mesut emin yarıcı
Daimi Üye
- Tepki
- 112
- Bisiklet
- Kron
Merhabalar kendime bir bisiklet almak istiyorum bir kaç ay sonra. O yüzden şimdiden araştırmalara başladım salcano CITY SPORT 24 VR modelinin bana uygun olduğunu düşünüyorum yanlız internette salcano nun garanti ve servis konusunda sıfır olduğunu gördüm Ben karabükte ikamet ediyorum burada bilimli bisiklet var 55 senedir bisiklet tamiriyle uğraşıyorlar ve salcanonun tek servisi satış yapmıyorlar maalesef. Şehrin en eski ve en namlı bisikletçisi bu bilimli dediğim yer. Buraya kadar bir sorun yok oraya güveniyorum yanlız salcano aldıktan sorna 4 ayda bir zorunlu ücretli bakıma götürülmesi gerekiyor diye duydum eğer götürülmezse garantisi iptal oluyormuş bazı durumlar keyfi olarak garantiye dahil edilmiyormuş ve keyfi olarak garanti iptal edilebiliyormuş parça değişimlerinde yeni parçanın gelmesi çok uzun sürüyormuş vs. Bu konularda bilgi almak ve iddaların doğru mu yoksa asılsız mı olduğunu öğrenmek istiyorum. Bir de salcanonun sağlamlığı nasıldır sizce forumlarda baktığım zaman millet çok yakınıyor sağlamlıktan aldım bir hafta kullandım bilye dağıttı, maşa çatladı fln diyenler oluyor eğer bir hafta da bu arızaları yapıyorsa yine bana uymaz sanırım 
Biraz uzun soluklu bir yazı oldu sanırım ama henüz karar aşamasında olduğum için heyecanlıyım doğal olarak ürünü aldıktan sonra da servis ve garanti hizmetinden dibine kadar yararlanmasını seven bir insanım hatayı ve beklemeyi sevmem o yüzden de salcanonun garanti ve bakım işlerin de de beni kabız etmeyeceğine emin olmam gerekir bisikletimi almadan önce.
Sabrınızdan dolayı ve buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim her türlü görüşe ve fikre açığım alternatif bisiklet önerileri dışında tabi
Herkese iyi akşamlar şimdiden teşekkürler.
Biraz uzun soluklu bir yazı oldu sanırım ama henüz karar aşamasında olduğum için heyecanlıyım doğal olarak ürünü aldıktan sonra da servis ve garanti hizmetinden dibine kadar yararlanmasını seven bir insanım hatayı ve beklemeyi sevmem o yüzden de salcanonun garanti ve bakım işlerin de de beni kabız etmeyeceğine emin olmam gerekir bisikletimi almadan önce.
Sabrınızdan dolayı ve buraya kadar okuduğunuz için teşekkür ederim her türlü görüşe ve fikre açığım alternatif bisiklet önerileri dışında tabi
Herkese iyi akşamlar şimdiden teşekkürler.