Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Salcano XRS 001

Scudo
@Mustafa Acar
Allah daha iyilerini versin cümlesine.

Anti-salco timi basmamış buraları hayret :)... Kazasız sürüşler, çok güzel görünüyor.

@Onur YCL
Salcano kendini ispat mı ediyor anti
Salcanocular kabullendi mi acaba

• Beğen
Tepkiler: caesar
@soneryen
Hocam bu alet Salcano'nun elle tutulur yegane bisikleti. Uci lisansı almış diye okudum bu alete bir kaç değişiklik yapıp. Şu tarz birkaç tane daha alet çıkarsa piyasaya tadından yenmez :D

Ama genel olarak Salcano'nun bisikletlerinin tipleri çok kötü :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Evet ne yazık ki öyle. Ama birde şu var egolu çok insan var. Ortasında salcano yazmasın fazla para vereyim başka marka alayım diyen çok. İnsanlar claris set, tourney set ile dünya turuna çıkıyor. Biz illa mavic olsun dura ace olsun. Ahmet örken yarışıyor biz haftada ayda bir kere biniyoruz onun bisikleti ayarında benim bisikletim olsun. Ortamda en iyi bisiklet benim olsun. Kom alayım. Segmet kaçmasın. Segment uğruna geride kalan arkadaşı satayım. Biz ne yazık ki böyle bir sisteme itildik

@caesar Hayırlı olsun abi.Gerçekten şahane.Acaba Salcano Torku sponsorluğunda sporcularında değiştirdiği kadrolar kullanılabilir mi ? Bu konu hakkında bilginiz var mı? kullanılabilirse acaba ne kadar istiyorlardır?

• Beğen
Tepkiler: caesar
@Hikmetbyz öncelikle teşekkür ederim kardeşim. Yalnız sorun hakkında maalesef bir fikrim yok. Sosyal medya hesaplarından Torku sporcularıyla iletişime geçip öğrenilebilir belki?

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Teşekkür ederim abi.Bi araştırayım.İnşAllah Çok daha iyilerine sahip olursunuz (Daha iyisi var mıdır acaba ? :D)

@enrique Elbet vardır ama fazlasında gözüm yok gözümde sınır bu :)

tamam her hangi bir problemin oldugunda salcanodan birilerini bulursan haber ver.

Peki uci belgesine sahip 2018 xrs 001'i inceleyen var mı? görüş ve yorumlarınız nedir? tiagra setli olanı gözüme kestirdim gibi kısmetse almayı düşünüyorum.

Geri