Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano NG650 kullananlar.

Tepki
10
İsim
İbrahim DEKER
Bisiklet
Carraro
arkadaşlar abiler salcano ng650 kullanan var mı rahat mı bi yardım edin kron alma planım vardı planlar suya düştü salcanoya döndüm yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Scudo
Bende sordum ama bugün forum pek bi sessiz .bende aynı modeli almayı düşünüyorum kısmetse yarın 570 liraya alacağım. :)

Mutlaka daha güzelleride vardır ama 1 senedir kullanıyorum gayette beni taşıyor memnunum. Bu aralar lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum sadece. Dağ tipi lastikler asfaltta biraz zorluyor onları yol lastikleri ile değiştirirsem tam olacak...

@QuizzicalHuman
Ben deneme fırsatı buldum.Kadro lastik jant görüntü iyi.Eksilerini söyleyeyim.Frenler berbat bisiklet daha sıfırdı.Viteslerde biraz sesli geçiyor.Maşası çok yumuşak.Uzun yolda sıkıntı çıkartır.Ama yeni başlayacaksanız olabilir.Bisiklet kötü değil.Tabi bisikletten ne bekliyorsunuz onu bilmiyorum.

Ben 2014 modelini kullanıyorum 26'' ve Mekanik diskli. Kasım ayı gibi almıştım 400 kilometreyi biraz aştım. Şuana kadar sadece bir sefer mekanik diskin sürtme problemi vardı onu çok basit bir şekilde çözdüm. Bisikletimden memnunum. Bisikletin seni üzecek yönleri ne diye sorarsan orta göbek, arka göbek ve ön göbek derdim.

Bu arada bisikletim lastik, gidon, sele borusu gibi bazı parçalarını değiştirdim.

Ekleme: 2014 modeli için konuşuyorum maşasını beğenmedim ama şehiriçinde hafif bir kullanıcıyı rahatsız etmez sanıyorum. Lastikleri de patlamaya çok müsait.

göbekler gıcırtı mı yoksa oynamaya mı başlıyo ?

Hayır hayır şuan için gıcırtı falan yok ama kalitesiz oldukları belli. Bende çok nadiren orta göbekte bir tık kaçırma oluyor sadece. Onu değiştireceğim şuan için.

düşündüğüm bisiklet bu bi bakar mısın abi

@QuizzicalHuman Resimden birşey söylemek çok zor. Bir de kendi ilinde olan birinden gidip görerek almak en mantıklısı. Anlayan bir arkadaşınla kendi ilinden bir bisiklet al. Başka bir ilden alacaksan kargo masrafı çok tutuyor ve yapmamanı öneririm.

Geri