E Eros_10 Üye Kayıt 23 Nisan 2008 Mesaj 2 Tepki 0 Şehir balıkesir 24 Nisan 2008 #1 arkadaslar karar veremeyince sizlerin fikirlerini almak istedim yardımcı olursanız sevinirim. salcano ınsomnıa ve sedona scud evet bunlar...
arkadaslar karar veremeyince sizlerin fikirlerini almak istedim yardımcı olursanız sevinirim. salcano ınsomnıa ve sedona scud evet bunlar...
G GaLiP_ Aktif Üye Kayıt 6 Nisan 2008 Mesaj 164 Tepki 36 24 Nisan 2008 #2 opel mi anadol mu ?? gibi bir şey olmuş ... amoeba scud mu sedona mı salcano mu yoksa insonomia die başka bir markamı ... ne dion kardeş ya :S
opel mi anadol mu ?? gibi bir şey olmuş ... amoeba scud mu sedona mı salcano mu yoksa insonomia die başka bir markamı ... ne dion kardeş ya :S
H HaliliOzturk Forum Bağımlısı Kayıt 3 Temmuz 2005 Mesaj 7.157 Tepki 6 24 Nisan 2008 #3 @GaLiP_ Yoo gayet yerinde bir soru olmuş. Arkadaş yazmış, Salcano Insomnia mı Sedona Scud mu diye... Neyse cevaba gelelim, bence sırf kadro boyu seçeneği olduğu için bile Scud alınır. Ama bütçenizi sarsmayacaksa, 2008 Sedona Borla'yı tavsiye ederim.
@GaLiP_ Yoo gayet yerinde bir soru olmuş. Arkadaş yazmış, Salcano Insomnia mı Sedona Scud mu diye... Neyse cevaba gelelim, bence sırf kadro boyu seçeneği olduğu için bile Scud alınır. Ama bütçenizi sarsmayacaksa, 2008 Sedona Borla'yı tavsiye ederim.
S Süleyman Onur Dülger Forum Bağımlısı Kayıt 22 Kasım 2007 Mesaj 1.000 Tepki 476 Şehir Eskişehir 25 Nisan 2008 #4 kesinlikle halil abiyi dinle derim ve ekleme yaparak borla alkesinlikle memnun kalırsın ama bisikletten önce ayaklık alyada hiçbir yere dayama çok çabuk çiziliyor(yada ben çok titizim)insomniayı hiç düşünme derim mekanik diskleri birşey sanma lütfen
kesinlikle halil abiyi dinle derim ve ekleme yaparak borla alkesinlikle memnun kalırsın ama bisikletten önce ayaklık alyada hiçbir yere dayama çok çabuk çiziliyor(yada ben çok titizim)insomniayı hiç düşünme derim mekanik diskleri birşey sanma lütfen
yvzbikes Daimi Üye Kayıt 25 Kasım 2006 Mesaj 386 Tepki 92 25 Nisan 2008 #5 @HaliliOzturk bende katılıyorum size birde 2008 sedona borla biraz daha donanım kuvetli bence borla alan kişi fazla tamirciye ugramaz.tamir parasıda cebinde kalır
@HaliliOzturk bende katılıyorum size birde 2008 sedona borla biraz daha donanım kuvetli bence borla alan kişi fazla tamirciye ugramaz.tamir parasıda cebinde kalır
M Mert Kayhan Aktif Üye Kayıt 2 Nisan 2008 Mesaj 105 Tepki 227 Şehir İSTANBUL - PENDİK 25 Nisan 2008 #6 Kesinlikle Sedona Borla Stabil bir bisiklet, bağlantı noktaları düzgün.
K Koray Karaman Forum Bağımlısı Kayıt 2 Şubat 2008 Mesaj 2.102 Tepki 744 Şehir Avrupa Yakası 25 Nisan 2008 #7 Bütçeniz varsa Sedona Borla..Yoksa da canınızı sıkmayın Sedona Scud var