Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

salcano nirvana 40 slx tavsiye edermisiniz ilk pro bisikletim olacak

can1990

Üye
Tepki
1
Bisiklet
Salcano
arkadaşlar üzün zamandır hayalini kurdugum full amortisor bi bisiklet almak istiyodum salcanonun nirvana 40 slx modelini gördüm fiyatıda bütçeme uyuyo 4000 liraya kadar indirme şansım var pazarlıkla diger profesyonel malzemelerim hazır kask forma spd ayakabı ve pedallar eldiven gözük ponpa fakat aklıma takılan konu benim bundan önce kullandıgım astro ve bi üstü insomya modellerinde bi sorun olmadı parasının bisikletlrti oldular fakat nirvana 40 slx 4000 tl edermi eger alırsam ilk işim rotor larını shimanonun ice q ya çevirmek ve lastikler için slime almak olucak üstündeki lastikler çok narin olduklarını çok decrube ettim fakat virajlardaki performansı mükkemmel bence arkadaşlar bisiklet bu
http://j1305.hizliresim.com/19/w/njuty.jpg
rotorlar
http://o1305.hizliresim.com/19/v/njus4.jpg

Tip :
26" ÇİFT AMORTİSÖRLÜ MTB SHIMANO SLX 30 VİTES
Kadro :
GİDONDAN KİLİTLEMELİ ROCK SHOX
Maşa :
HAVALI AMORTİSÖRLÜ ALÜMİNYUM
ROCK SHOX RECON SILVER 26 GİDONDAN
HİDROLİK KİLİTLEMELİ MAŞA
Arka Vites :
SHIMANO RD-M780-L, DEORE XT
Vites Fren Kolu :
SHIMANO SL-M670-IL
Ön Vites :
SHIMANO FD-M675
Arka Dişli :
SHIMANO HG 8110136
Zincir :
SHIMANO CN-HG74
Krank Takımı :
SHIMANO M670 EX224X
Orta Göbek :
SHIMANO M670
Fren:
SHIMANO SLX HİDROLİK DİSK
Gidon :
RITCHEY WCS
Gidon Boğazı
RITCHEY WCS
Sele :
RITCHEY COMP
Sele Borusu :
RITCHEY WCS
Maşa Yatağı :
RITCHEY WCS
Elcik :
SALCANO
Tekerlek Seti :
SHIMANO MT55 DİSK
Lastik :
CONTINENTAL RACE KING 26x2,2
Kadro Ölçüsü :
17"-18,5"-20,5"
Ağırlık :
13,35 KG

yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekürler önerilerinize sünarsanız çok mutlu olurum

• Beğen
Tepkiler: berk_erdoğan
Scudo
kimse yardımcı olmıcakmı ya :( bana burayı tavsiye etmişlerdi kesin yardımcı olurlar diye

bisikleti ne amaçla kullanacaksınız? bana şehir için biraz anlamsız bir bisiklet gibi geldi

hocam nirvana benimde ilgi çeken modelimdi ama bilemiyorum fiyat konusunda değermi bilmiyorum bir arkadaşada düşünüyorduk sonra vazgeçip sedonada karar kıldık 771 veya 781 in özelliklerine bi göz gezdir istersen illaki salcano olmayacak diyorsan tekrar düşün derim 4 bin tl iyi para çünkü.

can aynı bisikleti sipariş verdim bekliyorum daha önce ne kullandın bilmyorum ama memnun kalacağın bir bisiklet tahminimce rötor konusuna gelince göbekler 6 vidalı centerlock değil adaptörle istediğin rötorları takabilirsin ilerde ben de öyle yapacağım lastikler içinse hiç kullanmadan değiştir derim :)

verdiğin ağırlık 29 inçh olanın ağırlığı bunun biraz daha hafif olacağını tahmin ediyorum

ben olsam tavsiye etmem arkadaşım daha güzel ve daha iyi parçalara sahip daha iyi bisikletler bulabilirsin

@Orhanalkaya

o fiyata çift süspansiyon ve üzerindeki komponentlerden daha iyi bi marka model varsa paylaşır mısınız ?

Geri