Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Salcano Servis Rezilliği.

Tepki
0
Bisiklet
Salcano
Bu benım aldıgım 2, bısıkletım. keske almasaydım dedıgım bir bisiklett.. haftada bir servise gitmek zorunda kalıyorum. bisikletim salcano insomia 242. haftada bir gun bir yerinden ses gelıyor. bır yeri parçalanıyor vb vb.. sizin insomianızda boylemi ? :(

Scudo
Neden Salcano rezilliği diye karalayıcı bir başlık ile bu durumu belirmişsiniz ki ? Belki aktarma parçalarından geliyor tüm sesler,belki sadece sorun bisikletiniz üzerinde bulunan shimano setinizden kaynaklanıyor ???

@Selami53

Kullanıcı hatası dışındaki sebepler için bu dediklerinizin bir anlamı yok ne yazık ki. O parçalar kendi kendilerine bir araya gelmiyorlar takdir edersiniz ki.

Fakat burada önemli olan; Salcano'nun bu sıkıntılara yaklaşım şekli. Arkadaş bundan bahsetmemiş gördüğüm kadarıyla.

salcanonun ve verilen servislerindedir sorunkki öyle bır sey soyledım. servise her gittiğimde sacma sapan nedenler bulup gönderiyorlar. ve yarın bırdaha gidecegım. yıne bi ses gelıyor. bu benden kaynaklanmadgna göre salcanodan ve servisinden kaynaklanıyor. ayrıca sadece ben degıl bır çok arkadaş ve kullanıcılar sıkayetci.

@zeki vaizoğlu

zeki bende malatyada oturuyorum seni birçokkez gördüm bisikletin hayırlı olsun bu arada sıfır bisikletlerin tü vidaları hemen hemen tam sıkılmaz vidalar sarsıntıda gevşer ve açılır bazı parçalarda yağ yeterli derece yoktur bunları göz önünde bulundur anahtarların varsa alyan setin felan bütün vidaları sıkmaya öalış gevşek olanları yoksa bende anahtar var birgün uğra halledelim :)

''Salcano Rezilliği'' adlı başlık altına
''bisikletim salcano insomia 242. haftada bir gun bir yerinden ses gelıyor.'' şeklinde devam edip sesin tam olarak nereden gelmediğini belirtmediğiniz için benim aklıma ilk olarak direk salcanodan kaynaklanabilecek olan kadro aklıma geldi ondan böyle diyorum.

Servisler konusunda ne deseniz haklısınız markayı marka yapan servisin gösterdiği ilgi ve satış sonrası destektir,ama işini düzgün yapan servislerde vardır diye umuyorum.

Bir de ses konusunu pek umursamamak lazım,yeni bisikletlerde sık sık olan bir problem zamanla düzelir diye düşünüyorum.

yok bunların hepsını bılıyorum fakat benım sinirlendıgım servisin ilgisiz ve sacma tavırları oldu onların yapması grekenlerı benm yapmam gerekmıyor diye dusnuyorum bendede var butun setım fakat sınır oldugum konu bu. ayrıca tesekkur ederım arada senle turlamak isterim :):)

@Selami53

Dogru tabıkıde ama ben bıraz bu konullarda hassasım yeni bisikletlerde oluyor gercekten. bırazdaha sabreedecegım inş duzelir umudum bu :)

şahsi olarak bende salcano tercih etmiyorum ama salcanonun kadrolarının iyi olmadığı bir çok arkadaşım söylüyor ama sonucta salcano kadro üretiyor salcanoyu suçlamak pek doğru olmaz diyer parçalara gelirsek ses çıkarmasının bir çok nedeni olur ufak bi kardırımdan inersin bişeyi çıkar hiç belli olmaz o kadar çok bisikletçi varki işi bitiriyimden parayı alayım mantığıyla bakanlar bende sıfır carraro bisiklet aldım 1 ay sonra bakıma getir her şeyine tam bakalım dedi 1 ay sonunda bisikletim ilk günkü ayarlarıyla götürdüm hiç bir sıkıntı yaşamadım sizde haklınız size tavsiyem güvendiğiniz başka bir bisikletciye götürün.

ben salcano sl 500 kullanıyorum 17 bin km sonu ayna kol ve zincir değiştirdim arka ve ön hazneler hala değiştirilmedi sağlamlar lastiklerim dahi sağlam.Bence sürüş tarzını bir gözden geçir sonrada o salcano bayi yerine kendine sağlam bi bisikletçi bul ve bisikleti tek tamir eden sen ve tamircin ol derim bana kalırsa salcano kötü değil bazı bisikletleri kötü oda kaliteden değil ekipman sistem düşüklüğünden

busefer baska bı salcano servisine gıdecegım. inşallah daha ıyı olur. eskiden gittiğim belkı bıraz fazla ındırım yapıyordu tanıdık dıye ama sonuc yıne aynı. biniyor yok abı bısey ya yok. gercekten çok sınır bozucu. baska bi servise giderim fazla para alsın daha iyi yapsın. salcano bayısının çogu oyle oyuzden boyle bırsey soyledıım.

@Mehmet Tkzl

Benımkı dag bısıkletı oldugunda ve genellıkle antrmanlarda ve turlarda sert taslı ve zor yerlere girdiğimzden olur ama aynı seylerı her hafta yaşayınca sabır tasıyor tabı. daha o bayıyye gitmeyı dusunmuyorum. kendım tamir etmek ısterimde busefer daha fazla bozarım dıye korkuyorum. yoksa becerebilrim aslında :)

salcano ng650 çok tepki çeken bir modeldi üstüne üstlük disk modelini aldım servise götürmeye 1 yıldır hiç gereksinim duymadım.arkadaşa katılıyorum sürüş stilinize bağlı olabilir bisikletinizde iyi parçalara sahip normal kullanım için.

ng 650md bisikletim var ve astro 210v kadro alıp bir bisiklet daha topladım toplamda 2 bisikletle 2000km yol yaptım günde sabit 20km binerim ve hiç ciddi sorun yaşamadım yaşadığım sorunlar aynakolu 48 lik yaptıktan sonra ön arttırıcının sürtmesi ve aşınan arka diskime kaliteli balata bulamam /bulunduğum yerde/ oldu ama 3 tip servis gördüm 1 parayı seven işten anlamayan /uzak durulması gereken/ 2 parayı seven işten anlayan /çok kritik ayarlarda gidilmesi gereken 3 mahalle tipi işten anlayan /işte benim bisikletçim/ bisikletçiler arasında salcano için hep kötü şeyler duysamda kulak asmadım umarım böylede devam eder

Salcano yeni atılımlar yapmaya başlayan bir bisiklet firiması bu yüzden eksiz yanları olabilir.Ama diğer bisikletlerden farkının olduğunu sanmıyorum.Shimano sram tektro ...fren vites sistemleri duyulmuş markalar ve diğer markalarında kullandığı markalar.Aynı vites fren vb sistemleri diğer markalarda kullanmakta.Cüneytin dediği gibi yok o böyle bu böyle düşünmemek lazım bisikletin markası değil özellikleri önemli olan bence.

pardon bisikletinize dikkat etmeden konuya dalmış oldum biraz :) sonuçta mtb biraz farklı ama çokta farklı sayılmaz doğrusu tek fark siz bisiklet üstünde daha çok darbe görmeniz demek oluyo.peki bozulan parçalarınız neler oluyor yada ayarı kayan yada ses çıkaran ...

Geri