Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano NG650D önerir misiniz?

bende ng 650 kullanıcısıyım kardeş tavsiyem uzak dur benimde fren sisteminde sorun çıktı .bir gün yolda giderken fren boşaldı güvensiz bir bisiklet ..

Scudo
@AcemiSurucu Bu soruyunu bende merak ediyorum.
2005 model Salcona efes kullanıyorum,Şimdi bir tane ng650 26 MD almayı düşünüyorum. bu konuyu görünce duraksadım :(
2016 modeli nasıldır bu modelin?

Azcık bile samimi olduğunuz satıcılar tavsiye etmiyor. Malzeme kaliteli değilmiş

Nedense birçok şikayet var bisikletle ilgili ki bencede suanki 2016 fiyatlarına göre çok daha güzel bisikletler alınabilir...:)

RR500 kullanıyorum gayet memnunum. Bence salcanoya göre daha iyi bir bisiklet, tavsiye ederim.

Bunun v frenlisini alacaktım yorumları okuyunca tereddütde kaldım birde bu fiyat aralığında masso wildfire 26 jant var sizce hangisini alayım

Salcano iyidir

• Beğen
Tepkiler: Yeumyang
Yarın veya cuma mağazaya gidip bakacağım birini alır gelirim o zaman salkano biraz daha güzel görünüyor ikisine de bakarım

Merhabalar,
Dun ikinci el bir ng 650 aldim cok uygun fiyata herseyi harika ancak vites kollarindaki plastik gosterge yerleri seffaf plastik olan vites sayisini gosteren iste oralar sararmis onun rengini nasil acabilirim yardimlariniz lutfen

ben 6 aydır kullanıyorum merdivenlerden iniyorum atlıyorum zıplıyorum şuana kadar bisiklete hiç bir şey olmadı iyi bisiklet öneririm

Bisiklet iyi alın istediğiniz gibi kullanabilirsiniz

Arkadaşlar merhaba. Konu açmayı bulamadım buraya yazayım dedim. Ben 1.82 boy 82 kiloyum ama kiloyu 75 diye düşünebiliriz spora başladım ve hedeflediğim kilo 75. 33 yaşındayım ve en son ne zaman bisiklet sürdüğümü bile hatırlamıyorum. Bir dağ bisikleti alacağım. Neden dağ diye soracak olursanız Ankara'da yaşayanlar bilir. Otobanda bile Ankara'ya yaklaşınca yol bozulur.. ek olarak toprak-bozuk yollarda da kullanacağım. Ulaşımdan ziyade spor amaçlı düşünüyorum. Yani hiçbir zaman şehirler arası kullanmam, yorulana kadar gidip dinlendikten sonra dönerim. Maks 11000 TL bütçe ile alabileceğim iyi dağ bisikletlerinden önerebilirmisiniz? Ek olarak bir kadro çantası(decathlondaki 1.5 litre riverside) gerekli ekipmanlar için yeterli olur mu?yanımda ne bulundurmalıyım? Sök tak ıvır zıvır işleri bir bilenden öğrenirim. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Arkadaşlar merhaba. Konu açmayı bulamadım buraya yazayım dedim. Ben 1.82 boy 82 kiloyum ama kiloyu 75 diye düşünebiliriz spora başladım ve hedeflediğim kilo 75. 33 yaşındayım ve en son ne zaman bisiklet sürdüğümü bile hatırlamıyorum. Bir dağ bisikleti alacağım. Neden dağ diye soracak olursanız Ankara'da yaşayanlar bilir. Otobanda bile Ankara'ya yaklaşınca yol bozulur.. ek olarak toprak-bozuk yollarda da kullanacağım. Ulaşımdan ziyade spor amaçlı düşünüyorum. Yani hiçbir zaman şehirler arası kullanmam, yorulana kadar gidip dinlendikten sonra dönerim. Maks 11000 TL bütçe ile alabileceğim iyi dağ bisikletlerinden önerebilirmisiniz? Ek olarak bir kadro çantası(decathlondaki 1.5 litre riverside) gerekli ekipmanlar için yeterli olur mu?yanımda ne bulundurmalıyım? Sök tak ıvır zıvır işleri bir bilenden öğrenirim. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Belli bir mesaj sayısına gelene kadar konu açamıyorsunuz. Şu başlığa yazmanız cevap almanızı kolaylaştıracaktır :

Dağ bisikleti tavsiyeleri

Geri