Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano Sakarya BB Yeni Bisikleti

Scudo
bir bisiklet bu kadar mı estetik yoksunu olabilir? pes .. bence olmamış

Renkleri çok kötü olmuş. Çok soluk.

carraro ''mavi''bundan estetik ki ona bile demediklerini bırakmamışlardı şimdi merak ediyorum salcano'ya ne gibi yorumlar gelecek . gerçi zevk meselesi... kişilerin estetikle haşır neşir olmaları sanatla da alakalı , sanatsal kaygısı olmayan insan için zaten pek sorun yok .

@ippon
Estetik açıdan hiç kaygıları yok sanırım. Yani şu profil jantlarda ki Salcano yazıları aynı hizada dahi olmamış.

8 kez değil 6 bir jantta, 6 diğer jantta. 2 gövde de sağlı sollu. 1 tane alın borusunda. 2 adet maşa da sağlı sollu olmak üzere toplamda 17 adet Salcano yazısı. Gözden kaçırdığım varsa affola.

Sakarya bb yazısını hiç koymasalar da olurmuş. En az görülecek, en az dikkat çekecek yere ufacık bi fontla yazmışlar.
Bisiklete bakan birinin sakarya bb takımını farketmesi imkansız. Farkedeceği tek şey salcano. Merak ediyorum. Salcano, bu bisikleti sakarya bb takımına bedava mı verecek?

@gezgin gezer
Bu tasarımdan sonra bedava verse yeridir. :)

Ben turkuaz rengi seviyorum o yüzden renkleri beğendim ama herkesin dediği gibi jantlarda da o kadar Salcano yazısı fazla olmuş. Ve evet takımın adı salt Salcano değil ki keşke Sakarya bb de biraz on planda olsaydı

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
bisiklet değil marka logosu -5 den başlatıyor.

Jantlara neden kocaman Salcano yazmışlar? Çok güzel görünüyor aslında ama jantlardaki logolar daha küçük olmalıymış.

Jantlar isi fena bozmuş
Trekin yeni modeli gibi dev orta göbekten alın borusuna kadar salcano maşada minik salcano jantlara soluk renkte göze çok batmayan sakarya bb yazsaydı keskeimages (5).jpeg

Arkadaslar ve sayin forum yoneticileri ve sevgili buyuklerim aslinda jantlardaki stickerlari sokersek hemfikiriz galiba ??

Çok çirkin be .Şu renklere bak bunu tasarlayan gerçekten renk konusunda zevksiz hiç kusura bakmasın.

• Beğen
Tepkiler: caesar
tüp takılan ferrari efsanesi gibi zipp jantların iadesini istese yeridir :)

Geri