Merhaba arkadaşlar.
Daha önceden bu konuyu açmıştım ve inanamıyorum ama insanlar bana yardım etmeye çalışıyor. Başka konuları gezdim yine herkes öyle. Harika bir şey bu. Bu foruma katıldığıma çok mutlu oldum.Herkesin tek bir amacı var, yardım etmek. Ben de yapmaya çalışıyorum. Forum normalde sadece forum'dur ama siz bir aile gibisiniz. Çok teşekkürler. Şimdi ise yine benden yardımlarınızı esirgememenizi istiyorum. Konuya giriyorum.
Arkadaşlar üstteki linkten bakabilirsiniz, ben Salcano NG 650 ile ilgili bir konu açmıştım. Yine bakabilirsiniz ki son mesajlardan 650'nin bir MTB olduğunu öğrendim. Benim amacım ise asfaltta ve çok az taşlı yolda gitmekti. Ayrıca ben kilitlenilebilir ve hassaslık ayarı olan bir maşa istiyordum. Dedim ki neyse kendimi başkalarının güzel laflarıyla avuttum. Aslında kötü bisiklet değildi ama ben o an öyle düşündüm.Neyse öyle ya a böyle bisikletçiye gittik.
Orada Salcano City Sport 20'yi gördüm. Özellklerine de baktım ve bisiklete aşık oldum. Dedim ki bisiklette ne sorun varsa olsun ben bunu alacağım dedim ve aldım. Derler ya bir bisikleti beğendiysen sür ve al, aynen öyle bir şey. İşte aldım bisikleti geliyorum.Size danışmak geldi aklıma. Sizce nasıl?
Bu arada ben aylardır bisiklet almaya uğraşan biri olan beni bile üzdüler. Bisiklet 1 yıldır satılmıyormuş biraz pahalı fiyatı 930 tl. Ayrıca bisikletin üstünde böyle anahtarla çizilmiş gibi 1-2 çizik var, yakından bakmadıkca göze batmıyor. Bir de adam da babamın 40 yıllık çocukluk arkadaşı, aynı köydenler, haftada bir buluşurlar. Adam bize bu 3 sebepten dolayı bisikleti 600 tl'ye verdi.
Ben de böyle 3 binalı bir sitede oturuyorum, bisikleti gören kaldırmaya çalışıyor, diyor ki: ooo hiç de hafif değil. Zorla tur attı bir tanesi, arka attırıcısı altus bunun, hani üstten azaltıyorsun, alttan arttırıyorsun. Diyorlar ki: bu güzel değil bu sahte. Dedim ki, normalde ağzımı bozmam ama dedim ki tamam verince almassın, öbürlerine de beğenmiyorsanız dıttırın gidin dedim.(İnşallah bu banlanma sebebi değildir, öyleyse affola)
Akşam akşam benim moralimi bozdular. Daha sonra annem sağolsun bana özgüven aşıladı. Kendimi bayağı iyi hissediyorum şu an. Derler ya bisiklet sürmek bir tutkudur, aynen öyle. Bırakayım kötü bilsinler, o da bisikletin nazarı olsun.
Arkadaşlar okuyan herkese çok teşekkürler. İçimi döktüm sağolun. Bu arada olaylara yorum yaparken City Sport 20 hakkındaki görüşlerinizi unutmayın. Sürç-ü Lisan ettiysem affola.