• Beğen
Tepkiler: Osman AYAZ
Geri